מדונה במקסיקו

eranmc

New member
מדונה במקסיקו

אני מתנצל אם אני פותח את ההודעה פעמיים, אני לא זוכר אם שאלתי. במקסיקו סיטי ובדרום מקסיקו יש המון פרסומת של מדונה עם סוני אריקסון אני חושב שראיתי שלט במקסיקו סיטי שיש הופעה של מדונה במקסיקו. לא מצאתי באינטרנט שום דבר בנושא. ידוע לכם משהו? עוד משהו... הייתי במסיבה במועדון שנקרא קוקו בונגו והם חיקו את מדונה. היה די חלש. אני אעלה בקרוב תמונות
http://www.cocobongo.com.mx

כרמל 1

New member
מדונה הופיעה במקסיקו סיטי

בנובמבר שנה שעברה במסגרת סיבוב ההופעות העולמי שלה. לא נראה לי שיש לה תאריכים מתוכננים נוספים שם כרגע.

קרנוק

New member
מדונה סיימה את סיבוב ההופעות שלה

אין משהו מתוכנן בזמן הקרוב.

eranmc

New member
תודה לכולם!!! כנראה שפיספסתי אותה לשנים הקרוב

כנראה שפיספסתי אותה לשנים הקרובות

קרנוק

New member
אל דאגה

היא חתומה למספר טורים בעשור הקרוב, לדעתי, כל שנתיים טור
בפעם הבאה שהיא בישראל לא להבריז. . . :) (מאמינה ומקווה שתהיה פעם כזאת, בעשור הקרוב, ותמיד יש את עוד שנתיים אי שם בחול, תתחיל לחסוך ל2011.

כרמל 1

New member
למה שלא תהיה עוד פעם?

הם ראו שהיא מוכרת כאן בטירוף והיא אוהבת את המדינה, באמת ובתמים. יש סיבה שלא יקרה? אלא אם כן המצב הביטחוני יהיה רעוע מתמיד?

tali44

New member
../images/Emo45.gifלחסוך לגולדן!../images/Emo178.gif

אני לא אהיה מוכנה להתפשר שוב על הכרטיס דשא, למרות שהייתי בשורות היותר קרובות לגדר של הגולדן הסתירו לי מלא וגם לא הצלחתי לתפוס זווית ראייה טובה לטבעת הזהב ולמעבר הזה
. אני פשוט לא זוכרת מלאא דברים מההופעה. אני רואה קטעים ביוטיוב ואני כזה "מתי זה היה בכלל?
" זה כנראה מהשוק ושל אי יכולת התמקדות בפרטים הקטנים, אבל אני בטוחה שבגולדן מרגישים את ההופעה יותר טוב ומן הסתם רואים יותר טוב. חפרתי.

LightBoy8

New member
מעניין לי לדעת ממי שהיו בגולדן: היה נוח לכם?

הכי בכנות, יכולתם ליהנות ולא להרגיש רע שמוחצים אתכם ושאנשים סביב משתוללים ומזיעים וכו כו'...??

tali44

New member
אני בטוחה שגם להם היה צפוף

וכל זה, אבל אפילו אם היית מגיע ב-9 בערב להופעה עם כרטיס גולדן, היה לך מקום טוב יותר מאלה שהגיעו מהבוקר לדשא. ואם באים מוקדם לגולדן - ממש קרובים לבמה וככה בהרבה יותר מרגישים את ההופעה. ושווה לבזבז את ה- 1500 ולהינות כמו שצריך מאשר לבזבז 500 ולהינות קצת פחות.

X Offender

New member
נוח לא היה לנו אבל נהננו מאוד

בשביל לראות הופעה מהסוג הזה ולהיות בשורה ראשונה צריך לסבול אין אפס, אם זה לבוא לחכות מהבוקר להתייבש בשמש ואז לעמוד שעות על שעות ובסופו של דבר אתה מרוויח את החוויה של הצפייה מהשורה הראשונה וזה ממש לא משנה איך העיקר אתה זוכה לראות את מדונה על הבמה וזה מה שחשוב

LightBoy8

New member
טוב, העיקר שנהניתם - זה מה שחשוב../images/Emo70.gif

הכוונה שלי הייתה אם מצליחים ליהנות למרות הדברים המציקים, כי אם לא נהנים בגללם, אז זה הופך לסיוט ולא לכייף. מכרה של אמא שלי סיפרה שבחורה אחת שהיא מכירה הלכה להופעה לדשא, ואמרה שהיא ראתה ממש טוב! היא כל-כך התלהבה כי חשבה שזה יהיה רחוק, ואמרה "בשביל מה להידחף ולשלם 1500, כשאני רואה לא פחות טוב מאלה שבגולדן". האמת נורא נדהמתי, כי אין מצב שזה ככה, אחרת זה לא הוגן חחח אבל בסה"כ כל מי שהיה משבחים את מה שקרה כאן ב-1 וב-2 לספטמבר. HISTORY MOMENT

