מדוע מכרתי קולים בסוף היום

beni47

New member
מדוע מכרתי קולים בסוף היום

החוזה אופטימי מעל 2 נקודות.כך שאף שמחר נראה בפתיחה שהשוק יעלה 0.5 אחוז הקולים עדיין לא יעלו .תוסיף בחשבון את הטטה העצומה ערב פקיעה ואת החשש שמא השוק לא יעלה.וזה הביא אותי למכור את הקולים ומחר אם השוק יעלה אפשר יהיה לרכוש שוב את הקולים לא במחיר יותר גבוה.מחר אראה אם טעיתי

דוביד 1

New member
דפוס ההתנהגות של סוחר:

קודם כל הרווחת,זה מצויין.טוב לממש רווח,אם הוא קיים,במיוחד אם סחרת על יומי ולא תקופתי. ניסיון הזמן האחרון הכאיב לסוחרים שהלכו הבייתה עם אופציות. בשבועיים האחרונים כל אימת שסוחר הגיע למיסחר עם אופציות,זה לא כל כך השתלם לו. מקרב הסוחרים שאני מכיר,רבים מהם ,שיחררו את הקולים בסיום,בשביל לא לקבל נבוט מחר בפתיחה.אותו נבוט אליו הם הורגלו....כאשר הלכו עם קולים או פוטים בשבועיים האחרונים. הפעם הנוכחית בניגוד לפעמים שעברו ,אין רבים שמאמינים בפריצה למעלה,אלא מאמינים במישחקים של פקיעה. לפני שבוע ,כל סוחר ראה את ה485,היום קשה להם לראות. לכן ,היום,כאשר השוק עשוי לפרוץ את הרמה שהתנגדה לו ,אין רבים שמאמינים בו,מה שעשוי לתת לו דחיפה חזקה על הבוקר. הכל פסיכולוגיה. בכל מיקרה ,בני,בשבוע פקיעה מסוכן,וטוב שלקחת את אשר הגיע לך,אף אחד לא מת מרווח,אך רבים סבלו נפשית מהפסד.חוץ מיזה שתמיד אני אומר ,שזה שוק של "מצטערים" "למה מכרתי" למה קניתי" "למה לא הייתי חזק נפשית כשזה התמוטט(אחרי שזה עולה-זה נאמר) ......ואף פעם אני לא שומע מסביבי "למה כן",שזה ה"למה" של החברים שמסתפקים ברווח ולכן ממשיכים עם השוק ולא מתים מרעב יתר לרווח נוסף. בכל מיקרה ,מי שהלך עם הקולים,הבייתה,אין סיבה ניראת לעין שלא ירויח מחר בבוקר.בהצלחה. דוביד"קורס מניות ואופ' מעו"ף יח ב02/12/03 ועד 23/12/03 בנתניה. בין הנושאים:מניות,אופ' מעו"ף,פסיכולוגיית השוק ,מישמעת עצמית וסטופלוס...פרטים מלאים באתר הראשי www.smartrader.info----לילה טוב.

אצל כל סוחר

משפיעים 2 דברים - תאוות בצע (בשלב של רווח בדר"כ) ופחד ואצלנו במעו"ף גם הספקות בשוק יעיל ותחרות הוגנת משפיעים על החלטות ...

למעלה