מדוע אין בב"ש חנות דיסקים רצינית???

Jazz123

New member
מדוע אין בב"ש חנות דיסקים רצינית???

ב"ש היא אחת הערים הגדולות בארץ- ומשום מה קיימת אצלנו רק חנות אחת "רצינית" שהיא Tower Records בקניון הנגב. הייתי בסניפים אחרים של החנות הזאת בת"א וחיפה- ואין בכלל מה להשוות. אצלנו יש גרסה "קטנה" ואתה מסוגל למצוא לרוב רק את הדברים החדשים ביותר- וגם זה לעתים בספק. אבל מה שהכי מעצבן אותי- אז פשוט שאין להם תחרות! זאתי החנות היחידית שקיימת בב"ש, ולכן אם לא מצאת שם מה שאתה רוצה- לא תמצא בשום מקום... וגם ככה המאגר שם לא משהו... אני יכול לחשוב על עוד חנות אחת, שהיא בתחנה המרכזית- אבל זו חנות פרטית שאתה לא יודע מאיפה הדיסקים שלהם... (לא שיש להם יותר). פעם היו את פיקדילי, ועוד חנות אחת בקניון- אבל הן נסגרו... אני קורא להקמת שוק תחרותי, ולפחות שתוקם חנות דיסקים רצינית ברמה של ערי המרכז.

Purple Joti

New member
ולמה לא מקימים תחנה מרכזית ...

נורמלית בב"ש?!... כי אמרו לי שמתוכנן כבר ה-ר-ב-ה זמן להקים מגדל על חלק מהשטח של התחנה... ולהרוס את המבנה הישן... וכמובן- להפעיל את המגדל כחלק מהמסגרת של התחנה המרכזית...( לשירותי מסחר ומשרדים...)...

fireman

New member
תחנה מרכזית חדשה

לפני כשנתיים עמדה על הפרק הקמה של תחנה מרכזית חדשה במקום התחנה הנוכחית, עפ"י התוכנית הייתה אמורה לקום תחנה בסגנון דומה לתחנה המרכזית בירושלים (מבנה של מספר קומות) תוך כדי צמצום שטח התחנה עצמה. בחלוף השנים נכנס מפעיל פרטי לתוך תחנות אגד בשם מטרופולין, אגד שנפגעה מהפסקת היותה מונופול בקו באר שבע תל אביב והקמת תחנת רכבת מרכז שפגעה גם היא בהכנסות אגד מקו זה החליטה לבטל את כוונתה להשקיע בתחנה מרכזית חדשה בבאר שבע ועל זה יש לי לומר שזה הפסד שלהם, התחנה שלהם זוועה באמצע אזור מתפתח ומודרני בתוך העיר באר שבע, אם זאת התדמית שאגד רוצה...של תחנה מסריחה שנראית כמו תחנה של עיר בשנות ה30 שיבושם להם אני מזמן הפסקתי לנסוע בקווים הבינעירוניים של אגד ואני מקווה שכך עושים עוד אנשים רבים

fireman

New member
חנויות דיסקים

אם אותן חנויות שהיו בקניון נסגרו מה אפשר להסיק מכך? שלא הייתה להם ממש עבודה או רווחים שהצדיקו את הישארות החנות פתוחה ולכן נשארה רק טאוור בקניון הנגב. מעבר לכך יש את חנות הדיסקים שנמצאת בתוך סניף המשביר לצרכן (גם כן בקניון הנגב) שאינני יודע לאיזה רשת היא שייכת.

אורדי12

New member
חנות דיסקים רצינית

בקניון הנגב, קיימת חנות דיסקים של TOWER RECORDS. הרשת הגדולה בישראל.

Jazz123

New member
זוהי גם חנות של טאואר...

ואפילו קטנה יותר מהמקורית. לגבי החנויות האחרות, סביר להניח שהן נסגרו עקב העובדה שגם הן לא היו רציניות כמו הנוכחיות, ולכן לא קנו אצלם הרבה. אם יקימו סוף סוף חנות גדולה במודל שקיים בעולם כבר שנים, אני בטוח שהיא תהפוך להצלחה מסחררת. הבעיה, כמו תמיד, היא בתדמיתה של עירנו הקטנה.

star lili

New member
הייתה עד לא מזמן

בקניונית שאול המלך חנות קטנה (נראה לי משו פרטי), היו שם מלא דיסקים במבצע לא יודעת. מה נסגר איתה?

Papito

New member
יש בקניון אביה חנות דיסקים

אבל היא לא מומלצת בשיט אין שם מבחר בכלל

אתם לגמרי צודקים

היו פעם עוד חנויות, אפילו עוד שתיים בקניון הגדול עצמו. היה פיקדילי שהיה נהדר בגלל שבפיקידלי יש כל מיני דברים שלא תחלמו למצוא בטאוור, ובמחירים יותר נמוכים לפעמים. השאלה היא אם אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות. אולי אם כולנו יחד נגיע למסקנה איזו חנות דיסקים אנחנו רוצים בבאר-שבע (בתנאי שזה חלק מרשת) נוכל לדבר עם מנהלי הרשת ולשכנע אותם שיהיה ביקוש. אבל זה אומר לגייס את כל מי שאנחנו מכירים לקנות שם. אני אישית בעד SUPER ZEUS.

Purple Joti

New member
אפשר אפילו לארגן עצומה שתוכיח להם..

שיש ביקוש!... (אם כבר החלטנו ללכת עם זה קדימה...)

yellow cheese

New member
אפשרי... ../images/Emo9.gif

ואל תשכחו מאיפה הרעיון..
מאיזה פורום בתפוז..או משו כזה..חחח
שי

למה לא?

למה לא ללכת על זה ובאמת לארגן עצומה או משהו. אני בטוחה שכולם יקבלו את הרעיון. חוץ מזה תחשבו עלי. אתם גרים בבארשבע יכולים לנסוע לכל מקום וכמה זה שעה? שעה וחצי? חצי שעה? אני כל נסיעה זה ..... טוב בואו נגיד ככה, עד לבר שבע שעה ו10 דקות מכה לא? אז מה שלא נעשה אני איתכם כי חוץ מערוצי המוסיקה בטלויזיה אין לי עוד הרבה. אז יאללה... הולכים על זה??? ועד לפעם הבאה שלכם - הקוסמת המדליקה.

mr. man

New member
אני חייב "לצייו לטובה" את המבחר

של מוזיקה אלקטרונית שם...

אז אולי נעשה כאן סקר של איזו חנות

אנשים הכי רוצים כאן, ואחרי שנגיע למסקנה מהתוצאות נכתוב מכתב ונחתום עליו ונחתים חברים ובני משפחה ונשלח למנהלי הרשת? מנהלת הפורום, אני מעבירה את העניין לטיפולך.

rainbowgirl

New member
כמה דברים

1)אני לא חושבת שתצליחו לעשות משהו כי יהיו קצת אנשים שיחתמו על זה,לדעתי. 2)למה שי(רלי)צריכה לארגן את זה? אני לא מדברת בשמה,אבל אם היא לא רוצה לעשות משהו בנידון? 3)אל תתיחסו למה שכתבתי,אני מתה מעייפות! מצורפת תמונה של הסולן של אחת הלהקות האהובות עלי-מזהים?

punktx

New member
"אני רוקד סלסה מטורף"

זה משפט שיתאים בהחלט לסולן של לד זפלין. :))) סהר

למעלה