מדונה חדשות.!

הילוש...

New member
מדונה חדשות.!

היי. שלום לכולם מה איתכם. אני מקווה שהחג עבר עליכם נחמד. אז מה יש לנו חדש ממדונה : 1- 12 שירים מהאלבום החדש של מדונה שעתיד לצאת באמצע הקיץ הבא (השמועות לגבי צאתו של האלבום בשנה הבאה לא נכונות.), הוקלטו, ונשאר למדונה להקליט עוד שיר אחד, לאחר מכן מדונה תטוס ללוס אנג´לס לעריכה סופית של האלבום. מצוות ההפקה נמסר כי האלבום לא נשמע כלל דומה למה שמדונה עשתה בכל השנים האלבום בעיקרו הוא אלבום רוק עם נגיעות קלות במוזיקה אלקטרונית. כמו כן נמסר שקולה של מדונה באלבום זה אינו מתאפיין בווקליות של שירי פופ כמו שהיה באלבומיה הקודמים. (מדונה הופכת לזמרת רוק,נשמע לי מוזר אבל מעניין.) 2- מדונה לראשונה מזה 13 שנים חוזרת לבמה, כן מדונה תשחק במחזה חדש פרטים נרחבים על הידיעה ניתן למצוא באתר הרשמי. כמו כן כבר בקרוב ניתן יהיה לרכוש כרטיסים למחזה כבר דרך האינטרנט. 3- דווח כי מדונה שומרת על קשר ידידותי הדוק עם אבי ביתה הבכורה קרלוס, לאחרונה קרלוס ניצפה מבלה יחד עם ביתו לורדס ואם בנה השני של מדונה רוקו. 4- בכורת הסרט החדש של מדונה שבוים ע"י בעלה ייעודו לקיץ הקרוב. 5- מדונה לא זכתה בפרס הגראמי על DONT TELL ME, כמו כן היא גם לא זכתה בטקס פרסי המוזיקה של לונדון. 6- לאחרונה התקיים בבריטניה טקס פרסי המוזיקה של בריטניה THE BRIT AWARD מארגני הטקס פנו למדונה כי הם מעונינים להעניק לה פרס על מפעל חיים, אומנם מדונה סירבה לקבל את הפרס ודחתה את ההצעה בטענה שהיא עדיין לא מוכנה לקבל פרסים כאלה בומבסטים שהמשמעות שלהם היא סיכום קרירה מדונה אמרה כי היא מרגישה שיש לפניה עוד דרך ארוכה ולקבל פרס על מפעל חיים זה לא הזמן. במקום מדונה הציעה כי את הפרס יגישו לזמר סטינג ואומנם כך היה. (לפי דעתי הטיעון של מדונה היה טפשי פרס על מפעל חיים נועד לשם הכרה וכבוד לאומן על עשיתו בתחום המוזיקה אבל כנראה שמדונה יודעת מה היא אומרת.) 7- כפי שדווח מדונה תשיר את שיר הנושא מתוך הסרט הבא של ג´מס בונד. השיר ייצא סביר להניח בקיץ. להבדיל משמועות שדיווחו כי מדונה עשויה להשתתף בסרט בתפקיד קטן, מדונה לא תשתתף בסרט אלא רק תבצע את שיר הנושא מתוכו. 8- מגזין המוזיקה של קהילת ההומואים והלסביות בבריטניה THE Q ערך סקר של מופעי המוזיקה ששינו את פני ההיסטוריה בעולם המוזיקה במקום הראשון זכה המופע של מדונה : "אמביציה בלונדינית" משנת 90. זהו פחות או יותר אלא הדברים העיקריים על מדונה. *לתשומת ליבכם את המידע אני מקבלת ישירות למייל הפרטי שלי מעורך האתר הראשי של האתר הרשמי של מדונה שמנוהל ע"י חברת התקליטים שלה האישית וחברת התקליטים שבה היא חתומה. מאחל לכם שבוע מקסים ואני חייבת לציין שהביצוע של השיר "סוד" במופע עולם טבוע פשוט מדהים מדהים מדהים.!!! ביי ביי :) I LOVE MADONNA.

