מדונה חדשות!

הילוש...

New member
מדונה חדשות!

שלום לכולם המון המון מזל טוב לך ורד על היומהולדת ****** המון מזל טוב לך ליבי על הוצאת הרשיון. ********* חבריי וחברותיי היקרים אני יותר מגאה ומאושרת להודיעכם כי אכן נבחרה התמונה שתשרת את אהבתי ונאמנותי למדונה על גופי לנצחי נצחים . והתמונה שאני הולכת לקעקע על גופי היא: ה- COVER של אירוטיקה בשחור לבן.! מה דעתכם? ובכנות. חדשות: 1- שמו של הסרט החדש של מדונה בבימיו של בעלה המקסים גיא רי´צי הוא: אהבה סקס וסמים. והוא ייצא לרחבי אירופה בסוף או תחילת ינואר.! מעניין אם הסרט הזה יעניק למדונה מעמד של כוכבת קולנוע ענקית ןיזכה אותה בפרס האוסקר הנחשק.!!!! למרות שלפי דעתי "אוויטה" הוכיח לכולם עד כמה מדונה שחקנית ייחודית! וזהו בנתיים. אז תהנו מהאוסף. תחכו לסרט. ו שנה הבאה מדונה מתחילה לעבוד על אלבום חדש. איזה כיף.!!!! אז יש למה לחכות. ביי........

ורד18

New member
מדונה כשחקנית

כמעריצה של מדונה וכאחת שלא רק אוהבת את המוסיקה שלה אלא את כל מה שהיא עוסקת בו וזה כולל כמובן את עולם הקולנוע אני חייבת לומר בכנות כי היא לאהשחקנית הטובה בעולם. אם כיום יש את הטרנד של דוגמניות ושחקניות שמחליטות לפצוח בקריירת זמרה (ראו ניקול קידמן ומנחות ערוץ הילדים) הרי שמדונה פעלה הפוך היא נבחרה לשחק בסרטים בגלל היותה זמרת מפורסמת ואחת הסיבות שבאוויטה היא הייתה מצויינת זה כמובן בגלל העובדה שהיה מדובר במחזמר- שכלל שירה כמעט בכל משפט בשיר. אין ספק שמדונה שחקנית לא רעה אבל מש לא מצויינת אף על פי שאני אהבתי את הסרטים שלה (ליגה משלהן- מעולה, who that girl?, ועוד ועוד) אבל עד שאני לא אראה את מדונה במשחק מרשים למדי עד כה לא הייתי מעניקה לה אוסקר אל שום תפקיד שהיא עשתה חוץ מאולי אוויטה. חוצמזה יש לציין שתחילת הקריירה שלה היא פשוט לא ידעה לבחור תסריטים להשתתף בהם ולא היה לה כל-כך צ´אנס להוכיח את עצמה כזמרת.

אל תעשי קעקוע

זה אסור לפי התנ"ך ואם כבר את עושה אז אל תעשי של אירוטיקה זה לא קלאסי בכלל.

libi k

New member
תעשי אבל לא של ארוטיקה../images/Emo108.gif

תלכי על קלאסיקה :בקליפ של ווג איפה שהיא עושה "סטריק א פואס" לפי דעתי זה תמונה באמת קלאסית וגם אני חושבת שזה יצא ממש טוב כקעקוע! אבל ההחלטה היא שלך בסופו של דבר.... אני רק מציעה.

למעלה