מדונה סתם כישלון!!

מדונה סתם כישלון!!

לדעתי מדונה הינה סתם זמרת פרובוקטיבית ללא כישרון ווקלי(קולי)מיוחד.כל השירים שלה נשמעים דומים.האלבום "אירוטיקה" איום ונורא -השירים נשמעים כמו שירי פופ זולים ובכלל לא מיוחדים!גם שלושת האלבומים ray of light &music@lke a virgin כל כך נוראיים!אם היא באמת הצליחה למכור מאות מיליוני אלבומים זה בגלל שהיא מכרה סקס כמו זונה ,הצטלמה בעירום ועשתה כמה פרובוקציות לא קטנות.חוץ מזה מי שקונה את הדיסקים זה תמיד אוכלוסייה של מתבגרים נטולי השכלה.אף פעם לא תיראו סטודנט או אדם מלומד קונה את הדיסקים שלה. עכשיו מדונה משחקת אותה קדושה מעונה,לומדת קבלה ועושה מדיטאציות ומתחברת עם הנפש שלה וכל השטויות הללו......וכאילו היא הגיעה לאיזושהיא תובנה רוחנית עמוקה לגביי עצמה-כל זה בולשיט!זה תכסיס מסחרי שלה.היא מבינה שהקטע של הזנזונת המחומצנת כבר לא כל כך עובד כמו בשנות ה-80 וה-90 המוקדמות אז היא משחקת אותה "רוחנית".שוב ניסיון של מדונה המזדקנת למכור את עצמה! אם כבר מדברים על זמרות מוכשרות אז יש את סלין דיון ,מאריה קארי וויטני יוסטון שחיות אורח חיים מיסרי ולא עושות ילדים עם מאמני הכושר שלהם וחוץ מזה עושות מוסיקה אמיתית ולא מנגינות קלילות וזולות כמו מדונה. כבר בריטני יותר טובה ממדונה!

פחחחחחחחחחחחחח

אתה האדם הכי דפוק בעולם אם היית לוקח קצת יוזמה ומאזין לאלבום ריי אוף לייט היית מבין שרק גאון כמו מדונה יכול לכתוב אלבום כזה מושלם, ואין לה שום קטע של התחזות לאישה רוחנית, לידיעתך היא למדה קבלה במשך שנה ועושה כמעט כל יום תרגילי יוגה, ובאשר לחיים הפרטיים מדונה חייה איך שהיא רצתה ולא בכדי לשווק את עצמה אלא ככה היא אוהבת לחיות וזה זכותה לבטא את עצמה האמיתי, זה מה שהופך טיפשים כמוך לגאון מוזיקלי כמו מדונה.

ורד18

New member
מה שתגיד!

מדונה היא זבל? מדונה היא זונה שמוכרת את עצמה? תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מדונה היא זמרת מעולה, אמנית מדהימה שכותכת שירים ומוסיקה מעולה, חייה הפרטיים הם חייה הפרטיים ואם היא החליטה לעשות ילד עם מאמן הכושר שלה זה עיניינה בלבד ואני בטוחה שהבת שלה היא לא טעות, היא ברוך השם הייתה חכמה מספיק כדי להביא ילד לעולם כשהיא יכולה לכלכל אותו ולדאוג והיות אמא מעולה. אני מבטיחה לך שהתנהגותה של מדונה בעבר ובהווה היא התנהגות טבעית לחלוטין, ואם בעבר היא הייתה פרובקטיבית אז זה בגלל שהיא הייתה ילדה עכשיו היא התבגרה ואתה יכול לראות את השינוי שחל בה הן כאמנית והן כאשה. אם כל מה שיש לך להגיד זה מילות זלזול חסרות בסיס שנועדו להשמיץ אץ מדונה על לא עוול בכפה אז כדאי שתשתוק. אף אחד לא טען סלין דיון או מריה קארי הן לא זמרות טובות אבל הן פשוט סוג אחר של זמרות, ותאמין לי שאת מדונה לא מעריצי רק בני נוער רפי שכל אלא גם משכילים ומבוגרים, ותאמין לי כאחת שהייתה בהופעה שלה בחו"ל וראתה את טווח הגילאים של קהל המעריצים שלה- האם אתה באמת מאמין שכל-כך הרבה אנשים בעולם שמעריצים אותה הם טיפשים?? כאחת שמעריצה אותה הדבר האחרון שאני יכולה להגיד עליי או על כל אחד מחברי הפורום הזה זה שהם בני נוער טיפשים, כי תאמין לי אני כרגע מוכיחה יותר חוכמה ויותר בגרות ממך (רק שפת הדיבור שלך היא שפה נמוכה שמתאימה יותר לפועלי ביניין שמנסים להתחיל עם בחורות ברחוב!!!) ובקר לבריטני: אני חושבת שדנו מספיק בנושא וברור לכולם שהשוואה בין מדונה לבריטני היא פשוט חטא! מדונה היא זאת שקובעת את המוזיקה ולכן היא גם מכונת מלכת הפופ! אז כדאי שאת הדברים שלך תגיד אחרי מחשבה ואל תזרוק סתם שטויות שלא שוות את המחשב שהן כתובות עליו!

