מדונה והאוסקר

KING OF POP

New member
מדונה והאוסקר

יש לי שאלה, ידוע שמדונה לא שחקנית גדולה, אבל, אם מדונה שקיבלה כל כך הרבה שבחים על סרטה "אוויטה" ואף זכתה בפסלון "גלובוס הזהב" בתפקיד השחקנית הטובה מכולן, מדוע היא לא הייתה מועמדת לאוסקר ב1997?

MTS GirL

New member
כי גלובוס הזהב לא כל כך קשור לאוסקר

אגב היא היתה נראת באותו טקס מדהימהההה

הילוש...

New member
בקשר לאוסקר...

אז ככה נכון באותו טקס היא היתה נראית מהממת יפיפיה. בקשר לאוסקר: ידוע שפרסי גלובום הזהב הם האין קדם אוסקר ולפעמים תוצאות הזכיה של הגלובוס זהות לנבחרי האוסקר. ולכן יש מאין סטיגמה שגלובוס הזהב דומה לאוסקר למרות שמדובר שני טקסים שונים לחלוטין. כשאוויטה זכה היה ברור למדיה שהסרט יהיה מעומד לאוסקר ושסביר להניח שמדונה תזכה גם במועמדות. למרבה הפלא אנשי האקדמיה של האוסקר לא מצאו לנכון להעניק למדונה או לסרט מועמדות נכבדת. למה? אין לי מושג ! התקשורת הכתירה את האירוע כאכזבה של השנה כי היה ברור שאוויטה יזכה למועמדות לפחות... אני אישית חושבת שהם בכוונה לא נתנו למדונה מעומדות כי יש להם דעה שלילית לגבי המשחק שלה והם רק רצו לחזק את זה שהיא אינה שחקנית. זו בכל אופן דעתי האישית...

MTS GirL

New member
אני זוכרת שזה שמדונה לא קיבלה

מועומדות לאוסקר יצר מהומה רבה מדונה היא שחקנית טובה אבל רק לתפקידים מאוד מסוימים היא צריכה סרט שיכניס אותה וישים לה סוף סוף תווית של שחקנית

MTS GirL

New member
אגב..

אומרים שכל הסרטים שלה היו כישלונות זה בכלל לא נכון סוזאן סיזאן היה הצלחה מסחררת דיק טרייסי היה הצלחה וליגה משלהן

למעלה