מדהים ומצחיק

nightgoat

New member
מדהים ומצחיק

אני חושב שכמעט (עוד פעם כמעט) חלמתי חצלול. זה התחיל בכך שילדה זרקה עליי משהו, הסתובבתי וראיתי אותה יושבת ולא מסתכלת אפילו. אחר"כ, ילדה בעטה בי בתחת פעמיים, ואז אמרה שהיא אוהבת אותי. אני אחריי זה חושב... כאילו, מה הולך פה?? אז אחריי כמה שניות, עליתי על זה שצריך לשאול... "האם אני חולם?". אחריי זה, אני זוכר, כאילו פתחתי עיניים וראיתי אור בוהק עם גוון חזק של ירוק = כאילו הייתי על המיטה. ניסיתי לזוז ולא הצלחתי, אז בגלל זה ניסיתי לפתוח עיניים (שתבינו, הם היו פתוחות. זה כאילו כל זה חלום) -> אחריי כמה ניסיונות, הרגשתי את העיניים שלי נפתחות וקמתי הבוקר. מה זה הדבר הזה לעזאזל? אני זוכר שקמתי בדפיקות לב חזקות... וכאילו הרגשתי שפאק! עוד פעם פספסתי הזדמנות לחצלול. אני זוכר בקטנה שכאילו יכלתי לזוז ולשלוט בחלום אבל שניה אחת שהלכתי בה מטר... לא יודע, קשה לא לזכור ולהסביר.

nightgoat

New member
עוד משהו

אני זוכר שבחלום ישר חשבתי על תוכניות כמו "אני רוצה ללכת למראה ולראות איך אני משקף את עצמי במציאות", או לקפוץ לתוך טלויזיה. זה כאילו קרה אני חושב במעבר לחצלול (אין לי שמץ של מושג את האמת!). מה זה היה??

נראה לי שזה היה שיתוק שנה

אין מה לפחד,זוה תהליך שמתקיים כל לילה ופשוט היית מודע דבר רומה למה שקרה לך קרה לי לפני שבועיים לא יודעת מה קרה,הבנתי שאני חולמת,ניסיתי להכנס לקיר וההת אחת מצאתי את עצמי במיתה,צועקת בלי קול אבל שומעד מעין הד של צעקה של מישהוא אחר כל זה תוך חוסר יכולת לזוזוכמוך התעוררתי בעצם תפסתשזה חלום לקראת הסוף והמודעות נשארה לך בתהליך שהגוף משתחרר מהשיתוק (שמתקים כל לילה על מנת שלא נפעל כמו במחלום) אני יודעת שיש פה הרבה שיותר מבינים ממני אבל זה מהששאני חושבת

nightgoat

New member
לא הבנת

שיתוק שינה זה לא אמור להפחיד? כי שרציתי להכנס למראה או טלוויזיה, זה היה התכנונים של "ואי איזה כיף אני הולך לעשות בחצלול הזה".

גם לי זה קרה

שעמדתי להכנס לכיר זה מה שחשבתי ישמעתי אפשהוא שהתרגשות עלולה לגרום להתעוררות יכל להיות שמההתרגשות התעוררת בעצם מה שקורה זה שהגוף משתתק לפני השנה כדי שלא נבצע את הפעולות שאנו מבצעים בחלום ולפני שאנו מתעוררים הוא מתרפה לצורך הניין נצייר את זה כחה שיתוק.....................חלום.......................ריפיון ייתכן שלקראת סוף החלום (גם במקרה שלי וגם בשלך) עלינו על זה שזה חלום ובגלל ההתרגשות התעוררנו אבל בגלל שהיינו כבר במצב של מודעו היינו מודדעים לרפיון של הגוף מה שהוביל לשיתוק שינה בשורה התחתונה החלק הנעים של החצלולון הוביל לחלק הלא נעים,חוסר היכולת לזול=שיתוק שנה ואז התעוררות סורי על החפירה פשוט לא יודעת איך לנסח את זה

makron2

New member
נשמע כמו כמה דברים

לפעמים יש חלומות שבהם רק חושבים או חושדים בכך שנמצאים בחצלול אבל עדיין זה רק חשד ולא חצלול מאחר ולא פועלים בנידון,מצב זה נקרא קדם צלילות. - שחולמים חלומות כאלה זה סימן שמתקרבים לצלילות. "כאילו פתחתי עיניים וראיתי אור בוהק עם גוון חזק של ירוק = כאילו הייתי על המיטה." - זה נשמע כאילו עדיין זה בשיתוק שינה(מצב ביניים). "אני זוכר בקטנה שכאילו יכלתי לזוז ולשלוט בחלום אבל שניה אחת שהלכתי בה מטר" - במצבים שיש קושי בתנועה יש לבצע הגברות צלילות.

nightgoat

New member
אחחחח

הפעם הראשונה שכמעט הגעתי לחצלול היתה חודשיים, ועכשיו עוד פעם. מעניין אם אצטרך לחכות עוד כמה חודשים לחצלול... אני חייב להתקדם יותר! בא לי כלכך לחצלל

למעלה