מדונה....

חוץ מזה מדונה עשתה מלא ניתוחים קוסמטיים כדי להיראות כפי שהיא נראית.ואת הגדלת החזה שעשתה ניתן לראות בטקס בו קיבלה את האוסקר על סירטה אוויטה. ולפני שאת קוראת לי פועל בניין ,הביטי בעצמך ובסגנון הכתיבה שלך. מדונה היא אשה סקסית ופרובוקטיבית ,אבל יש להודות שאין לה קול ואם כבר יש לה קול הרי שזהו קול חד גווני.היא תמיד שרה בסולמות נמוכים.בהופעות החיות בולטת איכות הקול הנמוכה שלה והיא ממש זייפה כשהיא שרה את הסינגל שלה "מוסיקה" בפרסי ה-אם.טי.וי.. ובתור שחקנית היא כשלון חרוץ!

ורד18

New member
כמה דברים...

דבר ראשון לא טענתי שאתה פועל בניין, אבל טענתי שיכולת לנסח את דברייך בדרך יותר מעודנת המתאימה לבני אדם. דבר שני- אני לא יודעת אם מדונה עשתה ניתוחים פלסטיים או עם היא הגדילה את החזה שלה (ראיתי אותה לאחרונה כי צר לי לאכזב אותך אבל אין לה חזה גדול הכלל) זה לא מה שהופך זמרת לפחות או יותר טובה (שר למשל עשתה ניתוחים בכל חלק אפשרי בגוף שלה ולמרות זאת היא מצליחה לא רע ואני לא טוענת שהיא זמרת מדהימה אבל עובדה שהיא טובה) מדונה היא זמרת מצויינת, היא כותבת שירים ברמה מדהימה, ואיך שהיא נראית לא צריך להפריע לי או לך כי לעומת מעריציה של בריטני ספירס למשל אני לא מעריצה אותה כי היא כזו מתוקה ויפה אלא כי היא זמרת מעולה, שעודה שירים ומוזיקה מעולה ובכלל היא בן-אדם מדהים וזו בדיוק הסיבה שלי להעריץ אותה. אם כל מה שאמרתי נשמע לך מוזר או שלא הבנת את מה שאמרתי כי לא כתבתי את זה בצורה בוטה מספיק אז תכתוב ואני אנסה לנסח את זה כמוך (אבל אני לא בטוחה שאני אצליח בגלל שלצערי הרב אני מנסה להמנע מלהתבטא בעברית נמוכה מלאת סלנג מה לעשות שאני איני רפת שכל כפי שכינית את מעריצי מדונה ולמרות שאני רק בת 17 תאמין לי ששכל יש לי למרות חוסר הצניעות ואני משתדלת שלא לרדת לדרגה נמוכה אך במקרה זה הייתי חייבת להגיב למה שאמרת) תהנה בחייך ותהנה לא לשמוע מדונה כי בכל זאת אף אחד לא מכריח אותך לשמו מישהי שאתה חושב שהיא לא טובה אבל אם כל הכבוד זו לא סיבה להשמיץ. אני בינתיים אחזור לעיסוקיי ואשמע לי איזה דיסק או שניים של מדונה (המעולים דרך אגב!)

