מדהים!!!

מדהים!!!

מנהיג ההתארגנות שהה לו חלק משמעותי בהדרדרות השותפות עד לגסיססתה
רוצה להיות דח"צ או מי מטעמו.
רוצה לומר
לא מספיק שהאיש כיוון את הכללי להכשל ועזר להם לקבל החלטות התאבדותיות
עכשיו הטרבל מייקר המקצועי יתקע להם מקלות מבפנים.

האיש שראה רק את טובת ההתארגנות
ולא השכיל למנף את כוחו לטובת השותפות רוצה להיות חלק מהכללי.

עכשיו מזדעק ללא הרף להגן על שמו ויושרו
ואותי לימדו שמי שעושה את זה כל הזמן יש לו בעיית אמינות קשה.

מה הפלא שהכללי מחפש דרך להשליך את המוגבל
במקום למנות מפעיל מקצועי שיקח את הניהול
משחק בנדמה לי בדיוק כמו מנהיג ההתארגנות
שאולי חולם להחליפו.

אם המשקיעים עוד חפצי חיים בהשקעה הם חייבים למצוא דחצים נייטרלים
ולא בעלי אינטרס

אף35

New member
שלושה אנשים אחראים למצבה של גבעות

חשבתי שתמליץ להם, שלטובתם, לטובת השותפות ולטובת בעלי היחידות מוטב שימנו דירקטורים מקצועיים שיקדמו את השותפות.

אבל בחרת לתקוף את נחמיה.

נחמיה לא כיוון את הכללי להיכשל, כדבריך. הבעיות בניהול, כפי שעלו במסמכים שפורסמו על ידי לוסקין, מדברות בעד עצמן.

למיטב זכרוני, איש מהצדדים בכללי, לא תלה בדל של אשם בהתארגנות.

לא מבין את המושג ניטרלי בהקשר של הדח"צים. תפקידם לקבל החלטות לטובת השותפות ולשמור על האינטרסים של בעלי היחידות.

לא ראיתי שהדח"צ הניטרלי הנוכחי והמפקח הניטרלי הצילו את מצבה של השותפות.

המשקיעים צריכים למנות מישהו שידאג לשותפות וישמור על האינטרסים שלהם. אני סומך על התבונה שלהם שידעו במי לבחור.

בהצלחה לכולנו

אפרים

שלרגע לא יובן שאני מטיל על נחמיה אחריות בלעדית למצב
שלשיית הכללי בהחלט נושאים באשמה וכבר לא ראויים
לנהל את השותפות
וראוי שיפרשו כל עוד יש סיכוי להציל משהו.
לנחמיה יש אחריות בכך שדחף את הכללי לבצע מהלך הרסני
של פיטורי מנכל נקמן.
המחסור במזומן נזיל ללא יכולת להביא עוד
הרסו את השותפות.
המלחמה גמרה את כולם
אין כאן עשייה לטובת המוגבל
רק צדק צדק תרדוף
ללא טיפת חוכמה
חבל

minaeksh

New member
אפריים אתה כרגיל מבלבל.

אפתח בשאלה. האם אתה מכיר בזכות הכללי לנהל? לפי ההסכמים הקיימים.?
בהנחה שלא תפתיע אותי ואתה אכן מכיר בזכות זו.איך אתה רוצה שהכללי ימנה דחצים מיקצועיים ועל חשבון מי?כיום יש 3 דירקטורים לכללי.והיה עוד דירקטור בלתי תלוי (פרוייליך) שהוא על משבת דח"ץ. מגיע לשותף המוגבל 2 דחצים. לא ניכנס לויכוח מי צריך להיבחר.
בהנחה כזו אם הכללי יטמנה דחצים מיקצועיים זה יהיה או על חשבונו. ואז הוא לא ישלוט.או שיגדיל את מספר הדירקטורים. מי ישא בעלות של זה? הרי ברור לך שהכללי לא ימנה עוד דירקטורים וגם ישא בעלותם.אם השותף המוגבל מוכן לתוספת עלות זאת. אז נמשיך להתוכח.
אם המוגבל לא מוכן. אז חבל על הויכוח.
ועוד היערה מצד אחד אתה לא מבין את המושג נייטרלי ומצד שני אתה מציין שחובה לדאוג לטובת השותפות. רק תוסיך לטובת כלל השותפות המוגבלת

אף35

New member
דירקטורים מקצועיים

לא התבלבלתי.

