מדונה חצי אפויה

starcrazy

New member
מדונה חצי אפויה

מה חשבתם על המצעד שהיה בגלגלצ שנה שעברה (אין לי כוח לדפדף אחורה...)? להזכירכם "לייק א פרייר" לקח, "לה איסלה בוניטה" שני ו"ווג" שלישי. אני אישית נוטה לאהוב כל מיני "חצי להיטים" שלה - למשל "דיפר אנד דיפר" (הידעתם שבזמנו הוא נכנס רק למקום ה-21 במצעד של רשת גימל?) ו"נאתינג רילי מטרס".

sweet candy

New member
מה יש מצעד כזה?

לא ידעתי בכלל שקיים כזה דבר. יש את זה אולי גם השנה? אם כן וגם אם לא, איזה מספר תחנה זה, גלגלצ?

ורד18

New member
היה בתחילת השנה

אני לא חושבת שהמצעד הזה הוא דבר קבוע אלא משהו שעשו חד פעמי לצאת האוסף החדש של מדונה באוקטובר השנה ולא בשנה שעברה, זה היה בגלגלצ וכמו שיש מדי שבוע את המצעד הלועזי היה בעתון רשימה של 40 להיטים של מדונה שאנחנו היינו צריכים לדרג את האהובים ואז היה מרתון מדונה במשך 4 שעות כשדירגו את 30 השירים שנבחרו כטובים ביותר של מדונה מתוך אותם 40 שפורסמו וגם שמו עוד כל מיני שירים שקשורים למדונה או שלא היו ברשימה או שלא נבחרו וגם הוסיפו פרטים על מדונה ומתוך כל אלה שדרגו חילקו ל-20 אנשים מתנה חבילה של כל 20 האלבומים של מדונה וזה היה מעולה פשוט וגם בגלל העובדה שהשיר שאני דירגתי במקום הראשון זכה במקום הראשון וזה שדירגתי במקום השני זכה במקום השני, המקום השלישי היה מאכזב בגלל שזה בכלל לא שיר של מדונה אמריקן פאי! בקיצור אני מקווה שיעשו את זה עוד פעם בקרוב וגם אם לא הקלטתי את הכל על 3 קסטות!!!

למעלה