מדהים

• פותח הנושא lev66
  • פורסם בתאריך

lev66

New member
מדהים

לאחר שתי בנות חמודות התגלה בבדיקת אולטסאונד כי יש לנו....בת. חמתי שתחייה שאלה את בנה (בעלי) אם הוא מאוכזב?<???? איזו אמא מקסימה

HayaBee

New member
והוא בטח מאושר, לי שלוש בנות ובן

התברכנו, תמשיכי גם את תתברחי, ככל שמצפים למישהו יותר זמן כביכול ערכו עולה....אז הבן לכשיבוא יהיה בבת עינה של סבתו....שיהיה. מה יש לה לחמותך....שאריות משנות המאה הקודמת שעברה ופסה מן העולם? ובעלך? בטח אמר....העיקר שהתינוק/בריא....נכון? מה שבא ברוך הבא. שיהיה במזל טוב ובבריאות טובה זה כל מה שנדרש.

גאולה1

New member
מזל טוב

גם לי יש שלוש בנות כיף גדול. כשחמתי שמעה שיש לי את הבת הראשונה היא אמרה, לבנות אין ערך.

אנילה1

New member
את מאוכזבת מהתגובה של חמותך?

זאת שאלה לגיטימית. ואם מאוכזבים, אז מה? לא תקבלו את הבת השלישית. כלתי הייתה מאוכזבת שנולד לה בן שלישי והיא מתה על בת. זה לא אומר שהיא לא אוהבת אותו או משהו כזה. בעצם הקטן מתנהג כמו בת. כל הזמן מתלטף.

theshahars

New member
ומה בכך?

לי אין ניסיון, אבל דיברתי עם חברה קרובה דקות לאחר שהתבשרה באולטראסאונד על בן. והיא רצתה בת. והיא היתה מאוכזבת, מאוד. למותר לציין שהאכזבה עברה לה, והיא לא נראית לי כאילו היא אוהבת את הילד פחות ממה שהיתה אוהבת ילדה. אז מה? זה לא לגיטימי לרצות משהו, ולהתאכזב? ואולי את קיווית לבן (שיגוון...) או לבת (כי התרגלת כבר...). ואולי שמחת לגלות, ואולי התאכזבת. אז מה? השאלה היא, למה את רואה בדבריה של חמותך דבר לא ראוי. איפה זה פוגע בך? מה, לדעתך, עומד מאחורי דבריה? ובכל מקרה, שיהיה לך בכיף ובמזל. שחר

jesenia

New member
זה לגיטימי - עבורך

בתור מי שבהריון, ועבור בנזוגך. החמה המאוכזבת תצטרך לאכול את עצמה, ממש לא לענין לדבר במונחים כאלה. את אותה השאלה היה ניתן לשאול אחרת.

שש שבע

New member
אתן מפונקות אתן, מה זה?

לבקש בן, לבקש בת ? להתאכזב??????????? תבקשו בן או בת בריאים שלמים, לידה קלה ולצאת בשלום, כל השאר? חאאאארטה. יש לי 4 בנות ו4 בנים. תאמינו לי אני יודעת.

sovlanit

New member
LEV66

ראשית,ברוכה הנמצאת. שנית,הריון קל ולידה יותר קלה עם תינוקת בריאה ומדהימה. וחמותך?שתהיה סבתא לנכדה נוספת. שימי קצוץ. מי היא בכלל בסרט הזה???

רונתי

New member
מה כל כך נורא בזה?

אני ממש לא מבינה מה כל כך נורא בשאלה הזו.אצלנו בעלי רצה כבר מהראשון בת והתאכזב פעמיים כמובן שהוא מת על הבנים אבל אנחנו רוצים גם בת, ומכיוון שבדרך כלל עוצרים אחרי שלושה אז השלישי מתבקש שיהיה מהמין ההפוך ממה שיש בבית. אם גם עכשיו יהיה לי בן בטוח שישאלו אם התאכזבתי מה כל כך נורא בזה? נראה לי שאת פשוט "מחפשת אותה" וכל דבר מרגיז אותך אצלה .

אנילה1

New member
יש שיטות להביא בת או בן.

יש כאלה שעושים בבית, ההצלחה היא 80 אחוז ויש כאלה שעושים במעבדה, וההצלחה 100 אחוז אבל זה יקר.

מזלטוב והעיקר שאתם שמחים ומאושרים

מקסימום בעלך יהיה "אבו-אל-בנת"2 אז מה?

למעלה