קרנוק

New member
עניין של טעם גם

שמעתי מאנשים שהיו קרובים לשער שמפריד בין הגולדן לדשא שהיה להם וויו מאד טוב על הבמה. יש אנשים שאוהבים לראות את כל הבמה לרוחבה, מוויו בו אפשר לראות הכול, גם אם לא מקרוב. לא כולם רוצים להרגיש את מדונה מקרוב אפשר להבין למה דווקא מישהו שהוא לא מעריץ יהנה יותר מההופעה במרחק סביר מהדשא שיוכל לקלוט את הרקדנים התאורה האווירה. אני אישית מכירה מישהו שאוהב ללכת להופעות גדולות ולעמוד ליד הסאונד מן כדי לשמוע טוב יותר, אז זה גם עניין של העדפה. לעמוד בגולדן זה גם אומר שאתה צריך לבחור איפה לעמוד שם כי איפה שתהיה- משם תראה הכי טוב (לדעתי איפה שאני ועוד כמה עמדנו באמצע בקצה הקאטוווק זה הוויו הכמעט קרוב למושלם, אבל כשהיא עלתה לבמה והכסא הסתובב הייתי צריכה לעמוד על קצות האצבעות ולא כי אני קטנה, אלא כי הבמה הייתה גבוהה. אבל כשהיא צעדה על הקאטווק- גן עדן צרוף). אבל אני חושבת שבשביל מעריץ אמיתי זו חוויה מדהימה לראות אותה כל כך מקרוב, ובלי קשר, אני אוהבת בכלל בהופעות להיות כמה שיותר קרובה, להרגיש את הנשימות של האמן כשהוא שר, הכי מרגש אותי :) וכן נדחפנו והיה צפוף וחיכינו כל היום אבל היה שווה כל דקה ושקל. מדונה מחליפה איתך מבטים כמה פעמים לאורך ההופעה יוצרת איתך קשר עין וחשה את האנרגיה בסביבתך ומתקשרת עם האזור המקיף אותך ועימך- בהחלט לא קורה כל יום!

RTur

New member
האמת? היה הרבה יותר נוח ממה שציפיתי..

דבר ראשון - מכיוון שבגולדן מלכתחילה היו פחות אנשים מבדשא אז עניין הדחיפות והעומס הוא פחות נורא.. הרבה יותר נוח להתכווץ עם נגיד 2000 איש מאשר עם 50,000... הייתי בשורה הראשונה בגולדן וכן, היה קשה לעמוד את כל הזמן הזה בשמש ולחכות בתור וזה.. אבל באמת שהיה שווה את זה. גם זה לא היה כזה נורא בסופו של דבר.. היו אנשים ממש נחמדים מסביבי.. אנשים שלא הכרתי וראיתי פעם ראשונה וזה גם תופס לגביהם - שמרו אחד לשני מיקומים וסבבי שירותים וכו'.. וסתם אנשי שיחה נחמדים להעביר את הזמן בהמתנה. ולא זכורים לי דחיפות מי יודע מה בגולדן עצמו. אני דווקא זוכר שהיה לי מספיק ספייס פחות או יותר ולא הייתי צריך להתאמץ לנשום

Little Stranger

New member
אם היית בדשא היית רואה שהיינו ממש כמו בגטו

בשורות הראשונות שאני וטלי היינו בהן היה צפיפות מטורפת כמה וכמה שעות..זה בהחלט פוגם בחוויה,אבל מה לעשות ש-1500 שקל לא גודלים על העצים (לפחות לפי מה שידוע לי
)

RTur

New member
גם אצלי הם לא.. במיוחד שאני חייל..

אבל החלטתי כן להתאמץ ולהשקיע. בסופו של דבר - חיים רק פעם אחת. מדונה לא מגיעה כל יום וזה לא דבר מובן מאליו שיש הופעה כזאת בארץ. גם אף אחד בארץ לא עושה הופעה בצורה כזאת של שואו עם כל מה שנלווה אליו. החלטתי שהופעה כזאת אני רוצה לראות מקרוב ולעזאזל עם המחיר, כסף זה לא הכל בחיים. הרי אם כבר אני במילא הולך להוציא סכום גדול על ההופעה (גם 500 זה לא קצת) אז אני מעדיף להשקיע עוד ולראות את ההופעה כמו שצריך ולא להתאמץ לראות נמלים על הבמה ואת ההולוגרמה שלה על מסך.

tali44

New member
כן אבל אנחנו קטינים!../images/Emo6.gif

אמנם עכשיו אני לא, אבל לא משנה... הופעה הבאה גולדן בעז"ה!!

RTur

New member
../images/Emo45.gif

ויש עוד לדאוג ל-2 או 3 גולדנים לביונסה בינואר חח

RTur

New member
אני מת על ביונסה. אתה לא, וזה לגיטימי..

אף אחד לא מכריח אותך

למעלה