מדונה לא עשתה ניתוחים פלסטיים

לידעתכם הרבה הניתוח היחידי שהיא עשתה הוא להסרת השומה=נקודת החן המפורסמת. חוץ מזה שום דבר, בקשר לחזה אתה יודע שבגיל 38 החזה כבר לא כמו בגיל 18. מדונה לא מזייפת היית צריך לשמוע אותה בסיבוב הופעות האחרון שלה שם היא נתנה הופעה קולית מרשימה. היא כותבת את השירים שלה ובוחרת מה לעשות בקריירה שלה כאומנית ולא כי היא זונה, מזוייפת, או כל מה שאמרת. ולמה אמרת ש RAY OF LIGHT אלבום גרוע? יש לך מושג כמה האלבום הזה מצויין? מסתבר שלא שמעת אותו...

הילוש...

New member
תשובה קצרה ופשוטה.!

אם היית אדם משכיל שבאמת חושב שמדונה הינה קודם כל גימיק ואחרי זה אמנית הייתי עונה לך ברצינות ומסבירה לך עד כמה מדונה מוכשרת והדבר האחרון שמעניין אותה זה פרובוקציה מסחרית אבל אבל אבל... מכייון שלפי כתיבתך ניתן להבין שאתה לא הכי חכם ולא הכי מבין גדול במוזיקה אני חוסכת מלעצי את התשובה כי אם אתה יכול לטעון שמראיה קארי היא זמרת ומדונה לא אז.... באמת לך לטיפול!!!

הילוש...

