מדוע אני לא רץ לראשות המועצה

kirschi

New member
מדוע אני לא רץ לראשות המועצה

מדוע אני, אילן קירשנבאום, לא רץ לראשות המועצה - לפי הפוסט של גיל ברקאי אני לא מתאים להיות ראש מועצה. לא הובלתי מהלך ארוך ובלתי מתפשר בענק כמו בזק, למען רווחת התושבים, בזמני הפנוי, תוך כדי עבודה במשרה מלאה. לא הלכתי ובררתי אם ניתן לעצור את איחוד הרשויות, ולכן גם לא הלכתי לראש המועצה המכהן דאז, כדי לדון איתו בנקיטת מהלכים לעצירת האיחוד. לאחר מכן, לא קראתי את המפה הפוליטית המקומית, ולא חיפשתי את המועמד שיכול להיות המתאים ביותר להובלת היישוב המאוחד, בהינתן שכבר לא ניתן לעצור את האיחוד. מי יודע, אם כן הייתי מברר באותו הזמן לגבי איחוד היישובים, ובהכירי את עצמי, ככל הנראה הייתי נוקט בדפוס פעולה טוטאלי, וממשיך להיאבק בעצירת האיחוד, ובשאר תחנות רוח (מזל שמיקי אקרמן לא כזה
) לא ניסיתי להרכיב קואליציה במועצה שתוכל להוביל את היישובים שזה עתה אוחדו, באופן שיתרום לשני חלקי היישוב המאוחד, ולא פעלתי כדי למנוע כוחות שיפעלו באופן חד-צדדי או אינטרסנטי או אמוציונלי באופן בוטה. בהמשך הדרך, שוב לא קראתי את המפה הפוליטית, ולא הודיתי בטעותי שחברתי (או שלא חברתי במקרה שלי) והבאתי לבחירתו של ראש מועצה בלתי ראוי, וזאת בלשון המעטה. לא בלעתי את הצפרדע, ולא נשארתי נאמן לבוחרי, שלא הביאו אותי להיות סגן ראש מועצה, ולא נשארתי סגן ראש מועצה ללא שכר, שוב, תוך כדי עבודה במשרה מלאה. גם לא הבאתי את הנסיון המוניציפלי הרב שאין לי מהעיריה הגדולה והמפותחת ביותר בארץ, ולא רתמתי את אותו הנסיון (שאין לי, כזכור) כדי לקדם לא את קדימה ולא את צורן. בארבע השנים שלא נותרו לי כסגן ראש מועצה ללא שכר, לא למדתי את המורכבויות של איחוד יישובים, לא קידמתי פרויקטים בתחומים כמו חינוך, תחבורה, אבטחה ובטחון, ועוד. לא חקרתי מה הן בעיות ההנדסה האזרחית בשכונות היישוב, ולכן לא קידמתי, למשל, תוכנית לשיפור הניקוז בשכונת יוספטל. גם לא אישרתי תכנית שכזו, כי לא באמת נבחרתי להיות סגן ראש מועצה. לא קידמתי את תנועות הנוער, ולא חקרתי מה הם מקורות הגרעונות התקציביים ביישוב המאוחד, ולא בדקתי מה ניתן לעשות כדי שהגרעונות לא יתגלגלו אל התושבים בצורת מיסים, אם ניתן למצוא פתרון תקציבי אחר. במקביל לכל הפעולות הללו, לא נפגשתי עם תושבים כדי להאזין למצוקותיהם ולבעיותיהם, ולא הקדשתי עוד מהזמן שלא היה לי כדי לקדם יוזמות של תושבים לשיפור היישוב המאוחד. למשל, לא נפגשתי עם איזה אילן קירשנבאום אחד, שמקדיש מזמנו כדי למגר את זיהום האויר של חקלאים באיזורנו, ולא נתתי לו את התחושה כאילו הוא עושה את הדבר הכי חשוב ליישוב באותו זמן, כי לא ממש מעניין אותו כמה זמן אני מקדיש לכל שאר הדברים הרשומים מעלה שלא עשיתי. למזלי הרב, יש מישהו שכן עשה את הדברים הללו. אילן קירשנבאום, לא מספר חמש בשום סיעה או רשימה או מפלגה, אבל כן תומך במיקי אקרמן לרשות המועצה

pninak12

New member
השאלה לצ'וך

היחיד ברשימה של גיל שבעצם היה חבר מועצה בארבע השנים האחרונות. צ'וך - שאלה ישירה: מה עשית כחבר מועצה? מה היו הישגיך? לטובת מה פעלת? איזה פרוייקטים קידמת? במה עסקת? האם נכחת בכל ישיבות המליאה? באיזה תחום עשית הכי הרבה? תודה מראש על התשובה.

למעלה