|מדורה|

Walk Two Moons

New member
|מדורה|

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - אוהבים את ל"ג בעומר?: - אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
תענו ../images/Emo46.gif

- שיר השבוע (של אביתר)(בערך): סוס עץ, מעיין. - שיר השבוע (כללי): פונץ' - פינוקיו בירושלים, 405, שיטוט ברחובות, שלום גד - רוע לב, צח דרורי - סוסים, אם תבוא (שמבצעת דניאלה ספקטור). - אלבום השבוע: בכיוון הרוח, חור בשמיים כחולים - ספר השבוע: "אניהו" של אתגר קרת. - ציטוט השבוע:
"אם תקשיב טוב, תוכל לשמוע אותו שר "אף אחד לא בא לי, אף אחד לא בא"..." [אחותי, בזמן שכולם מנסים לשמור על ארשת רצינית בטקס בבית העלמין ביום הזכרון (מי אמר דיליי ולא קיבל
), מדובבת את החייל בקבר המיותם שלידנו]
"אתה דומה במקרה לדודה שלך מצד האבא?" (מעיין משוכנעת ביכולותיה המיסטיות לגלות בדיוק למי מבני משפחתי אני דומה
)
אני נכנס למעלית עם איש אחד, הוא לוחץ על כפתור 25, אני על כפתור 2. הוא: "בשביל שתי קומות אתה עולה במעלית? קצת כושר, בחור!" אני, בלי לחשוב פעמיים: "יש לי גידול ברגל." הוא: *שותקבמבוכה* (אל דאגה, הכל בסדר עם הרגל שלי, טפו טפו טפו, אבל הוא עצבן אותי, אז מגיע לו
) - סרט \ סדרת השבוע: "סרט\סדרה" זו הגדרה מדוייקת - "מישהו לרוץ איתו", הגרסה המלאה. כי מי אמר שכל המוסיף גורע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "עוד לא הבטיח אף אחד שיהיה - אבל יהיה. ויהיה. ויהיה." וגם "Wild horses couldn't drag me away." - אמוטיקון השבוע: עוד לא החלטתי. - משהו שעשה לכם את השבוע: שבת בצפת. כל מיני דברים שאפשר לראות על פלזמה 70 אינץ' עם ממיר HD. תמימות, תקווה, בטחון. - משהו שהרס את השבוע: אנשים משעממים. - אוהבים את ל"ג בעומר?: לא, ואף פעם לא הבנתי אנשים שאוהבים את ה"חג" הזה. - אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: לפחות עברו הימים שהייתי מכריח את עצמי להישאר ער כל הלילה מחשש תיוג כלא-מאגניב ולנוס על נפשי ברגע שמשהו שמזכיר אור ראשון הופיע בשמיים
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לימודים במינון נורמאלי
אולי הופעה של נדב אזולאי ביום שני. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): פונץ'! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שמישהו יפיק כבר לרינת מטטוב (שלי) הצגת יחיד.

SnapDragon

New member
החוצפה ! ../images/Emo46.gif

ככה מוציאים אותי מהארון? יש לי מתת ! מתת, אני אומרת ! אתה עוד לא יודע את זה, אבל אתה דומה לדודה שלך. מצד האמא. ולהגנתי אטען כי הוספתי "ומינימום לאחותך הגדולה" (ויש לך אחות גדולה, נכון? אה?
) והרגת אותי עם הגידול
(אהמ. טפו טפו טפו).

Walk Two Moons

New member
המתת שלך לא החלטית, פרופסור טרלוני

את בפירוש דיברת על דודה שלי מצד האבא. ואכן, יש לי אחות גדולה, אבל מכיוון שכתבתי את זה בהודעה לעיל היכולות הנבואיות שלך עדיין לא מרשימות אותי

SnapDragon

New member
../images/Emo57.gif

אני בשוק. חכה חכה, אם היה אפשר לשלוף ת'היסטוריה של הצ'אט... דודה מצד ה*אמא*. אתה בטח מטשטש עקבות ועובדות כי אתה דומה לדודה שלך!! הא-הא! busted, mister. את האחות הזכרתי כבר קודם. אוי, הבעיה קשה משחשבתי...תופעות לוואי מהריספרידון ?!

רעוּת

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש לך פוטנציאל. עכשיו אתה רק צריך להרוג את אחותך (יש לך אחות, נכון?
) ולהתחיל לעשות לאנשים "ברוטו או נטו"
.

זה רק אני, או שדילגת על שבוע?

- שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור, מחשבות - שיר השבוע (כללי): גלות - אלבום השבוע: כיוון הרוח שסוף סוף הנחתי עליו את הטפרים. - ספר השבוע: מסא/אנג'י סייג' - ציטוט השבוע: גבי גזית נואם נאום אנטי-חרדי שלם ברדיו, החרדים עושים רעש בחזרה, ורק אורי אורבך קוטל אותו כמו כלום- "לצוד חרדים שעומדים בצפירה זה אייטיז כמעט כמו להקשיב לגבי גזית"
וגם, עלילות שיעור תורה: "אבל המורה, איחרתי רק בחצי דקה!" "כן, כן, זה מתחיל בחצי דקה ונגמר בסמים"
- סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): באמצע הערב, בוקר חדש עלה - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא יותר מדי, אולי צח - משהו שהרס את השבוע: אחרי ל"ג בעומר גשום במיוחד, נשארנו בשדה בטימטום מוחלט אני וחבר מול מדורה, עם גיטרה- וכמה ערסים. זה נגמר בצעקות "רוצו!" מצד הערסים וריצת אמוק בבריחה מאחד החברים שלהם ששתה יותר מדי ורץ אחרינו בקללות עם משהו שלא הספקתי לראות מהו, ואני גם לא רוצה לדעת. - אוהבים את ל"ג בעומר?: באופן כללי, כל עוד זה לא חורג מגבולות השירה בציבור מול המדורה. - אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: טוב, נו, השנה ממש לא, ראה סעיף "מה שהרס את השבוע" - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיור עששיות במערות קומראן - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נו, צח, ומארש דונדורמה - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מרק מינסטרונה חם.

Walk Two Moons

New member
זה רק אתה ../images/Emo46.gif

סתם, אתה צודק
אבל זה קורה לפעמים, משיקולים מערכתיים שלא זה המקום לפרסמם (yeah, right). בכל אופן, אני מסכים לך לפרסם במקומי במידה ואני מתעצל

SnapDragon

New member
התכוונת ל-../images/Emo117.gif ?

שיר השבוע (של אביתר): סוס עץ, ארבעתנו. שיר השבוע (כללי): מוזה אריק איינשטיינית נפלה עליי חזק: סע לאט, כמה טוב שבאת הביתה, לא בדיוק געגוע. וגם: אמיר דדון - אור גדול, אריק ברמן - מה עוד ביקשת. אלבום השבוע: הפלייליסט שלי ביוטיוב
. ספר השבוע: "סוד המח היהודי" נחת שוב בידיי. לנצחחח !
ציטוט השבוע: "that's what she said".
סרט \ סדרת השבוע: gleeeeeeeeee. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):"זה לא בדיוק געגוע, זה סתם נעים להזכר. לא כ"כ רוצה להתעמק מדוע זה בא ונמוג מהר". אמוטיקון השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: מסורת, ריטוש תמונות - השבח לאדובי !
משהו שהרס את השבוע: מחשבות. רגרסיה. אוהבים את ל"ג בעומר?: כשהוא מתרחש כמו שצריך - הוא דווקא נחמד! אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: בחייהם של כל העצים ששרפנו אתמול (*מדחיקה קשות ועמוקות את הסלידה מהשלכות הנזק האקולוגי המזעזע של כל היום הזה*). מה צריך יותר מקור ירושלמי מבורך ומנה הגונה של חום מתגרה שמקמט-לך-את-הפנים-ועוד-שניה-את-נשרפת, מהכתום-הכתום הזה. כי באמת אין כמו לל"גלג כמיטב המסורת, ואז לזחול עייפה-גמורה-מתה למיטה (פלאק-בק לשי ודרור בפארדויה על הדוקו של אחיותיה של עופרה חזה למילים:"היא גמורה. גמורהההה!") עם ריח של תפוח אדמה חרוך. ממ-מממממ. איימן, סיסטרס. (אוה, ובדיוק עכשיו דני רופ מבשר שבזכות הגשם שירד-רמות הזיהום היו נמוכות. ותנשום מעיין לרווחה, וינח אל גור על משכבו בשלום). משהו שאתם מחכים לו השבוע: פעם ראשונה בספארי. (יומצילום מכה שנית). תמונה מגניבה שבא לכם להראות: זמנים טובים יותר... המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לחשוב. לעשות.

Walk Two Moons

New member
תמונה יפה ../images/Emo9.gif

(גם כן, כל האלה שהיו בהופעות ביום כדור הארץ ועכשיו לא נעים להם אז הם מחפשים תירוצים ונחמות בחיקו החמים של דני רופ. יאללהההההה)

SnapDragon

New member
תודה!

אבל לא חוסך לך להגיב...איך אמרת? "בפומבי" בעוד מס' דק'...
(יא קנאי! עוד לפני שלמדת ללכת - וזה בדוק ומחושב - הייתי שוחרת סביבה, מגדלת ומשחררת לחופשי עכברים (אז מה אם אחד מהם בעצם התאבד מהחלון כששכחתי אותו שם באמצע טלפון) וממחזרת כל מה שזז...ו - יש לך משהו לספר לנו על דני?)

SnapDragon

New member
מדודה שלך ../images/Emo3.gif

חישוב פשוט של הפרש הגילאים ומתי היו לי את העכברים... (אם כבר, דני דויטש. אבל נהה, לא הטעם שלי)

למעלה