מדונה - אסון !!

מדונה - אסון !!

כתבה מענינת... שאני מעלה כאן כי קרלוס הדפוק הזה מנהל פורום מדונה חסם אותי כי הוא לא יכול לספוג ביקורות וידיעות על הכשלונות שלפעמים יש למדונה!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה זה מעריצי מדונה! פנאטים פנאטים פנאטים!!! אובססיבים כפיתיים!! לא יכולים לראות הודעות שהן לא רק הלל ושבח למדונה שלהן. פשוט בושה וחרפה! סתימת פיות !! והנה לבריטים יש טעם הכי טוב גם בקמפיין של מדונה שנכשל בלונדון הושמעו ברקע שירי קיילי מהדיסק אולטימייט קיילי המלכה האחת והיחידה ולא יעזור לכל הממורמרים שום דבר!!!!!!!!!!!!! מי שבא לו מוזמן לשים לינק בפורום מדונה לקומונה שהם יקראו את הכתבה!

נימי באמת חבל סתם על התגרה

למרות שבעיקרון אני מאד מסכים לדבריך שהפנאטיות בפורום מדונה מאד מורגשת ויש שם התלהמות יתר על כל מי שאינו ברוח "מדונה המלכה" ונותן לה ביקורת כזו או אחרת.כל מי שאינה מדונה , היא מבחינתם מוקצת מפרגון (גם מאריה,בריטני וכו' חוץ מקיילי). אבל תעזוב , אל תתגרה בטרולים שם ובאובססיביים , כולנו יודעים שקיילי זמרת יותר טובה ממדונה וגם הם יודעים זאת , אך עדיין בהכחשה. פשוט חבל על המרירות.

סליחה, אבל ממתי מדונה היא זמרת ?

או כמו שבוי ג'ורג' אומר : She's a star , but she can't sing sorry madonna, but this is a fact במילים אחרות, היא אולי כוכבת, אבל בטח לא זמרת.

בינתיים הוא משתמש במשפחת מינוג

כדי לעשות לו חימום בהופעות, ולא להיפך
וממשפ' מינוג פונים אליו שיכתוב להם שירים, ולא להיפך. ולגבי הקול שלו.. אומרים עליו שהוא זמר הנשמה הלבן הראשון של בריטניה. בוא תתרגש קצת

אני דווקא אוהב את בוי..

יש בו משהו ססגוני ויחודי מאד משלו...לזכותו יאמר שיש לו רפרטואר מכובד של שירים יפים. ובאמת קיילי רקמה איתו במהלך השנים מערכת יחסית מאד פורה : החל מהחידוש לייב שלה ל crying game המקסים ועד תלבושות מעיצובו בטור האחרון ושירים שכתב לב לדיסק החדש. נמתין בציפייה דרוכה.

Nadav נדב

New member
והגירסה של קיילי לקריינג גיים הראתה

איך זמר עם כשרון קולי יכול לשפר שיר.

tatababa

New member
האמת..

היא נראתה כמו ליצן עם הבגדים האלה שהוא עיצב לה. לא מחמיא בעליל!

החברות בינהם היא אמיתית

ומפרגנת, לאורך כל השנים. קיילי מתוקה ולבבית, מלאת אנרגיות חיוביות

Nadav נדב

New member
למיטב זכרוני הוא ירד עליה

והכישורים שלה בטירוף בתחילת הניינטיז.

Nadav נדב

New member
שתי המינוגיות מחרבנות עליו טוב טוב

עם הקולות שלהן. עצם ההשוואה בהקשר הזה מביך. הוא סה"כ אוחץ' שאהב להתלבש כמו אישה והוציא כמה שירים חביבים עם הלהקה שלו. לא מעבר. אין לו שום כישרון קולי יוצא מגדר הרגיל. ואני בספק אם מירי מסיקה היתה שמה את דאני בתור אקט חימום, כך שזה לא כזה מרשים אותי.

למעלה