MadonnaFan

New member
הקיץ הבא- את מתכוונת לקיץ 2003?

חוץ מזה- אכן ביצוע שולט, אני ממש אהבתי את הביצוע שהיא עשתה לNobody´s Perfect. זה היה ממש מדהים, לא? איך שהיא שרה אץ זה, וכל הסצינה שבוצעה שם על הבמה...
ו- איך את מקבלת את המידע ממנו לאימייל?? פשוט שלחת לו אימייל וביקשת, או שיש שם מיילינג ליסט, או מה??

הילוש...

New member
אז ככה...

1- האלבום מיועד לצאת הקיץ הזה קיץ 2002. אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון. 2- אהבתי מאוד את הביצוע של נובאדי פארפקט גאוני, פשוט השיר סוד היה נורא מרגש בגלל הכותל. אהבתי גם מאוד את FROZEN מדהים. שלא לדבר על לה איסלה בוניטה צמרמורות בכל הגוף. 3- בקשר למידע אני פשוט נורא פעילה באתר העורך הראשי ראה שאני כל הזמן מגיבה על כתבות ועונה על סקרים , כמה פעמים הודעות שרשמתי פורסמו בדף הראשי של האתר והעורך שלח לי למייל שהוא מאוד אוהב את הכתיבה שלי, אז רשמתי לו פעם אם הוא יכול לשלוח לי למייל חדשות על מדונה טריות טריות והוא ענה לי שאין בעיה. :).

MadonnaFan

New member
יוווווווווו אלבום חדש הקיץ הזהההההה

איך שאני מתרגשת...
אוקיי האמת שכולם נורא מתרגשים מהכותל, ונראה לי שאני היחידה שלא... כאילו, הראו מקומות דתיים מכל רחבי העולם, אז הראו גם אחד משלנו... הראו גם מקומות בודהיסטיים, הוריי... אבל אולי זה בגלל שאני אתיאיסטית
אם כבר אנחנו בקטע של ההופעה- אז אני הזעזעתי קשות כשהיא בצעה את WIFLFAG, הקליפ של האונס שהיה ברקע היה ממש קשה לא? אה- ועוד משהו- ממש נחמד העורך שם הא? :)))

ורד18

New member
ו...

אני לא ממש הזדעזתי מהקטע של WIFLFAG בגלל שגם לא ממש שמתי לב לסרט בקטע ההוא למרות שבסיקרט כן שמתי לב והיה ממש כיף לראות את הכותל מיוחד כזה וגם אהבתי את הקטע שהיא שרה את השיר בספרדית והיו מאחורי שני הומואים מטורפים על מדונה שאחד מהם לבש מה שמדונה לבשה בתחילת ההופעה והשני לבש גופייה עם הדפס של מדונה מקדימה ואחורה והם עשו ממש בלאגן וכשהיה את WIFLFAG בספרדית הם ממש שמחו ושרו את כל השיר בספרדית- הם ידעו את המילים בעל פה בספרדית והיה ממש מצחיק

