מדווחים מהשטח

Sid76

New member
מדווחים מהשטח

רק רציתי לרשום כמה שורות על הערב אתמול בקומה 2. כפי ידוע לכם (או שלא), הליין "מסיבות כיתה ד´" - 1984 , ממשיך במסיבות 80s כל יום רביעי. הרושם הראשוני למזלי היה מטעה - שעה 23:15 ורק אנשים בודדים ברחבה. בירה 21 ש"ח - חוצפה אם נקח בחשבון שכניסה עולה 20. תוך דקות ספורות המקום התחיל להתמלא באנשים ומהר מאד מצאתי את עצמי קופץ ברחבה מפוצצת עם צלילי Duran Duran,Seagulls, Yazoo, New Order , (לכבוד השבוע שלהם בפורום), Depeche (פעמים), Cure (פעמים) - ארטי - בגלל שלא רצית לבוא, Pet shop boys ורבים אחרים. אם מבחר כזה של השירים אפילו turrican היה מרגיש בבית. שעה 1:00 מתקרבת ולי לא בא לזוז... "רק עוד שיר" , " רק לבדוק מה ישמיעו עכשיו" .... עד שב- 2:30 סוף-סוף גררתי את עצמי בכוח אחוצה... בקיצור - שבוע הבא אני בא שוב. וחסר לכם ולא תבואו גם.

DJ Dawn

New member
חייבת לציין ש...

"מסיבות כיתה ד´" זו יוזמה חביבה שאכן מצריכה הגעה למקום (אבל אתמול ב-2:00 אני כבר חרפתי)... אבל שאר הערבים פחות קולעים לטעמי (אבל לטעמך אני חושבת שכן(?)) כי הם כוללים דארק אייטיז.

turrican

New member
לפי המוזיקה שציינת

היו צריכים לגרור אותי בכוח כדי ללכת הביתה. איזה החמצה מצידי, הלוואי ויכולתי להגיע , זה בדיוק הטעם המוסיקלי שלי - נראה לי שמצאתי את המועדון שחיפשתי כ"כ הרבה זמן.

Sid76

New member
כיתה ד´

אז, זהו , כמו שצינתי מקודם, כ"כ נהנתי אתמול שנראה לי שאני אוותר על Chaps היום, Lili מחר ואולי רק יום רביעי הבא אצא שוב. הטעם מוזיקלי שלי משתנה בהתאם למצב רוחי - מקלאסי עד לטראש מטאל. אתמול בדיוק התאים לי קצת מיינסטרים אחרי שחברים שלי הודיעו לי שהם לא באים. ופעם הקודמת הדגש היה יותר על צליל האלקטרוני מ- Kraftwerk עד Cruxshadows. כך או כך, כמו ש- turrican אמר , מצאתי את ה-מועדון שלי. ידידי , אשמח לפגוש אותך (וכל השאר מהפורום) שם בעוד שבוע.

למעלה