מדוכאת
||

gaditze

New member
מדוכאת ../images/Emo10.gif || ../images/Emo10.gif

שלום לך ניב או מי שלא תהיה אני צריכה שתעזור לי אני בת 20 1.78 שוקלת 60 אני רוצה לרדת ל: 30 קילו ולא מצליחה והאם אתה חושב ש:60 קילו זה בסדר לגובהי תמיד שאני הולכת להישקל אני חושבת שירדתי ולא כלום המשקל נשאר על שלו אנא עזור לי איך לרדת במשקל

ninu

New member
את לא צריכה דיאטה, את צריכה פסיכולו

לגובהך את ממש רזה. אם תשקלי 30 קילו, על 178 ס"מ, את תאבדי את המחזור החודשי, תסבלי מחולשה ומסחרחורות, ובסופו של דבר תאושפזי באברבאנאל, עקב אנורקסיה קשה. היזהרי לך. אל תרעיבי עצמך למוות.

תשובה מרוכזת

דבר ראשון לגבי המשקל לגובה. כמובן ששני אנשים בגובה אחר המשקל שלהם יהיה שונה. הסיבה לכך היא ברורה. עצמותיב של האדם הגבוה יותר שוקלות יותר (הן יותר ארוכות) מכיוון שהעצמות שוקלות יותר צריך שרירים יותר גדולים על מנת להזיזן, וכן הלאה הכל יותר גדול וכתוצאה מכך שוקל יותר. המשקל המינימלי לבחורה בגובה 1.70 במבנה צר הוא 55-57 ק"ג אני מעדיף את ה57 כי זה משקל בטוח יותר. ועדיין רזה. לגובה 1.78 המשקל הוא 60.5 -63 שוב משקל מינימלי למבנה צר. בדרך כלל דיאטות חריפות (ואם את סובלת מסחרחורת זאת דיאטה חריפה) גורמות לירידה זמנית במשקל ועליה למשקל יותר גבוה אחר כך. כלומר לא השגת דבר. מכיוון שהמשקל שלך הוא מעט מתחת למינימום אין סיבה שאפילו תחשבי על דיאטת הרזייה. gaditze צרי איתי בבקשה קשר באי מייל

המייל שלי מופיע בקישור

מייל למנהל הפורום. כמו כן אין צורך לכתוב הודעות חדשות כל פעם כמו ששמתם לב השרשור קופץ למעלה כל פעם שכותבים הודעה חדשה.

ניב נ

New member
כתבת את גובהך ומשקלך בפורום

ואני מבקש פעם נוספת לשרשר הודעות. ההודעות יוקפצו למעלה אוטומטית אין צורך לפתוח כל פעם שרשור חדש

tal_alon

New member
עזרה משמים

לפי הנתונים שציינת משקלך וגובהך תקינים, אך לפי הרגשתי כנראה שהינך חשה כי הינך שמנה ולכך 2 סיבות: 1. סיבה פסיכולוגית (אנורקסיה) 2. סיבה פיזיולוגית, כנראה שריכוז השומן אצלך מצטבר באיזורים ספציפיים כמו: ישבן, ירכיים ובטן. לכן אמליץ לך לפנות לגורם מוסמך בתחום כפי שאני עשיתי בעבר, בעזרתו האדיבה של ד"ר קובי עזרא- מומחה לרפואה ותזונת ספורט. לפרטים פני אליי, טל אלון פאל-פון: 389795-051

למעלה