יאאא איזה חמודדדדדדדדדדדד
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 9/6/04 #31 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifכה../images/Emo99.gif
O OB4ever New member 9/6/04 #19 אני נעלמתי בגלל שזה ל]ני מגמות..והיה סכנה שאני לא אתקבל למגמה שרציתי אז עשיתי קצת (טוב הרבה..הרבה מאוד ) חרישה...חיחי.....
אני נעלמתי בגלל שזה ל]ני מגמות..והיה סכנה שאני לא אתקבל למגמה שרציתי אז עשיתי קצת (טוב הרבה..הרבה מאוד ) חרישה...חיחי.....
O orlando my love New member 9/6/04 #21 כן!!! ראיתי!!!!!!!!!!!! הסתכלתי בטלויזיה וזה היה איזה 10 דקות לפני הסוף ואז המסך נהייה שחור פתאום ואני כזה- אוי נו באמת דווקא עכשיו!!! וזה עיצבן אותי!! ואז כמעט החלפתי ערוץ וזה נהייה בסדר ואז בווול על השנייה התחילו לדבר עליו! ואני פאק איזה מזל
כן!!! ראיתי!!!!!!!!!!!! הסתכלתי בטלויזיה וזה היה איזה 10 דקות לפני הסוף ואז המסך נהייה שחור פתאום ואני כזה- אוי נו באמת דווקא עכשיו!!! וזה עיצבן אותי!! ואז כמעט החלפתי ערוץ וזה נהייה בסדר ואז בווול על השנייה התחילו לדבר עליו! ואני פאק איזה מזל
T T u r n e r 1 New member 9/6/04 #22 ../images/Emo93.gif איזה חרא... בדקתי ואין שידור חוזר.. אוף! דווקא נרציתי לראות את זה!
מ מיטץ New member 9/6/04 #24 אמממ נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif לא נראה לי הזכירו את זה, אבל בראש 1 יש תחרות "הכי יפים שיש" וצריך להצביע לאורלנדו הוספתי קישור
אמממ נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif לא נראה לי הזכירו את זה, אבל בראש 1 יש תחרות "הכי יפים שיש" וצריך להצביע לאורלנדו הוספתי קישור
• •°•LaLa•°• New member 9/6/04 #26 ../images/Emo39.gif וואלה נכון! ייאללה להצביע! אולי ישימו עוד פוסטר!!
D DoRiT ChaN New member 9/6/04 #28 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא... אני לא מנויה והצבעתי.. צריך שם להצביע ל-3 אנשים, אז הצבעתי לאורלנדו (הם קראו לו אורלי^^) לג'וני דפ ולאבריל.
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא... אני לא מנויה והצבעתי.. צריך שם להצביע ל-3 אנשים, אז הצבעתי לאורלנדו (הם קראו לו אורלי^^) לג'וני דפ ולאבריל.
C CrAzY In LoVe14 New member 9/6/04 #32 ../images/Emo141.gif-הצבעתי!../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif
D DoRiT ChaN New member 9/6/04 #34 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלאיזה עוד שחקנים הצבעת חוץ מאורלנדו?
C CrAzY In LoVe14 New member 9/6/04 #35 ../images/Emo141.gif-למי שאני הצבעתי!_-> לשלושת המועדפים עליי מכווולם!. אורלנדו, ג'וני ובראד..... *לא בשליטתי... .
../images/Emo141.gif-למי שאני הצבעתי!_-> לשלושת המועדפים עליי מכווולם!. אורלנדו, ג'וני ובראד..... *לא בשליטתי... .
D DoRiT ChaN New member 9/6/04 #36 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif
O OB4ever New member 9/6/04 #37 אני הצבעתי אורלנדו (נו ברור), גוני ואז התלבטתי בין אליסה מילאנו לבראד אבל בחרתי בראד
• •°•LaLa•°• New member 9/6/04 #38 ../images/Emo39.gif אני הצבעתי לאורלנדו, ג'וני דפ ו...אממ בטח תחשבו שאני מפגרת אבל בחרתיגם את טום וולינג..
../images/Emo39.gif אני הצבעתי לאורלנדו, ג'וני דפ ו...אממ בטח תחשבו שאני מפגרת אבל בחרתיגם את טום וולינג..
T T u r n e r 1 New member 10/6/04 #39 הצבעתי! הצבעתי לאורלנדו (אוף קורס!) לג'וני ולבראד! איי כמה שלמות בהודעה אחת... כמובן שעדיין הייתה שלמות לולא בראד וג'וני אבל בכל מקרה אני אפסיק לבלבל לכן את המוח.. לכו להצביע
הצבעתי! הצבעתי לאורלנדו (אוף קורס!) לג'וני ולבראד! איי כמה שלמות בהודעה אחת... כמובן שעדיין הייתה שלמות לולא בראד וג'וני אבל בכל מקרה אני אפסיק לבלבל לכן את המוח.. לכו להצביע