מדונה - סוד.

הילוש...

New member
מדונה - סוד.

והנה אחד השירים הכי יפים שיש בעולם . מכל הבחינות!!!! למה זה כ"כ קשה?/ מדונה. (מתוך אירוטיקה 92)שימו לב למילים. שיר חזק ביותר!!! למה זה כ"כ קשה לאהוב אחד את השני? למה זה כ"כ קשה?... מה עליי לעשות כדי להיות מקובלת? מה אני צריכה לומר?... מה עליי לעשות כדי להיות מכובדת? כיצד אני צריכה לשחק?... איך אני צריכה להיראות כדי להרגיש שאני שווה? לאן אני צריכה ללכת?... לאיזה מועדון אני צריכה להצטרף להרגיש שאני שווה? למי אני צריכה להוכיח?... אני אומרת לכם, אחי ואחיותיי, מדוע איננו יכולים ללמוד לאתגר את המערכת מבלי לחיות בכאב?... אחיי ואחיותי, מדוע איננו יכולים ללמוד לקבל את השונות לפני שיהיה מאוחר מדי?... מה אני צריכה ללמוד כדי לדעת מה נכון בשבילי? מה אני צריכה לדעת?... מה אני הולכת לעשות כשאני מרגישה את הצדק? לאן אני אמורה ללכת?... מי אמור לומר לי במה אני מאמינה? למי יש את הזכות?... מה אני הולכת לעשות עם כל הכעס? למה אני חייבת להלחם?... אני אומרת לכם אחיי ואחיותיי... העלו את אהבתכם, שירו את אהבתכם, הראו את אהבתכם, חלקו את אהבתכם... אחיי ואחיותיי... מה אני אמורה להגיד? אחיי ואחיותיי... כיצד אני אמורה לשחק? אחיי ואחיותיי... למי יש את הזכות? אחיי ואחיותיי... למה אני חייבת להלחם? למה זה כ"כ קשה לאהוב אחד את השני? תאהבו את האחים שלכם תאהבו את האחיות שלכם... תאהבו את האחים שלכם עכשיו! תראו לאחיות שלכם איך?! וכמובן שבאנגלית זה הרבה הרבה יותר מהמם וחזק ונכנס ללב בד"כ תרגום לעברית נורא הורס את המשמעות והאפקט של השיר אבל בכל זאת!!!

למעלה