ברור שאני מכיר בזכותו של הכללי לנהל.

אני אפילו לא שואל אם קבלנו תמורה הוגנת עבור תמלוגי העל שנזקפים לזכות הכללי, אלא
האם לדעתך קבלנו ניהול סביר?!

יותר מזה, האם הכללי עצמו שבע רצון מתוצאות הניהול שלו עצמו? אני מרשה לעצמי להניח שלא.

אני גם מרשה לעצמי להניח שקראת, לפחות חלק, מהתכתובות והפרוטוקולים שפרסם לוסקין בתביעה שלו.

אני תוהה איך אםשר לקיים שם ניהול הרמוני אחרי הקריאה על המתחים והמלחמות בתוך השותף הכללי.

הצעתי בעבר שהכללי ימנה דירקטורים מקצועיים מטעמו וחזרתי על זה לאחר שקראתי חלק ממסמכי התביעה.

הרעיון הוא שהם ימנו אנשים שיפעלו לטובת קידום השותפות, בלי האנרגיות השליליות שיש בשותף הכללי.

הם לא צריכים להוסיף דירקטורים לצורך זה. אם ימנו שלושה דירקטורים כאלה, אחד מטעמו של כל כללי, הם יוכלו לפעול לטובת השותפות ולשמור, במידת האפשר, גם על האינטרסים של שולחיהם.

אני מזכיר שעל פי החוק החדש, (וגם על פי הצדק, המוסר וההלכה), הדירקטורים צריכים לדאוג לטובת השותפות ולא לטובת השותף הכללי.

ברכות והצלחות

minaeksh

New member
מצטער שוב בעיה בהבנה.

אם ימנו כל אחד מהם דירקטור מיקצועי מטעמם. איך הם ישלטו על הדירקטורים?הרי מי שקובע מדיניות מוסמך לפטר מנכל ועוד זה הדירקטוריון.
אז איך בדיוק תבוא לפועל השליטה של הכללי.לשמור במידת האפשר על האינטרס של הכללי?הצחקת אותי.
ואני מזכיר לך שהשותפות המוגבלת מורכבת גם מהמוגבל אבל גם מהכללי
בוא ניראה שתמנה דחצים מטעמך ותאמר להם לישמור במידת האפשר על האינטרס של המוגבל.

בקשר למיכתבים והניספחים קראתי כמעט את כל החומר רק חלק קטן ממה שבאנגלית עוד לא סיימתי. ומיצטער לאמר לך לוסקין הוא הפחות רע שבחבורה.

אף35

New member
"הפה שאסר הוא שהתיר"

שאלת איך הכללי ישלוט על הדירקטורים שלו. ובכן, כפי שהוא ממנה אותם הוא יכול גם להדיח אותם.

את האלטרנטיבה, שהכללי ייצג את עצמו באמצעות הדירקטורים שלו, גם הכללי וגם אנו ראינו.

ההצעה הזו נועדה לשרת את הכללי עצמו ולא רק אותנו.

ברור ש
השותפות כוללת את המוגבל והכללי. נראה לי שברורה גם מהי "טובת השותפות". ויותר מכך מה נוגד את טובתה.

אני מבין שקראת את הנספחים של לוסקין. השותפים בכללי מאשימים זה את זה בפעילויות הנוגדות את טובת השותפות (וגם בעלי היחידות)

נתפסת למילים "במידת האפשר" בהתייחסות שלי לדירקטורים של הכללי ופעילותם לובת הכללי. לא בכדי כתבתי זאת. מכיוון שהדירקטורים של הכללי מחויבים להעדיף את טובת השותפות על טובת השותף הכללי. זאת על פי החוק החדש.

אגלה לך בסוד, ממש ממש לא מעניינים אותי חילוקי הדעות בתוך הכללי. אין לי כל רצון לחלק להם ציונים מי פחות טוב.

תפקידו של הכללי כאורגן לנהל, והשורה התחתונה הם לא הצליחו בתחום זה.

ולסיום, אודה לך אם תתייחס לגופן של התגובות שלי ותמנע מפרשנויות עלי.

