מדוכאת ומיואשת

הירוקה29

New member
מדוכאת ומיואשת

אני סובלת ממחלת עור שנקראית פסוריאזיס לאחרונה המחלה התפרצה אצלי שוב בצורה די חמורה אני מרגישה נורא ונראית נורא

נעמי67

New member
היי

כשאהבה פוגשת אהבה - קסם מופיע ואיתו אושר גדול. זה המשפט איתו את חותמת. כמו שאני מבינה מחלות עור , הן מתפרצות מהסיבה שיש יותר מדיי הפנמה של מצבים פנימה ומה שקורה במצב כזה, הנשמה צועקת דרך העור ומנהלת באמצעותו דיאלוג איתך. האם את פגשת כבר באהבה שלך את עצמך? האם חשבת על הרגע שתאהבי את עצמך ותקבלי אותך יופיע הקסם ואיתו גם האושר הגדול? האם חשבת על האפשרות שברגע שתתייחסי לדימוי העצמי שלך ותשפרי אותו , את תקלי על המחשבות והן באופן ישיר יקלו על הסימפטומים הפיזיים ושוב המחשבות ילכו ויצטמצמו . יקירה. זה זמן מצויין לעשות שינוי ברמת החשיבה שלך מה שיאפשר לך לקבל את השינוי הפיזי שאת מאוד רוצה. גמר חתימה טובה ושנה של צמיחה והזדמנויות חדשות.

ממושקה38

New member
היי הירוקה29

האם ההתפרצות הזו באה בהפתעה או שהיה לה איזה טריגר? איך היה מצב הרוח שלך לפני ההתפרצות? האם קרה משהו לפניה שגרם לך ללחץ ומתח? כפי שאמרו לפני, פסוריאזיס היא מחלה שמתפרצת בין היתר בגלל לחץ ומצב נפשי לא טוב. אני חושבת שהעבודה הגדולה ביותר תהיה להסתכל על עצמך, כמו שאת עכשיו, אחרי ההתפרצות, "נראית נורא" בלשונך, ועדיין לקבל את עצמך. לאהוב את עצמך. להיות שלמה עם מי שאת ואיך שאת. להרגיש יפה גם עכשיו. בנוסף בלי קשר הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור שיוכל לסייע לך בטיפול במחלה. שנה טובה, גמר חתימה טובה וצום קל.

YourLifeCoach

New member
פסוריאזיס ולחץ נפשי

ידוע שהמקור של רוב מחלות העור הוא ביולוגי\גנטי\חיידקי\ויראלי וכיו"ב (מקווה שמשתמש במינוחים הנכונים שהרי אינני רופא ) יחד עם זה התפרצות המחלה מאד קשורה ללחץ נפשי. התבונני וראי כיצד את יכולה להפחית את הלחץ. אולי להכניס חצי שעה של מדיטציה בכל יום . אולי לעשות ספורט ,אולי ללכת לחורשה קרובה ולצעוק ולהוציא כעסים מצאי מה עוזר לךלהירגע והכניסי את זה כשגרה לחייך. רמי

Edna Maimon

New member
מחלות עור

חד משמעית: מחלות עור מקורן בנפש. ניתן להחלים לחלוטין ממחלות עור. השיטה: לעבוד על הנפש, על אהבה עצמית, על סליחה עצמית, על חשיבה חיובית ועוד. הצעתי בשבילך: תשתתפי בכמה שיותר סדנאות העצמה וביטחון עצמי. תשלבי אותן עם אימון אישי. ותהני מהשינוי לטובה. בהצלחה! עדנה מימון

הירוקה 29

חביבתי הירוקה:) כמו שאמרו קודמיי סביר כי זה נובע מלחץ נפשי ,חוץ מטיפול רפואי כמובן אני הייתי ממליצה לך לברר מיהם גורמי הלחץ שלך ומה את יכולה לעשות ע"מ לנטרל לפחות חלק מהם? רפואה שלמה וגמר חתימה טובה

milkoosh

New member
כפרה עליך

אני מזה מבינה אותך! לשותפה שלי יש את המחלה הזו ולפעמים בא לה לקבור את עצמה מתחת לכל הבלטות בדירה. אני מקווה שאת לא בונה על טיפולים אלטרנטיביים בתור פיתרון ראשי לבעיה. הטיפול במחלה הוא קודם כל קונבנציונלי עם אופציה לשילוב יחד עם טיפולים אלטרנטיביים שיקלו במידה מסויימת על לחץ נפשי לדוגמא, על הגירוד.. לפעמים זה דורש שינוי מקצה לקצה של אורח החיים שלך ואני מדברת על תזונה, על כושר, על מדיטציה או יוגה נאמר. מ-ה-פ-ך-!

למעלה