מדהים....

R A M1

New member
מדהים....

בכל פעם שאני נכנס לכאן להסתקרן לקרוא להבין להגיב לשתף, אני מוצא עצמי מביט על אותה תמונה פעם אחר פעם שוב ושוב ושוב. כאילו העולם עמד מלכת. אותה תמונה קפואה נטולת הרמוניה ג'לטינית דביקה ובעיקר מגעילה. בהתחשב בעובדה שדווקא כאן במקום שאמור להכיל את כל השקט ואת כל הטולרנטיות ההבנה והעומק, אתם כל הזמן מתקוטטים שופטים דנים מעלים על המוקד ועורפים ראשים של כל מה שהוא אחר שונה ולא משלכם. וכל זאת בשם המודעות המחקר ההארה והדרך האחת והיחידה, הדרך שלכם כמובן. אנשים תתבגרו כבר תמשיכו הלאה, צאו מזה יש מקום לכולם.

קמהדנו

New member
מצוין ../images/Emo6.gif

תודה על גילוי הדעת והלב לא הבנתי האם אתה בכל פעם נכנס ובורח בזעקות שבר, או שמא אתה משתתף פעיל בפורום בכינוי אחר? אם זאת האפשרות הראשונה, אתה מוזמן להשתכשך בבוץ ולהביא מחוכמתך וראייתך המפוכחת, ולהוות דוגמה חיה להרמוניה ומודעות הרי גם הלוטוס צומח מתוך הביצה

R A M1

New member
תודה על הלוטוס

אני פה מזמן, לדעתי התחלפו כבר כארבעה מנהלים בחמש השנים האחרונות, אחד מהם אפילו טרח להכניס מאמר שלי - לפגוש מורה, לרשימת המאמרים. מידי פעם אני מציץ ורואה שדבר לא השתנה, יש מידה של תגרנות מפתיעה במקום הזה. בכל אופן תודה על ההזמנה סביר שאבוא לבקר שוב

barak001

New member
אולי אתה

תתבגר? רוחניות זו לא העמדת פנים שאתה מואר (והשחקנים הטובים שמצליחים בזה רק מרחיקים את עצמם מהארה כי הם מתחילים להאמין לשקרים של עצמם...)תתבונן בעצמך, מה נותן לך תפקיד הצדקן התורן?

R A M1

New member
טוב

קודם אני צריך לקבל על עצמי את התואר הצדקן התורן, מבלי לעשות זאת אין למילים שלך שום משמעות. מצד שני רוחניות וחקירה פנימית זה בהחלט לא להשפריץ את הקקי שלך לכל עבר ולקרוא לעצמך רוחני.

barak001

New member
בומבמלה*

אוף, איזה מילה מעצבנת... (משתדל להשפריץ כמה שפחות קקי כרגע)

Vguru

New member
מצחיקול !

"כאן המקום שאמור להכיל את השקט והטולרנטיות, ההבנה והעומק" - לא, יקירי. כאן המקום שהוא בדיוק כמו שהוא, ואם יש לך רעיון על איך הוא אמור להיות - אתה תחווה גועל, גינוי, ביקורת, ונפרדות. אתה מצחיקול, כי בעולמך צריכים בני האדם להיות סובלנים זה לזה. "יש מקום לכולם". ומה קורה בעולמך לאנשים לא סובלניים? נכון, להם אין מקום. לפחות לא קרוב אליך. מספיק עמוק בשבילך?

R A M1

New member
עמוק מספיק לצלילה של מחט

האמת היא שאתה טועה, אל תקרא לבית בושת בית תפילה. לא שיש משהו רע בבושת או בתפילה. וכן יקירי מה לעשות, פלוצים מסריחים, ואתה יכול עד מחר לטעון שמה שאתה מריח זה ריח וורדים, אבל זה לא ישנה את העובדה שזה בסך הכול תוצר של עבודת מעיים קלוקלת. בעולמי כמו בעולמם של מרבית האנשים יש סוגים שונים של אנשים, אני מאמין שגם בעולמך, אני לא מנסה להרחיק אותם אני רק מנסה שלא להעמיד פנים. ולצערי הרב העמדת הפנים כאן מגיעה לשיאים מופלאים. אתה רוצה לשווק תשווק, למה לא. רק מבלי להיות צבוע ולצעוק חמס כשמשהו מתנהג בדיוק כמוך.

Vguru

New member
על הפלוץ ועל העוקץ

בעולמי אין סוגים שונים של אנשים. יש רק סוג אחד של איש. והסוג האחד הזה, של האיש האחד שאני מכיר, פולץ ריחות שונים, וחושב מחשבות שונות, ואז חושב שהן ממש נכונות, ומשווק, וצועק חמס, וצועק "העמדת פנים", וצועק "בית זונות", ואומר "אין נפרדות". והאיש האחד הזה שאני מכיר יודע שיש רק סוג אחד ממנו, וזה מצחיק אותו שהוא נראה כמו כל כך הרבה סוגים. והוא מביט במהומה שסביבו: ורדים פורחים ואנשים מפליצים (ומשקרים, ומתמרנים, וכועסים) והוא יודע שהחופש הזה, לדמיין ולהפליץ ולשקר ולכעוס ולהיות צודק, הוא ממש סבבה, ושאם הוא רוצה, יש לו גם חופש להישען לאחור, להפסיק, ולנשום לרווחה.

אינקה

New member
שיחקת בקקי בתור ילד?

מסריח זהו גינוי, לא מציאות. ילד שלא הפנים מהעוויית האף של ההורים שלו את הגינוי לפרי יצירתו הטבעית, אינו חווה את הקקי שלו כמסריח. החיות בטבע כולו מתעסקות בקקי ללא שום אפליה, חלקן אף נולדות בו. אז מה הקטע שלך עם סירחון? אם חשוב לך לגנות מישהו אתה במקום הנכון, אנו נספק לך חומרים למכביר. לא תוכל לומר שחסכנו ממך.

אינקה

New member
אם אפגוש בואש

אעקוף אותו בזהירות כדי להמנע מהתקפה. אבל בוודאי שלא אוכיח ואגנה אותו על מה שהוא.

alissa

New member
הי רם

טוב לראות אותך שוב. מי אלו ה"אתם.." השופטים דנים ומעלים על המוקד....של כל מה שהוא אחר ושונה...? שונה ממי? הדרך של מי? אכן, יש מקום לכולם רם. גם לך

ofer8888

New member
רם - 5 שנים זה הרבה זמן

לא להיות מרוצה, ממשהו כמו פורום מדיטציה, ובכל זאת לחזור אליו שוב ושוב, ולצפות ב"ג'לטינית דביקה ובעיקר מגעילה". אני דווקא נהנה מהחכמה הרבה, חידודי הלשון, חוש ההומור, ובכלל המסר לאומה שאני פוגש פה, אפילו שהיא מתערבבת לפעמים עם פלוצים מוארים למינהם. יכול להיות שגם אתה נהנה ?

למעלה