New member
בכל זאת אני חייבת לסכם:... למן הצדק

שלום לכולם אז ככה: 1- בקשר לניתוחים מדונה עשתה שני ניתוחים בחייה הראשון הוא הגדלת השפה בעליונה ע"י הזרקת סיליקון ושנית ניתוח להסרת השומה שהיה לה ליד השפה. החזה שלה הוא טבעי לחלוטין מסיבה אחת היא הניקה את ילדיה, ובאשר אליך גבעתיים 2000 החזה הכ"כ גדול שראית בטקס גלובות הזהב הוא מכייון שמדונה היתה בדיוק אחרי לידה והחזה שלה היה עמוס בחלב . אם אתה לא יודע אז אני שמחה לחדש לך שאישה אחרי לידה החזה שלה בד"כ גדול פי שניים מהגודל המקורי. 2- באשר לקבלה ולטענה שמדונה סתם משחקת אותה רוחנית את זה ממש לא נכון. מדונה למדה קבלה יותר מ 5 שנים אצל רב העוסק בקבלה בתכנית תיעודית שהקרינה תחנת המוזיקה MTV על מדונה הרב שמלמד את מדונה סיפר כיצד מדונה הגיע אליו כאחת שמעריצה את מדונה יותר מ 12 שנה אני יכולה לרשום לך שבמשך השנים כאשר אני מתעמקת בראיונות טלוויזיה עם מדונה אני רואה כיצד הקבלה השפיע עליה והיא אף מדברת על זה ומספרת כיצד הקבלה השפיע על חייה ומי שממש פאנטיק מדונה יכול לשים לב לשינוי שחל בה כאמנית וכזמרת. 3- בקשר לפרובוקציה ולמנויות אז אני יענה לך מה שמדונה ענתה פעם בראיון ל MTV בכל מה שקשור לשימוש במין וסקס: ..." אני לא חושבת שאני משתמשת בסקס למכור את עתמי אני אישית אדם מאוד מיני ואני מאמינה כי מיניות זה דבר מאוד טבעי שיש לזרום איתו ולחקור אותו. נכון שבחברה שלנו סקס זה טאבו נושא שאסור לדבר עליו אבל בסופו של דבר כל אחד חושב על סקס אז נכון אני מעיזה לממש את המניות שלי ולזרום עם זה כי כזו אני אני מאמינה בחופש חופש לחיות וחופש להיות.....". 4- באשר לשינוי שמדונה עברה זה לא כי אז היא היתה ילדה והיום לא הסיבה היא אחרת כאחת שלומדת קבלה אני יכולה להבין את השינוי של מדונה ומדונה הסבירה את זה גם לא פעם ב - MTV ואני מצטטת: ..." בעבר חשבתי שהשאו והתדמית זה דבר מאוד חשוב בחיים התעסקתי רק בלהצליח ולכבוש ולחשוב מה יהיה הקליפ הבא וכיצד הוא יהיה כובש עם הזמן ובמקביל שהתחלתי ללמוד קבלה הבנתי עד כמה כל זה הבל הבלים וזה לא מה שחשוב בחיים הבנתי שאני כאדם חייבת להסב את תשומת ליבי לדברים שהם הרבה יותר חשובים והם: גורל נשנה ומה המטרה שלי כאדם בחיינו ובעולם...." ומפה בא השינוי של מדונה כאדם וכאמנית. וגם בעבר שמדונה ייתה יותר מינית היא בחיים לא השתמשה במוטיבים מיניים בצורה זולה תמיד היא עשתה זאת בצורה מיוחדת ומקורית, לא כדי להעביר את המסר: אני זונה. אלא להעביר את המסר: אני מינית ואני פתוחה עם זה זה לגטימי ומותר כי כולנו בני אדם ולכולנו יצרים. 4- באשר לאיכותה של מדונה כאמנית אז ככה הכל עניין של טעם אבל אני חייבת לרשום: מדונה להבדיל מזמרות אחרות כגון: מראיה קארי או בריטני ספירס רושמת את שיריה ומפיקה את אלבומיה. מדונה לא מהזמרות שמוציאה דיסק כל שנה אלא דיסק של מדונה יוצא אחת ל- 2 או 3 שנים וזה מהסיבה שמדונה משקיעה את נשמתה על האלבום במבחינת הכתיבה וההפקה המוזיקלית. ב -98 יצא האלבום "קרן אור" משונה כתבה באלבום זה על החיים, על אימהות, על אמונה, על קבלה, על השינוי שעברה כאדם, והשירים פשוט גאוניים ואנשים ממוחים שעוסקים במוזיקה ומבינים קצת יותר ממני וממך ומכולם פה הכתירו את קרן אור כאחד האלבומים הטובים ביותר של השנה וכן הוא נבחר לאלבום הטוב ביותר של השנה בפרסי הגראמי ו- MTV אירופה ואמריקה. מדונה ידועה כאמנית ויוצרת ולא סתם היא נחשבת כזמרת הפופ הטובה בעולם. מראיה קארי היום משתמשת בסקס יותר משמדונה השתמשה אי פעם בכל קליפ היא דואגת להראות כמה הסיליקון שלה בחזה יצא מהמם השירים שלה שיטחיים ורדודים ובאמת שאין מקום להשוואה. מדונה רשומה בספר שיאים של גינס על עשרות השיגים ושיאים שהיא שברה והשיגה היא זמרת יותר מ 20 שנה בתחום ועדיין שומרת על מקומה בצמרת. באמת אי אפשר אבל פשוט אי אפשר לטעון על האדם המופלא הזה שהשיג כ"כ הרבה בחייו שהוא זול ועוד יותר מזה שהיא לא זמרת. ובאשר לילדים מדונה לא בחרה איזה מאמן כושר הם הכירו ב 94 ויצאו יחד יוצר מ 3 שנים וניהלו מערכת יחסים מתוך אהבה ואז נולדה ביתה הראשונה. הם נפרדו מסיבות שלהם וכיום מדונה נשואה לבעלה אותו היא מכירה יותר מ 3 שנים. תאמין לי לנגיע למצב בחיים של דיסק שלך מוכר יותר מ 5 מליון עותקים ולהיות מוכר ואהוב בכל העולם זה לא עניין של מה בכך מדונה השיגה בחייה מה שאף בן אדם לא יוכל להשיג בחיים. אז באמת אדוני גבעתיים 2000 תרד מהגבעה שאתה נמצא עליה ותתן קצת כבוד לזמרת המוכשרת הזו.

libi k

New member
בקשר להזרקה............/images/Emo108.gif

לשפתייה,זה ממש לא מדויק. בשנת 90´ מדונה עשתה הזרקת סיליקון לשפתייה למען תפקיד מאהוני ב"דיק טרייסי". אך מן הראוי לציין, שהתפיחות ירדה אחרי תקופה קצרה של 5 חודשיים!! וכיום אין זכר לכך ושפתייה טיבעיות לחלוטין!

