מדהים

מדהים

איך פתאום, מתוך כל הכאב הזה שאני שרויה בו, יוצאת קרן-שמש שגדלה ומתעצמת ומגרשת את כל העננים. מדהים כמה הכל תלוי בצורת החשיבה. פתאום חשבתי על כל האנשים הצבועים והמזוייפים שאני הולכת להעיף מחיי לנצח, והרגשה מהממת של התעלות אפפה אותי. אני משוחררת מהצורך להעמיד פנים! שברו את הכלים ולא משחקים! הצורך לשחק היה כאבן-ריחיים על צווארי. כבד, מעיק ומגביל. כעת אני משוחררת ממנו. הללויה!

מיכי

New member
איזו הרגשה כיפית

זה לנקות מגרות, לזרוק את כל הדברים שכבר לא שייכים לחיים שלנו. רק פולניות ומרוקאיות אמיתיות יכולות להעריך את יתרונה של שימשה נקיה וצלולה. כן אוריאנה היקרה, תזרקי לזבל, לעזאזל ולכל הרוחות את כל החרא הזה שנדבק לך בפינות של החיים. זו הרגשה הרבה יותר טובה מדיאטה! איתך לאורך כל הדרך לפח האשפה הריגשי מיכי

העניין הוא...

לא רק ניקוי המגרות אלא גם ובעיקר שיש לי מגבלה. לא אכנס כאן לפרטים אבל העניין שפתאום אני משוחררת הרבה יותר מאשר כשלא היתה לי את המגבלה הזאת וכאילו הייתי נורא משוחררת. אבסורד? אולי. אבל זה ההגיון של החיים. והם נפלאים!!! אוריאנה

יערית

New member
אשרייך אוריאנה:)

מה אומר לך..חיכיתי כבר לאנחת רווחה ממך, מתי היא כבר תבין או תדע מה לעשות אם הגוש בגרון,או כל הגושים שמסביבה? הגעת לבד למסקנה ,כל הכבוד לך חמודה, ד``א לגבי הנקיונות והזריקות.. אני בדמי שונאת לאגור דברים,אוהבת כל הזמן שינויים, בבית דיי מרגישים בזה,גם בעבודה(לא אוהבים את זה), כל דבר שמיציתי אותו עד תום,או שלרגע חשבתי שלא אמצה אותו, זורקת או מוסרת לאנשים נזקקים... מקווה שהבנת את המסר! יערית(שבאמת מעריכה זגוגית נקיה....לא רק בגלל המרוקאיות שבה:))

אור-לך

New member
כל הכבוד אוריאנצ`וק!!!

צביעות היא הדבר השנוא עליי ביותר!!!!! לשחרר - בריא מאוד!!! אור (שקשה לה להבין איך יכולת לחיות כך עד היום).

למעלה