מדור חדש!!!!!!! ומעניין!

אמבר 13

New member
מדור חדש!!!!!!! ומעניין!

המדור הזה יקרא "דיון על דמות". על בוחרת דמות ומתחילה עליה דיון (מה טוב בה ומה רע, איך הייתם עושים במקומה ועוד... בכול מקום בדמות שיהיה קשור לעתיד אני אשים ספוילר אז אל דאגה! שווה להיכנס! הדמות הראשונה טאי סאן טאי סאן היא רוחנית, היא הצטרפה לשבט באצע עונה 1, בגללה יש שם לשבט (הוא היה ניתן בסופו של דבר אבל היא התחילה). יש דבר אחד שגורם לנו לחשוב מדוע היא עשתה זאת, כשהיא שכבה עם לקס לפני החתונה של זאנדרה ולקס, ואמרה שזה לטובת השבט, האם היא באמת התכוונה לזה? או שאולי היא ידעה שלקס לא אוהב באמת את זאנדרה וחשבה שהיא תציל אותה בכך שהיא תשכב עם לקס ואז הוא לא ירצה להתחתן? לפעמים פשוט לא מבינים אותה, כשהיא שרפה את נוסחת סם הנגד, היא חשבה על עצמה ועל הכוח שהיא תקבל, אך היא גם ידעה שאם רק היא תדע יהיה סדר, אז היא לא חשבה לגמרי על עצמה, או שכן? איך אתם הייתם נוהגים? ועם מי היא בעצם צריכה להיות בתור זוג? האם היא בעצם הייתה צריכה להציל את אבוני אחרי מה שהיא כמעט עשתה לה? בואו ונפתח את הדיון הזה, עד שנבין מי היא טאי סאן, למרות שכבר רואים שהיא מורכבת!

אמבר 13

New member
משולש האוהבים

אני אהיה הראשונה להתחיל...יש שמועות שבעונה 5- יתקיים משולש אוהבים בין לקס + סיווה + טאי סאן או לקס + סיווה + זאנדרה. טאי סאן מתחילה צילומים לסדרה חדשה, אם טאי סאן לא תהיה בעונה 5, יחזירו כנראה את זאנדרה כדי ליצור משולש אוהבים (או איך שקוראים לזה), אם זאת לא תהיה זאנדרה אז יביאו מישהי חדשה, אבל יהיה דבר כזה!

THEchosen1

New member
משולש אוהבים ? (ספויילר)

בסוף עונה 4 , לפי מה ששמעתי לקס וטאי סאן חזרו זה לזו למרות שלקס היה , בכל התקופה שטאי סאן נעלמה , עם סיווה - שרמוטה של רם . ןאכן , יש שמועות שזאנדרה אולי תחזור לעונה 5 , אבל האמת אני אישית ממש לא מאמינה כי זה יהיה יותר מדי.. להחזיר 2 דמויות מהמתים ? איזה תירוץ יתנו לזאנדרה ? הכל יכול להיות בשבט , את זה כולם יודעים, אבל להחזיר גם את זאנדרה? זה יותר מדי ואני לא חושבת שהמפיקים יעשו טעות כזאת ..למרות שאהבתי אותה.. למי שקרא את זה באתר הרשמי של השבט בסקשן של tribemaster , שלא יהיו לכם תקוות שווא , הוא ידוע כאחד שאוהב להתגרות , הוא אף פעם לא יגיד מה יקרה הוא רק יעורר את הסקרנות של כולם ... הוספתי תמונה של סיווה ...

NeMy

New member
היי! זאת לא...

אחת האחיות של מריל האלילה האלוהית ביותר בעולם?

NeMy

New member
אוווו אני כבר לא יכולה לחכות!

לעונה 4!... וגם ד"ר לגז.. החלומות מתגשמים!.. נו, פרוטקציה..

