מדונה מבטלת???

alpha80

New member
מדונה מבטלת???

מתוך הידיעה ב"וואלה": האמ אמא של הפופ, תדלג ככל הנראה על ארץ הקודש בסיבוב ההופעות שלה, בשל בעיות ביטחוניות המאמא פופ מדונה, שעל פי הפרסומים כבר הבטיחה את מקומה אצל הרב כדורי, עשויה בהחלט להבריז. ב"ידיעות אחרונות" דווח כי למרות השמועות העקשניות על הופעה בתל אביב והאישור לכך מצד המנהלת האישית של מדונה, לא עודכן לוח ההופעות של הדודה הבלונדינית. מנהל מרכז הקבלה בלוס אנג'לס, שמתנהל גם כחבר אישי של הזמרת, אישר אתמול כי "עתיד המופע בישראל אינו ברור. נראה שהוא לא יתקיים בגלל בעיות ביטחון ובטיחות". שוקי וייס, המפיק ששמו נקשר עם האירוע, משך ידיו מכל העניין ואמר: "לא ידוע לי על ביטול המופע. כשם שלא אישרתי בפומבי שאני מפיק את המופע וכשם שלא הוצאתי כרטיסים למכירה, כך אין לי רשות מוסמכת להוציא הודעה לגבי בואה או אי בואה של מדונה, מדובר בשמועות בלבד".

NoKiA2003

New member
מה נסגר איתה? כמו שהסתדרו עם

100 אלף איש (ועוד ערסים משולהבים) ביום שבת אחרי הניצחון של מכבי בטוח יצליחו להתמודד עם בעיות ביטחון ובטיחות אצל מדונה.

alpha80

New member
ההבדל הקטן הוא

שדברים שרואים מכאן לא רואים משם אתמול היה אצלנו ביקור של משלחת מתחנת רדיו מאוד גדולה בקנדה, הם מאוד הופתעו לשמוע שאנחנו פה חיים ומתפקדים ובאים לעבודה בלי שכפצים וכלי נשק בתיקים ובלי מאבטחים צמודים

Toxic Boy1

New member
לאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אני מאוד מקווה שזה לא נכון! אני רוצה לראות אותה!!!

למעלה