מדוע בחרתי לתמוך במיקי אקרמן

Master Stav

New member
מדוע בחרתי לתמוך במיקי אקרמן

את הפוסט הזה בחרתי לפרסם בבלוג שלי... סוג של ספר זכרונות שאני מנהל פה בתפוז מזה תקופה אני מוצא לנכון נוכח ההתפתחויות האחרונות באווירה הכללית לפרסם את הדברים גם בו וגם פה .... מיקי .... בתקופה האחרונה אני קורא את דברי הבלע בפורום, את הדברים הכמעט הזויים שמוטחים בך (כמעט מאחר ובניגוד לאחרים אני מעדיף שלא לפסול לחלוטין מחמת אי שפיות אנשים מסויימים) חלקם גם בי על תמיכתי בך ,ושואל את עצמי בשביל מה אני צריך את החרא הזה ? בשביל מה אתה צריך את החרא הזה ? יש לך עבודה טובה שאתה נהנה ממנה אישה מדהימה ילדים אחד לאחת ובכל זאת מה מניע לעשות בשביל הציבור ? להמשך : http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1349639

liorbn

New member
סתיו - למה אתה מתנצל ???

נכון שהקפיצה לביצה הפוליטית מלכלכת אותך בבוץ... ונכון שהציניות והרוע שנגלים לך במערכת הזו פשוט מכאיבים... אבל, את כל זה ידעת כשהחלטת לקפוץ לבריכה .... סליחה לבוץ של הרפת... (שכולל גם את הריח) גם אני, למרות שעד עכשיו עשיתי לטובת הישוב,ללא שום קשר או נגיעה בפוליטיקה... ונשבעתי שאמשיך לתרום, רק לטובת "העניין" - במקומות שאני יכול לתרום ... ולא אגע בפוליטיקה ... החלטתי שהפעם, "עד כאן" , ובשביל לשנות צריך "להתלכלך" בבוץ (של הרפת, זוכר ?) ולכן, גם אני, כמוך, צבוע בבחירות האלו בצבע פוליטי. אני שמח שבחרנו להיצבע בשביל האיש הנכון - מיקי עכשיו נשאר רק לקחת את הבחירות האלו - והכיוון נראה טוב !!! ליאור

ilanafr

New member
שותפה לתחושות שלכם, סתיו וליאור

גם אני.... לא רוצה להתעסק בפוליטיקה במובן המלוכלך שלה, יחד עם זה, הגיע הזמן לקדם את הישוב שלנו ומבפנים, מתוכינו. בנקודות שצריך לפעול כדי לשנות - אני בוחרת לפעול ולתת יד לשינוי הנכון: מיקי!! אני מחזקת את ידיך, מיקי, ואת ידי כל האנשים שלצדך! וכל מי שטובת הישוב שלנו חשובה לו, מוזמן להצטרף!! אילנה

Master Stav

New member
ההיפך הוא הנכון

אני לא מתנצל אני גאה בבחירה שלי

למעלה