מדוע?

agent V

New member
מדוע?

1)מדוע אחרי שאני קורא הודעות חדשות, ואחרי זה מרענן את הדף, הצבע הכחול נעלם מההודעות (כאילו שעדיין לא קראתי אותם.) 2)כשאני רוצה להוסיף אמוטיקון להודעה אני יכול להוסיף אותו אלא אם אני רושם את הקוד של האמוטיקון בעצמי. אחרת אני יכול לפתוח את הדף שבו מרוכזים כל האמוטיקונים ואני רואה את כולם אבל ברגע שאני לוחץ על האמוטיקון הרצוי הוא לא מתווסף לי להודעה.מדוע זה, ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש על עזרתכם.

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

1)בדוק שההסטוריה במחשבך מעודכנת ל20 ימים 2)מחק הסטוריה/קבצים זמניים אשמח לשמוע אם זה עזר ואם לא אז קצת פירוט על המקרים ומידע על מערכת ההפעלה

agent V

New member
קודם כל תודה על ההתייחסות...

אך לצערי זה לא פתר את הבעיה. והנה קצת מידע על המערכת שלי. windows 98 internet explorer 5 היה לי את הגרסה המעודכנת (6) אך הסרתי אותה כי היא עשתה לי בעיות. (לא איפשרה לי לפתוח קישורים בעמודי אקספלורר חדשים). פנטיום 733. פירוט הבעיות: 1)כל פעם כשאני נכנס להודעה וקורא אותה, כותרת ההודעה מסתמנת בכחול והמעוין הכתום שיש לידה נעלם, כמו שצריך. אבל ברגע שאני יוצא מהפורום ונכנס אליו עוד פעם, או לחילופין מעדכן את הדף, ההודעה שוב פעם חוזרת למצב של "הודעה שלא נקראה" (יורד הצבע הכחול וחוזר המעוין הכתום לידה) זו לא בעיה קריטית כל כך, אבל זה יותר נוח ויזואלית שכל ההודעות שקראתי כבר מסומנות. 2)הוספת אמוטיקונים להודעה.בכל פעם שאני רוצה להוסיף אמוטיקונים להודעה, אני פותח את העמוד שמרכז אמוטיקונים, והוא נפתח כמו שצריך וכל האמוטיקונים מופיעים שם, אבל ברגע שאני לוחץ על אמוטיקון מסוים זה לא מגיב. הוא לא מתווסף להודעה ואני צריך לרשום ידנית את הקוד של האמוטיקון. שוב זו יותר בעיה "קוסמטית" ושל אי-נוחות ולא בעיה קריטית. 3)בעיה נוספת שעכשיו שמתי לב אליה. אני לא יכול לעשות תצוגה מקדימה של ההודעה שאני רוצה לשלוח. כל פעם שאני רוצה לראות תצוגה מקדימה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Internet Explorer: this program has preformed an illegal opreation and will be shut down" אחרי שאני לוחץ close, מופיעה לי ההודעה הבאה: "this was an internal error and one of the windows you were using will be closed. it is recommended that you save your work, close all programs and then restart your computer" כל כך הרבה בעיות, במכונה כל כך קטנה
(מקווה שהאמוטיקון הזה יצא כמו שצריך). מקווה שתוכלו לעזור לי, יובל.

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

בעיית חיווי ההודעות(סימון הודעות בכחול): חיווי ההודעות כיום מנוהל ע"י הדפדפן שלך החיווי לא טוב לכל משתמשי אקספלורר 5.5 (חיווי לא טוב= כל פעם שעושים "ריפרש" ההודעות מסומנות כלא נקראו) כדי שהחיווי יחזור תצטרך לחזור לאקספלורר 6 ולהתגבר על שאר התקלות
בקשר לשאלות האחרות, אני אשתדל להחזיר תשובה במשך היום

יוֹאב

New member
היי יובל

ייתכן ואתה פותח את ההודעות עוד לפני שהדף סיים לעלות, וזה קורה הרבה. אתה יכול גם לדעת על פי צליל הנקישה החלוש שנשמע בכל פתיחת הודעה. אם שמעת את הצליל, אז זה אמור להיות בסדר. אם לא, אז תדע לך שהמערכת לא קיבלה את זה כאילו קראת. לגבי האמוטיקונים, שים
: בכל הודעה ישנן שתי אפליקציות של הוספת אמוטיקונים. אחת לכותרת ואחת להודעה. ייתכן ואתה מוסיף בטעות על ידי האפליקציה הלא נכונה. דבר נוסף שיכול לקרות,הוא שאתה מנסה להוסיף אמוטיקון להודעה שאתה כותב כתגובה למישהו, ואז האמוטיקון שאתה מוסיף, לא יתווסף למקום שסימנת אותו עם הסמן, אלא יתווסף לחלק התחתון של ההודעה...מתחת להודעה שבכלל אליה אתה מגיב... תבדוק את זה. מקווה שעזרתי

יש לי שאלה...../images/Emo95.gif

מה זה הכחול הזה שכולם מדברים עליו? לי יש שמשות כמו תמיד...

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

אחת משלוש אפשרויות: 1)לא קראת את ההודעות 2)יש לך אקספלורר 5.5 3)ההסטוריה במחשב שלך מכוונת על פחות מ20 ימים ואם זה לא אף אחד מהנ"ל אז מחק הסטורי+קוקיס

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לגביי שאלה אחת, תסב יר את עצמך יותר טוב יובל. לגביי שתיים >>> מה שקורה זה שלפעמים באים בכדיי להוסיף אמוטיקונים, והסמן בורח, כלומר האמוטיקון הולך למקום אחר. מה שכדאי לעשות, לפניי שהינך שולח את האמוטיקון הרצוי אל ההודעה, מקם את סממן העכבר במקום הרצוי, ואז שלח.

agent V

New member
תודה לכל המגיבים../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

הבעיה הייתה כנראה באמת באקספלורר. אני פירמטתי את המחשב ואני עכשיו משתמש באקספלורר 6 (שוב) והכל הסתדר. תודה, בכל מקרה לכל המגיבים ולכל מי שבזבזתי מזמנו
.

למעלה