שינוי דעתי לגבי מדונה

הודעתה הראשונה של הילוש הייתה תוקפנית ועוקצנית שלא בצדק כלפי אדם שכל חטאו היה בכך שביקר את התנהגותה ,אורח חייה וכישרונה של מדונה.ברם,נהנתי לקרוא את תגובתה השניה של הילוש.התגובה הייתה מפורטת ,מנומקת ומושקעת ועל אף שאינני מעריץ שרוף התענינתי ונהנתי לקרוא.ברמת העיקרון,אני תמיד שמח לראות תגובות ארוכות בפורומים -הפורומים אכן מיועדים לכך,בעוד שהצאטים מיועדים למשפטים קצרים ולדברי-הבל. בכל מקרה,לאחר שקראתי את כל התגובות בפורום אמרתי לעצמי:"אתה חייב לבדוק ולחקור את כישוריה של מדונה כזמרת-לך ותקנה כמה דיסקים.כסף ממש לא חסר לך.....".בקיצור הלכתי וקניתי את הדיסקים הבאים שלה: 1.MUSIC 2.RAY OF LIGHT 3.THE IMMUCOLATE COLLECTION 4.LIKE A PRAYER 5.LIKE A VIRGIN 6.TRURE BLUE 7.EVITA 8.EROTICA 9.SOMETHING TO REMEMBER

המשך....

בכל מיקרה הספקתי להאזין לכל הדיסקים ואני מוכרח להגיד שיש לא מעט שירים יפים,אך משום מה השירים היפים הם הסינגלים המפורסמים שלה וכל יתר השירים באלבום לא ממש משאירים לך רצון של לשמוע אותם שוב.באלבומה האחרון מוסיקה ,אהבתי רק את הסינגלים:"מוסיקה" ו-"אל תגיד לו",אבל פרט לכך הכול היה אלקטרוני ומשעמם.זה לא שהשירים שאינם סינגלים גרועים.כלל וכלל לא אבל הם מרשימים הרבה הרבה הרבה פחות מהסינגלים.אצל מאריה קארי וסלין דיון,למשל,כל הדיסק "מלוכד"ולא ניתן להבחין בין שיר שהוא ברמה של סינגל

המשך של ההמשך...

.......לבין שיר שאני סינגל.למשל באלבום של מדונה like a prayer בולטים שני השירים הראשונים שהם סינגלים אבל שאר האלבום נשמע די פשוט ולא מרתק.אולי אני טועה אבל זו דעתי. לגבי ניתוחים פלסטיים-סביר להניח ,שבנוסף למה שציינתם,היא עשתה גם מתיחות פנים.האמינו לי שקשה להראות כך בגיל 43!!!אולי אני טועה אבל זו דעתי. את שני האלבומים האחרונים שהוציאה הזמרת אינני אוהב כיוון שהם יותר מידי אלקטרוניים להערכתי. על כל פנים ,זו דעתי.אשמח באם תשתפו אותי בדעתכם.

דווקא לא

באלבומים האחרונים של מדונה קרן אור ומוסיקה יש דווקא שירים מעולים שיכלו להיות סיגלים: למשל SKY FEETS HEAVEN המדהים. או IMPRESSIVE INSTANT שיר פצצות חללי. PARADISE למרות שהוא איטי מידיי יש לו משמעות רבה. GONE בלדה אקוסטית מלווה בצלילי אלקטרוניקה ערבים. גם אני לא אהבתי ממש את מיוזיק בהתחלה אבל אחרי ששמעתי כמה פעמים הבנתי כמה הוא אלבום מיוחד. הבעייה היא עם שתי השירים שהפיק ויליאם אורביט: runaway lover amazing שלא קשורים בכלל לאלבום. לגבי RAY OF LIGHT זה האלבום הכי טוב של מדונה ואחריו LIKE A PRAYER הקלאסי שמצאתי בו שיר ענק בשם: Spanish eyes כמו כן רציתי לציין ששתי האלבומים קרן אור וכמו תפילה היו בפסגת האלבומים הטובים בכל הזמנים בכל מיני סקרים שהיו. מדונה אמרה אתמול בראיון: אני לא רוצה להיות בעין הציבור בכוונה ואני לא ממציאה את עצמי בשביל כך, אני פשוט לוקחת חומרים ועושה מהם אומנות. אם ראית את המופע האחרון שלה היית מבין מה היא מתכוונת...

למעלה