ברכות והצלחות.

minaeksh

New member
אני מתיחס רק לתגובות שלך

רק מה אנחנו לא רואים עין בעין ולעולם לא ניראה . כניראה.
שאלה פשוטה. אני מההזויים שטוען שגיוס הון היה חיוני בעבר. ואם היה עובר אז למרות התקלות היינו כבר אחרי מגד 8.
לטוב או לרע.הינו כרגע עוזבים את מגד 8 ומגד 8 היההמדד להצלחה.במידה ומצליחים לא קרה כלום בכישלון של מגד 6 במידה וניכשלים
אנחנו במילא ב0.7 אג.אתה יכול לחלוק עלי. אבל אתה לא יכול על סמך העבר לחזות את העתיד.
עכשיו תגיד שדעתי לא לגטימית?
אז הנה לך 2 גישות של השותף המוגבל ששונות זו מזו. מי צודק?אתה טוען שאתה ואני טוען שאני. לא לך ולא לי יש הוכחות.
אבל אולי שמה.
בקשר לדירקטורים אני לא יודע איך הכללי ממנה דירקטורים בימקום עצמו. ואח"כ מדיח אותם.לדעתי אין חיה כזו.

lior sa

New member
אתה באמת הזוי

אני טוען שגם אם היו 2 גיוסים נוספים עדיין לא היית מסיים את מגד 6.
מקסימום דאפורה היו מקבלים מלוסקין מליון דולר ליום על כל מגדל עומד.

כל עוד השותפים הכלליים מסוכסכים וחשדניים בינם לבין עצמם היית ממשיך לדשדש בלי נפט.
20 שנה עשו את זה בלי בעיה, יכלו להמשיך עוד כמה שנים.

מה שכן, היה אפשר לסחור הרבה יותר טוב מאשר היום.... למי שיודע איך....

לא הבנתי מה הקושי להבין שבעל מניות ממנה דירקטור מקצועי.
נראה לי שברוב החברות זה המצב.
אני מסכים שבמקרה שלנו הם יעדיפו ללכת על בטוח ולינוק את המשכורות עם קש מאשר לקדוח בארות ולהפיק נפט בטונות.

minaeksh

New member
נו ואני עוד ההזוי.

בינתיים לשיטתך היהש נימצא ב0.7.זה מה שרציתם קרה עד היום כל דבר אמרתם לא.
את השיטה שלי אף אחד לא ניסה מ2010. הרי מאז אין הנפקות.
אז מעניין מי מבין שנינו הוא ההזוי.אבל אני מה איכפת לי אני ברחתי יחסית בזמן.
למרות שאתה וחבריך טענתם שאני כותב שלילי רק בשביל ליקנות בזול.
אז תמשיכו בשיטתכם. מאחל לכם הצלחה.

lior sa

New member
דווקא ניסינו את השיטה שלך

משנת 92

וגם אחרי התחלת הפקת נפט ממגד 5 נשרפו עשרות מליוני דולר ולא ראינו סיכוי להתקדמות אמיתית בקידוחי הנפט.
זה מה שראו בקר את בן דוד כנראה ולכן החליפו מנכ"ל.

חצי מיליון דולר לחודש על מגדל שוכב !!!
לא כולל גלון שמן פעם בחודשיים.
זה מה שקיבלנו בשיטה שלך.

minaeksh

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

בוא תספר לי בכמה גיוסי הון הישתתפת בחייך.? בסה"כ שמעת כמו רובכם ב2010 שמצאו נפט על יד ראש העין. ורצית לעשות מכה בבורסה.
תהיה כנה עם עצמך אם זה המצב.רוב המחזיקים שבפורומים לא הישתתפו בגיוסי הון האחרון היה בתחילת 2010 וגם היה מוגבל בסיסמא של אז
אין קש בלי חמש.
אז בוא תספר לי איזה כסף תרמת לשותפות? מלבד קניה של המניות שאתה אחראי לה.

lior sa

New member
אתה יודע שזה לא קשור. נכון?

אם אתה השתתפת בכל הגיוסים אז כל מה שאתה אומר נכון?