אמבר 13

New member
אז זהו שזה מה שאת שמעת (ספוילר)

וזה מה שאני שמעתי, לקס שמח שטאי חזרה אבל לא היה רשום (נדמה לי) שהם יחזרו, ובכול זאת יהיה בלגאן, הרי סיווה לא תשתוק היא תילחם!

אמבר 13

New member
משולש האוהבים המקור-ספוילר

LEX is happy at TAI-SAN´s return. A married man to SIVA, LEX faces the potential difficulties of his ex-wife returning -, as does SIVA. Is this a love triangle - or will LEX ditch one of his loves? זה המקור מטרייב וורלד. עכשיו תהיה ללקס בעיה. אלא אם כן הוא אוהב את אחת מהן אבל באמת. נאמר שהוא שמח שטאי חזרה. האומנם? בזה נדון בדמות של לקס.

טאי סאן-תגובה!!

טאי סאן התכוונה לזה שזה לטובת השבט כאשר היא שכבה עם לקס בגלל שהיא טיפוס מאוד מאוד רוחני..כמו שאמרת..ולכן היא מאמינה שאם יש למישהו אנרגיה לא טובה אז זה יכול להרוס לכולם ת´אנרגיה ודברים מוזרים שכאלה..והיא רצתה לעזור לאנרגיה הטובה.. ומתי שהיא שרפה את הנוסחא זה היה בשביל כולם..תתארו לכם שמישהו היה רואה את זה כמו אבוני..כולם היו מתים מזמן.. וטאי עשתה את זה למען כולם!!! לדעתי טאי ולקס לא הכי מתאימים אבל לדעתי זה ישתנה.. ושטאי הצילה את אבוני זה חלק מזה שהיא טיפוס רוחני..בסך הכל היא רוצה בטובת כולם.. ממני שיר.

THEchosen1

New member
מדור מעניין...

טאי סאן היא טיפוס רוחני , היא מאמינה שכל אחד צריך לבחור את המסלול שלו - זה בגדול , אי אפשר ממש להבין את טאי סאן כי היא משתנה מעונה לעונה , אי אפשר ממש לאפיין אותה , אבל דבר אחד כן אפשר להגיד עליה וזה שהיא תמיד שמרה על השבט מאוחד , אולי חוץ מעונה 1 כשהיא שכבה עם לקס-שום קארמה ושום בטיח לפי דעתי היא שמה עליו עין מההתחלה ... בעונה 2 , לעומת עונה 1 , הדמות של טאי סאן מקבלת יותר משמעות , היא חיונית יותר לשבט עכשיו כשהיא יודעת את הנוסחא , בגלל זה היא שרפה את המרשם להכנה , כי היא לא רצתה לאבד את המעמד בשבט ואת הכבוד שפתאום התחילו להביא לה , היא קיבלה כוח.. במצב כזה חושבים שמתחילים להבין אותה אבל אז היא עשתה משהו לא צפוי והחליטה לגלות לבריי , וגם כשהוא ואבוני בגדו בה היא סלחה , היא כל הזמן נוגדת את עצמה , היא לא צפויה , לרגע היא טובה ואז היא מתחרפנת ומשנה כיוון(או ככה היא רוצה לגרום לאחרים לחשוב , אבל למה? ) , היא לא נותת לאף אחד להבין איך היא פועלת ומאיזה סיבות וזה לפי דעתי הייחודיות שלה ...

אמבר 13

New member
תגובה על כול מה שנאמר!

כמו שנאמר טאי סאן פועלת למען כולם, אך יש כאלה שלא מבינים זאת ולא מעריכים זאת נכון. טאי ייחודית ולפעמים אין להבין אותה, עד שמבינים אותה היא משתנה. לגבי עונה 4/עונה 5:
בסוף עונה 4- אומרים שלקס שמח שטאי חזרה, אבל אני לא זוכרת שאמרו שהם חזרו, וגם אם כן לפי דעתכם סיווה לא תעשה שום דבר בנידון?!

למעלה