מדור החמשירים...............

שקדי

New member
מדור החמשירים...............

בזמנו יצאו כמה ספרונים של חמשירים אחדים מהם שאני זוכר עדיין.....כי זה היה נורא מזמן אביא כאן ברשותכם.....ומקוה שיצטרפו אלי אחרים מעשה בסטודנטית שמה מיקה שבתורת המוסר העמיקה כשבנה התינוק התיפח לינוק היא חלצה לו שדה והסמיקה.............. דידי מנוסי

שקדי וחברי הפורום הנכבדים...

...אתה/אתם באמת רוצה/ים שאני אחבר חמשירים או אביא מן המוכן מהמאגר שלי?... תחשבו על זה עוד פעם?...

magy

New member
אם החמשירים ברמה נאותה

כלומר, לא זיבלונים...........למה לא????????????????? רשום תאריך של אתמול על יד כל שיר.........והוא ייחשב מיידית לנוסטלגיה.......
)))))))) איך זה????????????? לא יודעת לכתוב חמשירים.....אבל ראיתי בכל מיני מקומות.....חמשירים ברמה של כיתה א´..... כתוב לנו ברמה של כיתה ז´ , לפחות.......... מי חיבר את הספר????? או שזה אוסף של חמשירים מלוקטים מכל העולם???? כנס לפעולה נוסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אז ככה: הדרכה, שעור ראשון...

...חמשירים רוצה שקדי מהוגנים רוצה מאגי רמה נאותה ללא זימה אז הינה באה יכולתי...
נ.ב. להזכירכם: חרוז בין שורה 1 ל 2 ל 5 חרוז בין 3 לבין 4 זה העיקרון של החמשירים...

magy

New member
אמרתי רמה

לא הזכרתי זימה. או זים ...או זימזום....
))))))

שקדי

New member
מעשה בסטודנטית שמה ימימה

שלמדה כל היום והחכימה כשבחור הזמינה אל חדרו בפינה היא הבינה בכל זאת הסכימה דידי מנוסי ושזה נכתב לפני כארבעים שנה זה נחשב לנורא נועז וגס

letter5

New member
אביתר בנאי כלום לא עצוב...

אביתר בנאי מאלבומו הראשון. והנה המילים: מישהו נכנס לחנות, דווקא נחמד מאוד רגע כואב בחזה, ופתאום נופל ומת בגיל ארבעים ושש, עם בית ואשה ורגע אחד בחזה ואישה אחת תישן לבד מישהי נוסעת בטרמפ, דווקא יפה מאוד לא מיזמן קיבלה הצעה, היא חושבת שהיא תסכים אוי כמה שהיא בכתה כשהנהג את החולצה קרע לה תינוק בקומה מעל, בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר, וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל, נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה הרבה כאבים בגוף, והרבה כאבים בלב הרבה בינינים יפים והרבה אמנות ותרבות והרבה הורים מתים והרבה קירות נסדקים ולי זה נראה פיתרון ללכת איתך לישון הלילה כלום לא עצוב.... --------------------------------------------------------------------------------

בחיים לא שמעתי את השיר או שלא

שמתי לב למילים. כלום לא עצוב? נורא ואיום כמה שזה עצוב. והפיתרון? זה הפיתרון?

magy

New member
לטר, גם לי יש שיר נוראי

11/01 את מוקצה, נטושה וזנוחה הם עוזבים אותך בהמוניהם מדי ערב לא פוקדים את ביתך בבקרים עת זקנת והתחלת לחיות על החרב מה שיש בך - זה כמה קמטים הם פושעים בך, פושטים יד לבטח פושטים רגל, קורסים בגללל אין פינה בטוחה בך, רק מתח כבר מזמן לא חפצים בחברתך האתוס, המיתוס וכל עברך מתנפצים קרקע סדוקה אפילו הגשם לא יורד על ביתך את מוקצה, נטושה וזנוחה את שהיית היפה מכולן צעירה, חכמה ונמרצת איך הם חיזרו מכל העולם היום כבר אינך מתאמצת מלאת בייאוש ובחוסר אונים בנייך הולכים לאיבוד אין בך תועלת ואין מתדפקים רואים שהעסק אבוד איך הדרדרת והפקרת גם חיים היכן הטעות הגדולה מה יחזירך לימים הקודמים מולדת - שלי אומללה?

letter5

New member
בשינוי של - 360 מעלות "אייל גולן"

תודה לאל שאין בי נקמה תודה לאל שרוע לא שוכן בי תודה שלא הילכו עלי אימה ואם עשיתי רע אני חוזר בי תודה לאל שיש בי רצונות לבנות עולם שטוב יותר לחיות בו לדאוג לילד רך ולקוות שאף אחד אף פעם לא יפגע בו לא נוטר טינה לאיש אחר הוא מגייס את כל כוחות האהבה יש בי נשמה בלי צל של נקמה לחיים יפים על פני האדמה תודה לאל שלי נתן אותך אהבתך תשמור עלי ועל ביתנו ויחד נלכד ולא נשכח לדאוג גם לדורות שאחרינו לא נוטר טינה לאיש אחר הוא מגייס את כל כוחות האהבה יש בי נשמה בלי צל של נקמה לחיים יפים על פני האדמה זמן עובר והגלגל חוזר המלחמות הורסות כאן כל חלקה טובה תנו לאהבה להחיות את התקווה לחיים יפים על פני האדמה

למעלה