מדונה חדשות.

הילוש...

New member
מדונה חדשות.

1- אלבומה החדש "ליידי היטס" שהוא האוסף החדש ייצא לחניות ב 11 בנובמבר והוא צפוי להיות הדיסק הכי נמכר בכל הזמנים. 2-מדונה תוציא על גבי קלטת וידאו ודי וי די את ההופעה האחרונה שלה כמובן בחודש נובמבר. 3- מדונה מועמדת לשתי קטגוריות בטקס פרסי המוזיקה האירופרי : אלבום הכי טוב, וזמרת הכי טובה. כאמור בטקס שנערך לפני חודש פרסי המוזיקה של אמריקה מדונה היתה מועמדת לשתי קטגוריות ולא זכתה בכלום מה חבל. 4- סרט חדש בכיכובה ובבמיו של בעלה גאי רי´צי בדרך. ודרך אגב לי יש הכל על מדונה הכל כולל הכל. אם אני יתחיל לפרט אני לא אסיים מחר.

libi k

New member
רק רציתי הוסיף ../images/Emo54.gif

הסרט מצולם ממש בימים אלו. מדונה עכשיו במלטה ל3 השבועות הקרובות לצילומי הסרט. משטרת מלטה מודאגת מפגיעת טרור בכוכובת ובצוות ולכן הם הוסיפו אבטחה כבדה באזור. כמו כן מדונה אמורה להנחות טקס חלוקת פרסים לאומנים שתתקיים באנגליה אך התאריך עדין לא סגור.

MadonnaFan

New member
אווו *מצייצת בהתרגשות*

לא ידעתי שליידי היטס יוצא בנובמבר! זה ממש קרוב! *מקימה מאהל ליד החנות דיסקים* זה ממש מרגש אותי... אבל השמועה שאחרי זה היא מתכוונת לפרוש מלחיצה אותי... מצד שני, אין סיכוי שהיא תעשה את זה, היא הרי אמביציה בלונדינית... :) טוב, זה לא סוד גדול שמדונה היא לא שחקנית כמו שהיא זמרת, אבל אני בטוחה בכל זאת שהסרט יהיה אחלה. אני די מחבבת את הסגנון הכללי של גאי (חוץ מזה שהוא חתיך :)) @מעין@ -חסה-

הילוש...

New member
תרגעי חמודה......

לפני כמה חודשיים יצאו שמועות כי מדונה אכן מתכוונת לפרוש אחרי יציאת אוסף הליהטים החדש! כמה ימים אחר כך פירסמה הדוברת האישית של מדונה הודעה רישמית ובה נאמר: "מדונה לא מתכוונת לפרוש כלל וכלל מעולם המוזיקה. מדובר בשמועות זדוניות. מה שכן מדונה מתכוונת לבלות הרבה יותר זמן יחד עם ילדיה ובעלה בעתיד, אך בשום פנים ואופן לא מתכוונת לפרוש ,יש בפניה עוד פרויקטים רבים".

MadonnaFan

New member
תשמעי, קשה לדעת...

בכל זאת, הרבה פעמים מוציאים הודעות רשמיות כשחסרות כל אחיזה במציאות לא הרבה זמן לפני ההריון הדוברת של מדונה בכלל הכחישה את הקשר עם גאי ריצ´י... אז באמת קששה לדעת. אבל קשה לי להאמין שמדונה מסוגלת באמת להפסיק לעשות מוסיקה. הרי יש לה את השיר "הולידי", ולא פעם היא סיפרה שזה מבטא את הקושי שלה ביציאה לחופשה, ואת זה שיש לה חשק לצאת לחופשה רק לעתים רחוקות... ואז זה חזק... @מעין@ מדונה פור אבר!

למעלה