מדהים...

gili bd

New member
מדהים...

היי חברה.. אני חדשה פה.. ולכן אני אנצל את ההזדמנות ואומר שבחיים שלי לא הצטרפתי לשום פורום לא משנה של מי..., טוב אולי בגיל 12 נכנסתי לפורום של בריטני ספירס אבל בינינו מי לא??
, הסיבה היא שאני לא כל כך מתחברת לדברים האלה ובדרך כלל אפילו קצת בזה להם.. בכל אופן הסיבה שחרגתי ממנהגי היא קרן. אני מודה שבשיר הראשון שלה... לא שלא אהבתי, אפילו מאוד אהבתי אותו אבל הוא יצא בזמן בו יצאו שירים נוספים של אמנים חדשים כמו איה כורם, אריק ברמן,וכו..., ולכן לא התעמקתי יותר מידי, הוא היה עוד שיר מהשירים הטובים שיצאו. השיר "אם אלה החיים" היה השיר הראשון שלה שממש ממש ממש אהבתי והתחברתי אם אפשר לומר, שיר מדהים, עוצמתי עם מילים חודרות, ממש מדהים באמת... אבל מקום ראשון אצלי זוכה השיר "זאת שבמקומי" ש.. וואו אני לא מסוגלת להפסיק לשמוע... הכל בו מדהים, אני מאמינה שעוד יבואו לו מתחרים רבים, אבל כרגע הוא מחזיק בתואר. אם כך הזכרנו כבר שהשירים שלה מדהימים ונוסיף דגש חזק מאוד על הלחנה, אין ספק שהיא מוכשרת בטירוף מלחינה ייחודית והלוואי שהיה לי כשרון כמו שלה. בנוסף לאחרונה יצא לי לשמוע כל מיני ראיונות שלה בטלוויזיה והתרשמתי ממנה מאוד כבן אדם, היא חמודה מצחיקה והקטע שהכי יפה בה, היא הכנות, היא נראית לי בחורה כנה וטיבעית לחלוטין שלא מתביישת בכלום ולא מצטערת על שום דבר שהיא עברה בחיים שלה ולכן ממש לא מפריע לה לחשוף אותם, לא כל יוצר, אמן, שחקן היה מספר על איך לא קיבלו אותו לפה או לפה, ואיך ביטלו לו אודישן, ועוד היה צוחק על זה, זה מקסים בעיני ומאוד טיבעי, זה משהו שבדרך כלל אין לאמנים, יוצרים, זמרים, שחקנים, וכו.
.. עוד משהו שגרם לי להבחין בייחוד של קרן כבן אדם הוא כושר ההתמדה והעקשנות שהוכיחה לכולם שהיא מאוד משתלמת. אז לסיכום אני אומר לקרן שהיא מדהימה ושאף "מפורסם" אף שחקן זמר או כל איש טלוויזיה אחר לא השאיר עלי רושם כמוה. ושיהיה המון המון המון בהצלחה בהמשך כי אני ממש לא רוצה להפסיק לשמוע אותה... אההה כן וכמובן הרבה בריאות אושר ועושר ותישארי בכושר... חחח סתם בצחוק כמו ברכת יומולדת
בקיצור קבלי ח.ח
עצבני והמשיכי... תודה רבה אוהבת ומעריכה אההה כן ושיהיה חג פורים שמח לכולם!!!!! ...
נ.ב למה באתר רשום הופעות רק עד 23 לפברואר

מור נוה

New member
קודם כל ברוכה הבאה..

דבר שני.. אני מסכימה איתך בכל מילה
ובטוחה שעוד חושבים כמוך וכמוני אחרת לא היינו פה.. ולשאלתך- טליהיא שאני בטוחה שתכירי בהמשך שהותך בפורום (היא חמודה ובכלל כל מי שפה בפורום כזה) מפרסמת את לוח ההופעות של קרן ברגע שהוא מתחדש. היא תעדכן ברגע שהיא תדע את לוח ההופעות הבא. בקיצור, שהות נעימה שתהיה לך!! יש פה אחלה אנשים. וקרן
פשוט מדהימה.

מור נוה

New member
אה ואם ככה בא לך להתעדכן

סתם בקשר לקרן... היא כתבה פה הודעה יום שבת וההודעה כבר עברה לעמוד השני.. אז תעבירי ותראי מישהי עם כינוי "הי זאת קרן" ותקראי.. סתם אם בא לך...

היי../images/Emo24.gif

איסה כיף לקרוא את מה שכתבת
והזדהתי עם כל מילה ומילה .. בעיקר מה שאמרת על הבנאדם שהיא וכו' ..
בקשר להופעות, הן מתעדכנות כל הזמן, אל דאגה
.. את יותר ממוזמנת להישאר .. פורים שמח

Dark chocolate

New member
הגעתי למסקנה,

שח"ח זה חילזון חשוד
אז את בעצם מאחלת לקרן חילזון חשוד!? ועוד את מרשה לעצמך להצטרף לפורום הרשמי שלה...... סתם, אני מיכל, ברוכה הבאה

מור נוה

New member
ח"ח זה חרגול חושני

חתול חביב חרא חתיך חתול חכם חביתה חדה חלב חמוץ חליל חשמלי חלוק חרמן חשיש חנון חציל חלול חחחחחחחח חזק (סוג של...
) חסידה חטופה חשמל חום חלום חרא. טוב די אפשר להמשיך את זה עד אין סוף... נעצור פה

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif פשוט הודעה יפה וכנה

וכמובן אמיתית
ברוכה הבאה! אני מיכל

נעה 124

New member
ברוכה הבאה!

כמובן שכמו כולם אני מאוד מסכימה ומזדהה עם מה שכתבת.... והשם שלי..... טוב, בטח כבר הבנת שקוראים לי נעה.....

ברוכה הבאה גילי../images/Emo24.gif

קרן קצת חולה, אז עדיין לא מעדכנים תאריכי הופעות עד שנדע בוודאות שהיא כשירה להופיעה... כרגע הרופא אסר עליה לתת הופעות מלאות... בקרוב.. אל דאגה.. היא תחזור ובגדול... את יכולה לקרוא את ההודעה שהיא כתבה פה בפורום ביום שבת מהניק "הי זאת קרן" וחוץ מזה תהני... נ.ב. מומלץ לקרוא את תקנון הפורום בצד שמאל של הפורום

gili bd

New member
טל

אחלה תודה רבה.. אני אתעדכן, בהופעה הבאה שתיהיה באיזור המרכז אני שם... ו.... מה יש לומר המון בריאות וחזרה מהירה:)

למעלה