זה כמו שאני אכתוב לך שאם אתה לא מחזיק יהשים אז מה אתה בכלל מתערב בחברה שלי?
תתעסק בשפע ימים.
נכון שזה קשקוש?

אם הדירקטוריון היה משכנע אותנו שכדאי לנו להכניס עוד כסף לחברה אני די בטוח שהיה אפשר להנפיק אבל הם לא מנסים אפילו.
אתה יודע למה הם לא מנסים?
כי הם מבינים שלא משתלם לנו.

קודם שיעשו סדר בדירקטוריון ושנראה שהם מסוגלים לעבוד ולנהל חברה.

minaeksh

New member
אני הישתתפתי בכל הגיוסים מ2003

והיו כמה ואני לא מתלונן לרוב גם הירווחתי. אבל רק כסף של גיוס או רווח ממכירות נפט אבל רוח נקי זה כמו גיוס. תעשה חשבון מה הרוח הנקי בלי פיטפוטי ביצים וניראה מה חלקך בו. עד היום ההכנסות ממכירות נפט הם טיפה פחות מ70 מיליון דולר. במשך 4 שנים. מזה תוריד קודם כל תמלוגי מדינה12.5% עלות הפקת חבית כ16% תמלוגי כללי כ20% כבר חצי ירד נישאר 35 מיליון דולרעלות מגד 6 הייתה אמורה להיות 25 מיליון דולר בלי מבחני הפקה ובלי תקלות. כבר נישארו רק 10 מיליון דולר.השקעה במגד 8 לפיד ירוק +קידוחי ניטור + ערבויות לפחות עוד 4 מיליון דולר כבר נישארו לך 6 מיליון דולר. איפה התקלות במגד 6? איפה ההתנהלות השוטפת במשך 4 שנים? ואיפה הרבה דברים.
עכשיו אני יודע שתענה לי שתמלוגי הכללי לא נימשכו. זה נכון. אבל הם תרומתו של הכללי לעסק. לא של המוגבל.
בקיצור לך עם הסיסמאות ותגיע רחוק. הציעו לכם הצעה מסויימת שלא הייתה טובה לכם. בחרתם באר תמממן באר.והנה היגענו לאן שהיגענו.
ואסיים בציטוט מנייר העמדה של דוידיאן בישרמקו. ואני יודע שהנייר קרוב לליבך..
3. עקרונות הסכם השותפות ברורים:
השותף הכללי מנהל את עסקי השותפות תמורת דמי ניהול, לפעמים דמי מפעיל ותמלוג על
הנגזר מההכנסות ברוטו ללא תלות ברווחיות או כל תנאי שהוא.
כל המימון לפעולות אקספלורציה, פיתוח, תפעול וכל הוצאה אחרת מגיע מכיסם של בעלי
היחידות בין אם מדובר בגיוס בזכויות, בשימוש ברווחים או בגיוס חוב. בסוף היום החשבון
מוגש לבעלי היחידות בלבד.

בעלי היחידות הזכאים לחלוקת הרווחים אינם יכולים לסמוך על כך והחלוקה מותנית
בשעבודים ותנאים שונים שמקטינים באופן דרסטי את הסכומים המחולקים בפועל ובסבירות
גבוהה בעתיד בעלי היחידות ימשיכו לקבל בכל שנה רווח מקוצץ בעוד השותף הכללי גוזר
את חלקו (עשרות מיליוני $ בשנה) באין מפריע.
וראה זה פלא מחזיק גדול בישרמקו. שפעם החזיק בגבעות. כותב שחור על גבי לבן את עקרונות השותפות לדעתו.
מומלץ בחום ליקרוא טוב טוב.

lior sa

New member
מספר טעויות

המתמטיקה אצלך גמישה ויצירתית.
1 גם לשיטתך יש עוד 14 מליון דולר (תמלוגי הכללי שהעלמת בתירוץ מצחיק).
2. שכחת את ההלוואות משום מה.
3. לדעתי 25 מליון דולר היו כולל מבחני הפקה והכנת הבאר להפקה מסחרית. וגם זו היתה תוכנית שמראש הכפילה את המחירים שהיו קודם.

