מדונה בפייסבוק

pippin66

New member
מדונה בפייסבוק

זה העמוד הרשמי שלה והכל מעניין עד כמה זה נכון בבקשה Its official! I need to move. I need to sweat. I need to make new music! Music I can dance to. I'm on the look out for the maddest, sickest, most bad ass people to collaborate with. I'm just saying...... - Madonna ממממממממ

קרנוק

New member
זה באמת בעמוד שלה בפייס

למרות שעד כה לא היו שם פוסטים בגוף ראשון, שינוי טקטיקה? :) בכל אופן מקווה שיהיה קצת שינוי בקו המוסיקלי לעומת האלבומים הקודמים. רק לא הארד קנדי 2.

Deanb

New member
יאייייייייייי!!! זה אומר שבקרוב סינגלים

ואלבום בתוך שנה לא?!?! אוווף יש לי הרגשה שהם לא יפיקו הופעות שלה בת"א שוב... למרות שאני ממש רוצה

X Offender

New member
איזה עמוד???

היא פתחה פייסבוק ? או שהיא רשמה בדף הרשמי שלה?

קרנוק

New member
חחח לא בדף המעריצים הרשמי בפייס

http://www.facebook.com/?ref=home#!/madonna פעם ראשונה שנכנתב שם בגוף ראשון. ככה מתקשרים עם מעריצים :) כתוב ב info של העמוד - This is the Official Madonna Facebook page מה שאומר שהוא חייב להיות רשמי (אחרת אפשר לתבוע) :)

nerod 72

New member
../images/Emo13.gifההודעה הרשמית מהטוויטר של גיא....

מה שאומר שזה רשמי כמובן! איזה מהמם ..... ילא בואו נעזור לה לחפש- עם מי היא צריכה לעבוד לדעתכם??

pippin66

New member
סטיוארט פרייס

חאלס כבר חפרה עם כל השטיות האלה, שתחזור למה שעשתה טוב!

nerod 72

New member
עד כמה שאני אוהב את סטוארט....

שהוא עבד על האלבומים החדשים של סיזר סיסטרס, קיילי וטייק ד'את ועשה עבודה ממש טובה בהפקה שלהם.... אני חושב שזה יהיה משעמם אם היא תחזור אליו , זה כבר יהיה חזרה אחורה במקום להתקדם... ומדונה בחיים לא תחזור למפיק שהיא עבדה איתו מהעבר ....אלא אם כן היא עבדה איתו על האלבום האחרון בלי שום קשר קונפשנס היה בהחלט האלבום המופק הכי טוב מאז קרן אור ללא ספק ... וסטוארט פרייס הוא אחד המפיקים הטובים כיום בעולם...

Deanb

New member
מנצל"ש - גיא לא דיבר על וידאוס מההופעות

בת"א??? מאז לא קרה עם זה כלום!

קרנוק

New member
אני אמשיך לחפור בנושא

מוסיקת דאנס אפריקאית! מדונה יכולה לקחת את זה למקום מערבי, אבל בקטע טוב. עם מקהלת זמרים ממאלווי, לא בעיה בשבילה למצוא , לשלב אפריקה ומדונה. עם מפיק מערבי - אני בעד דיימון אלברן, הוא עבד כבר עם אמנים אפריקאים בתחילת שנות האלפיים, וגם הפיק שיר לאמדאו ומארים (שהופיעו בישראל לפני שנה) לפני כשלוש שנים - http://www.youtube.com/watch?v=3KhFv1qJcao ובכל זאת מדובר בבן אדם שעומד מאחורי הגורליאז, לדעתי יכול להיות חיבור מעניין :)

מהמם ומרגש , ילא ההתרגשות והציפייה מתחילה ...

אני כמובן מאוד הייתי רוצה לקבל ממדונה אלבום בוגר עמוק ואיכותי , עם דגש על מלדויה וטקסטים , מקווה שלא ישאר בגדר פנטזיה , הדאנס מעט מיצה את עצמו , לכן מרשה לעצמי לפנטז , אבל היא יכולה לעבוד עם הרכב דאנס משובח שנקרא לאפטפילד שיכול להביא לה אלבום מעלף ברמות קשות , היא יכולה לחבור לפייטלס ולהביא דדאנס יצירתי ואיכותי , כמובן שיש את מאסיט אטאק ששיתוף פעולה איתם יכול להוליד אלבום טריפ הום ייחודי ומגוון , או די ג'י שאדו שיכול להביא משהו מאוד מיוחד ואפלולי .... בהצלחה שיהיה

GM1988

Well-known member
אתם מאמינים שיהיה אלבום חדש עד סוף 2011?

לפני זה בטוח לא ייצא שום דבר, רק לקראת 2012 כנראה (אוי, השנה הזו
). מעניין באמת לאיזה כיוון מדונה תחליט לפנות הפעם, ואיזו מקוריות תוכל להפתיע אותנו . אני לא יודע עד כמה נמאס הדאנס פלור, אבל מדונה מאוד טובה בו ותמיד ידעה לעשות עבודה מדהימה של שירי דאנס משובחים ביותר
למרות החיבה שלי לHC, מדונה תיפול חזק אם היא תוציא משהו כזה שוב. ב2008 זה לא היה הכי קריטי, כי לא היו מתחרות גדולות במוסיקה אז והיא עשתה פיצוי גדול עם S&S שבזכותו היא עלתה במעמדה ולא ההפך... הפעם זו עבודה יותר קשה ואם היא באמת מוכנה להזיע כמו שהיא כותבת, אז כנראה שהיא מוכנה להפציץ ולכאסח כמו שצריך
ואייי איזו התרגשות באה לזה ... : )

nerod 72

New member
דווקא כן נראה לי שיצא ב 2011

אבל לקראת הסתיו -חורף , סוף השנה זו גם תקופה מצוינת להוציא אלבום עם כל תקופת הקניות בחגים .....

Deanb

New member
נורא מעניין הכיוון שהיא תבחר בו עכשיו - בגלל

שהיא ניסתה כבר כמעט הכל חוץ ממטאל חחח היא עשתה את הכל - פופ, דיסקו, קצת רוק, סול, R&B, בלגדות, דאנס, אלקטרוניקה..

קרנוק

New member
אני מתה על מארק עוד מתחילת דרכו

אבל חוששת שזה יהיה חרוש מדיי בשבילה לעבוד איתו.

למעלה