וסל

New member
גם אכזבות

אני שמח שמדונה מוציאה אלבום השנה אך אני מאוכזב שזה עתיד ליהות רוק!!!אני כל כך קיוויתי שזה יהיה קאנטרי,כיוון שבהופעה שלה היא שר מין שיר כזה קאנטרי והדגישה שהוא לא מתייחס לאביה שלה והיא ניגנה עם גיטרה(זוכרים??).ועכשיו שאני שומע שזה יהיה רוק אני מתאכזבץמשמעות הדבר מבחינתי זה שירים קולניים מהירים מידי עם רקע מוזיקלי רועש!!אכזבה! אבל אני מבין למה היא עושה את זה.פשוט בשביל לגוון ולהישאר בעסק!!כולם החלו משנים את סיגנון השירה שלהם למשל גיניפר לופז מזמרת פופ לטינית החלה לשיר פתאום היפ הופ,גם מאריה קארי עשתה זאת באלבומיה האחרונים.כך גם וויטני יוסטון ואפילו בריטני ספירס!אז מדונה החליטה ובצדק ליהות שונה ובולטת והחלה עם סיגנון הרוק!שוב,לדעתי היא צריכה לשיר קאנטרע כי זה סיגנון שתואם את היכולות הווקליות שלה יותר וזה מתאים לה ולסגנון שלה יותר! חוץ מזה אל תיכחו:סלין דיון,הגדולה מכולם,מוציאה אלבום החודש ב25 למרס !!!!!!נא לא לשכוח לקנות! כמו כן רציתי לשאול מה דעתכם על שני האלבומים של מדונה:הראשון שלה משנת 82 וסיפורי שינה(באד טיים סטוריס).אין לי אותם עדיין אבל אני רוצה ליקנות.האם שווה לי? כמו כן רציתי לדעת האם יש מנויים לחנות הדיסקים בלונדון מיניסטר בתל אביב והאם שווה ליהות מנוי! תודה מחכה לתשובה!

היא לא מוציאה אלבום השנה

לפי מה שהבנתי מדונה לא מוציאה אלבום השנה ככה לפחות הדוברת שלה אמרה, אם היא מוציאה אלבום זה בטוח יהיה משהו עם רוק ואני מקווה גם שהיא תגנן בגיטרה בעצמה בהקלטות של האלבום ושתצא לסיבוב הופעות נוסף..

ורד18

New member
לא נראה לי

לא נראה לי שהיא תצא למסע הופעות נוסף כל-כך מהר להזכירך לפני המסע האחרון היו לה 8 שנים בלי מסע הופעות אלא רק הופעות מדי פעם אחרי אלבום חדש או בכל מיני טקסים, אני מקווה שהיא כן תןציא אלבום אבל הסיכוי שיהיה מסע הופעות רק לאלבום אחד הוא קלוש לצערי למרות שבשמחה הייתי נוסעת לעוד הופעה שלה כי אחרי פעם אחת יש טעם של עוד!!!

הילוש...

New member
אז ככה...

1- בקשר לבייד טימ סטוריז, אלבום חובה חובה חובה הוא בעניי האלבום הכי טוב של מדונה מכל הזמנים אלבום כ"כ אישי ומרגש. כמובן הוא כולל את אחד השירים הכי יפים בעולם "סוד." 2- בקשר לאלבום אנחנו צריכים לחכות לא נראה לי שמדונה הולכת להיות זמרת רוקיסטית בומבסטית. סביר להניח שהאלבום יהיה רוק עדין. למרות שאני לא הכי מתלהבת מהקטע שהאלבום הולך להיות רוק כי אני לא סובלת רוק. אבל ממדונה אני כמעט ולא מתאכזבת אז... פשוט נחכה ונראה. 3- בקשר לסיבוב הופעות היא ללא ספק לא תצא בשנים הבאות אם כן אולי אחרי עוד כמה אלבומי אולפן.

מדונה כבר עשתה רוק

אם אתם לא זוכרים מדונה עשתה כבר רוק אלקטרוני, הדוגמא הכי בולטת היא CANDY PERFUME GIRL המדהים וגם RAY OF LIGHT הסופר מדהים, במהלך השיר הגיטרות שקטות אבל בסוף זה רוקיסטי. גם בשיר DRESS YOU UP השיר הכי חמוד בעולם יש גיטרות רוק.

MadonnaFan

New member
צודק (בקשר לרוק).

אם זה יהיה רוק אלקטרוני כמו שאמרת אז אין לי בעיה:). אין לי בעיה עם מה שעושה מדי בכלל... חוץ מזה, שימו לב למיוזיק, שבו- בדיסק אחד- יש כל כך הרבה סגנונות... אני בטוחה שלא יהיה באלבום הבא רק רוק כמו שאין במיוזיק רק קאנטרי. ואני חושבת שמדונה תיקח הפסקה אחרי סיבוב הופעות כל כך גדול ומאמץ...

למעלה