מדונה VS מאריה

dor307

New member
מדונה VS מאריה

אז עכשיו ששמעני את שני הסינגלים הראשונים (בערך) הגיע הזמן להשוות בין מלכת הפופ שמנסה להחזיר לעצמה את ארצות הברית לבין מלכת המצעד האמריקאי *לאור הקטלוג הגדול של שתיהן רק הסינגלים הראשונים "ישתתפו" במשחק. *למדונה יש אלבום אחד יותר,לכן Everybody הסינגל הראשון מהאלבום הראשון לא משתתף במשחק,ולא ניראה לי שמישהו יבכה בכלל זה...
Like a Virgin VS Vision of Love Live to Tell VS Emotions Like a Prayer VS Dreamlover Erotica VS Fantasy Secret VS Honey Frozen VS Heartbreaker Music VS Loverboy American Life VS Through the Rain Hung Up VS It's like That Minutes VS Touch My Body

ofirshai

New member
זה הולך בערך ככה ../images/Emo3.gif

מדונה מדונה (אני לא ממש אוהב את LTT, מעדיף אותו בגרסא של קונפשינס טור ושם הוא בטח הרבה יותר טוב מהשיר של מאריה) מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה
ולמה אין את Everybody
? (סתם אם כבר אני מעדיף את Burning Up מהאלבום הראשון)

Dana Mi

New member
נלך על זה

Like a Virgin VS Vision of Love - מאריה, לא יכולה לתאר לכם כמה אני אוהבת את השיר הזה.. למרות ש-like a virgin זה תחרות טובה. Live to Tell VS Emotions - מאריה Like a Prayer VS Dreamlover - מדונה Erotica VS Fantasy - אמממ לא מכירה אף אחד מהשירים Secret VS Honey - מדונה Frozen VS Heartbreaker - קשה!!!!!! מאריה רק בגלל שזה נוסטלגי יותר בשבילי.. Music VS Loverboy - מדונה.. you maradonna? can I be on your next video? turn the music back on American Life VS Through the Rain - מאריה! רק בגלל הביצוע האלמותי עם המשתתפים של fame academy!! מה? יוטיוב? אה, אין בעיה! --> http://www.youtube.com/watch?v=6diktXZs5v4 Hung Up VS It's like That - מדונה.. למרות שהשיר הזה ממש חפר בתקופה שהוא יצא Minutes VS Touch My Body - אממממ זה השירים החדשים? כי אני לא מכירה....

shay08

New member
../images/Emo26.gif

Like a Virgin VS Vision of Love מדונה Live to Tell VS Emotions מדונה Like a Prayer VS Dreamlover מריה Erotica VS Fantasy מריה Secret VS Honey לא מכיר Frozen VS Heartbreaker שניהם Music VS Loverboy מיוזיק American Life VS Through the Rain מדונה Hung Up VS It's like That וואי קשה נראה לי מדונה Minutes VS Touch My Body נראה לי שמריה,ממדונה לא כ"כ התלהבתי.

../images/Emo9.gif

Like a Virgin VS Vision of Love - מדונה. Live to Tell VS Emotions - מאריה. Like a Prayer VS Dreamlover - מדונה. Erotica VS Fantasy - מדונה. Secret VS Honey - מדונה. Frozen VS Heartbreaker - מדונה Music VS Loverboy - מדונה [למרות שLoverboy [Remix] זה שנמצא באלבום, יותר יפה ממיוזיק]. American Life VS Through the Rain - מדונה. Hung Up VS It's like That - מדונה. Minutes VS Touch My Body - מדונה

dor307

New member
../images/Emo68.gif

Like a Virgin VS Vision of Loveמדונה (ויזון שיר טוב,אבל זה לא כוחות) Live to Tell VS Emotionsמאריה Like a Prayer VS Dreamloverמדונה (לא כוחות) Erotica VS Fantasyמאריה (מזכיר לי את אימושינס) Secret VS Honeyמדונה Frozen VS Heartbreakerמדונה Music VS Loverboyמאריה (שיר שאני הכי אוהב של מאריה חוץ מאולוויז בי מי ביבי) American Life VS Through the Rainמאריה (שוב שיר שאני נורא אוהב של מאריה) Hung Up VS It's like Thatמדונה Minutes VS Touch My Bodyמאריה

Upgrade U

New member
יאללה ננסה...

Like a Virgin VS Vision of Love - מדונה Live to Tell VS Emotions - מאריה Like a Prayer VS Dreamlover - מדונה Erotica VS Fantasy - מדונה Secret VS Honey - מאריה Frozen VS Heartbreaker - תתפלאו אבל מאריה. לא מבין מה כולם רוצים מפרוזין. סתם מעפן... Music VS Loverboy - מת על שניהם,אבל מאריה American Life VS Through the Rain - מדונה Hung Up VS It's like That - נמנע. לא יכול לבחור
Minutes VS Touch My Body - אף אחד מהם. שניהם מגעילים ברמות.

Drowned World

New member
גם שלי הולך "בערך" ככה

מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה מדונה !
מאריה סקארי אף פעם לא עשתה לי שום דבר חוץ מבחילה וחלחלה

למעלה