אתה לא יכול לרקוד על כל החתונות:
מצד אחד להסכים שהניהול לא טוב ומצד שני להמשיך להאשים את השותף המוגבל.

minaeksh

New member
טוב נו אני ניכנע

אתה צודק. אפילו לא אביא לך את תקציב מגד 6. לך חפש לבד.. ואת ה14 מיליון דולר הכללי תרם למאמץ לא אתה וחבריך.
אבל עזוב אתה צודק.

lior sa

New member
אז תרם או לא תרם?

אם הוא תרם את התמלוגים שלו למאמץ, למה היית צריך להעלים אותם מהחישוב הקודם?
כדי להצדיק את זה שאין כסף?
אפילו אתה לא יודע להסביר לאן הלך הכסף אז אתה מתחכם.

lior sa

New member
מה שנכון נכון....

למען האמת הוויכוח איתך הוא עקר ואתה לא ממש מגיב לטענות הנרשמות.

טענת שחסר כסף וכשהראיתי לך, לפי החישובים שלך!!, שיש עוד 14 מליון דולר ברחת במקום להתמודד.
בזמנו כשלוסקין עוד טען שיש מספיק כסף והיו מי שפקפקו, ישבת פה וניסית להוכיח לכולם שיש מספיק כסף.

לגבי השתתפות בהנפקה - אני אגב אשמח מאוד להשתתף בהנפקה (או גיוס) שיקדם את השותפות, רק שיוכיחו לי שזה משתלם. אתה מוזמן גם לנסות להוכיח לי את זה.
ותשתדל לא לדבר איתי על מסחר - לא כולם יכולים למכור בזמן.
דבר איתנו על קידוחים, הפקת נפט וחלוקת תמלוגים למוגבל.

עם כל הכבוד.

שבוע טוב.

minaeksh

New member
רק להזכירך.

שכשלוסקין אמר שיש כסף היינו בתחילת קידוח מגד 6. אף אחד לא ידע על תקלה+תקלות רבות.. גם היום אני לא יודע כמה עלו התקלות.
ונזכיר לך נישכחות לפני יותר משנה בעיקבות התקלות וההוצאות על מגד 8 כולל קידוחי ניטור וכולל ערבויות.ולהזכיר לך באחת האסיפות כשראובן קרא לכם אתם רוצים שבאר תמממן באר אמרתם כן. מי שכבר אז הבין שאין כסף זה אני וחבריי. אם תירצה אביא לך כמה פוסטים של נחמיה שיש המון כסף.אז להגיד שאני טענתי שיש זה לא אמת כי זה היה עוד לפני מגד 6 או ממש בתחילתה.
בעיקבות קריאת הדוחות הבנתי שאין מספיק כסף. ולהזכירך כשכתבתי זאת בספונסר נחמיה ניסה באותות ובמופתים להוכיח שיש כסף.
אז למי אתה מאמין.? תיפנה אליו. דרך אגב ה14 מיליון דולר הושקעו בחזרה בשותפות. ואם אתה לא מאמין תבדוק.
דבר אחד אני יודע בויכוחים איתך ליקרוא דוחות אתה לא יודע. אני מודה שאני גם לא יודע הכל.אבל אם אתה רוצה לדעת הכל.
תיפנה לבעל מיקצוע בלתי תלוי שיבדוק בשבילך דוחות ומאזנים ב4 שנים האחרונות ותבין לבד. כשאני כותב בעל מיקצוע נייטרליקח מישהו שהוא לא מהכללי ולא מההתארגנות.רק ככה תבין לאן הלך הכסף.(דבר אחד ברור לי לא גנבו כסף לכל היותר היה ביזבוז אבל בטח לא 10 מיליון דולר וגם לא הרבה פחות)
סתם כקוריוז קטן הלך יותר מ4 מיליון דולר ב4 שנים האחרונות ביגלל הרגולציה הסביבתית.(כגון קידוחי ניטור מים ניטור אקולוגי זוכר פקעות.רשות העתיקות. לפידים ירוקים פינויי בוצה מהאתר במשך השנים. הקמת עמדת הטענה למיכליות מגד 5 ואולי גם מגד 6 ועוד כמה דברים)אה ןתבדוק כמה ערבויות שולמו כשתמצא אתה תהיה הראשון שתתפלא כמה.
אחרי שתבדוק אני מוכן להמשיך להתוכח. כרגע זה חסר טעם.

למעלה