מדד מעו``ף 2 מדד אחד - שני קווי מגמה יורדים. האחד `אופטימי` יותר עליו מסתכל לאון, והשני פחות `אופטימי` בנתיים (מההודעה הראשונה).מדד מעו``ף
א-ר התחרפנת לגמרי ואיפה אתה מושך את הקוים שלך ? סתם מאיזה פיקים בדרך? תעלה במטותא ממך ל580 ותמשוך את הקו הלגיטימי ביחיד או תשלם קנס על מעבר בתמרור אדום.מדד מעו``ף 2 מדד אחד - שני קווי מגמה יורדים. האחד `אופטימי` יותר עליו מסתכל לאון, והשני פחות `אופטימי` בנתיים (מההודעה הראשונה).
תעלה אתה ל 580 !! לי, נגמר האוויר בדרך. ומה הבעיה שלך בכלל עם קווי המגמה האלו ? אלו הקווים, מסתדרים לי - יופי יופי על הגרף. וכל הפסטיבל של כן פרץ - לא פרץ - הינו סביב 2 הקווים הנ``ל. וכן, שניהם לגיטימים ואמינים. נ.ב קו מגמה מס` 1 , המופיע בגרף מגיע גם ל 580 (פשוט לא יכולתי לתפוס את כל הפריים).א-ר התחרפנת לגמרי ואיפה אתה מושך את הקוים שלך ? סתם מאיזה פיקים בדרך? תעלה במטותא ממך ל580 ותמשוך את הקו הלגיטימי ביחיד או תשלם קנס על מעבר בתמרור אדום.
עליתי והקו שלך לא נכון אבל מה זה כבר משנה.תעלה אתה ל 580 !! לי, נגמר האוויר בדרך. ומה הבעיה שלך בכלל עם קווי המגמה האלו ? אלו הקווים, מסתדרים לי - יופי יופי על הגרף. וכל הפסטיבל של כן פרץ - לא פרץ - הינו סביב 2 הקווים הנ``ל. וכן, שניהם לגיטימים ואמינים. נ.ב קו מגמה מס` 1 , המופיע בגרף מגיע גם ל 580 (פשוט לא יכולתי לתפוס את כל הפריים).
זה אחלה קו תאמין לי, אני מכיר אותו טוב.עליתי והקו שלך לא נכון אבל מה זה כבר משנה.
בית דין לא יעזור קוים על גרפים אתה לא יודע לצייר אבל כפי שכתבתי פה כשעוררתי את המהומה הזו העיקר בדברים האלה זה לא אם זה נכון או לא אלא מה רב השוק מאמין ומאחר ובין כה וכה רב השוק משתמש בגף קוי אזי לגבי רב השוק פרצנו מזמן. וכפי שכתבתי פה פעם אחר פעם סנטימנט במעו``ף הורה לא להכנס לשורט בכל מקרה. קצת קשה לי לראות כיצד זה קורה אבל מצידי שכל הפרוגנוסטיקציות של דון הייז והאליוטיסטים יתקיימו (ומה שיותר מהר יותר יותר טוב כי הרוח להשקעה גדול יותר) רק שהבן של המניה כזה יהיה משהו עוד יותר מטומטם מהמניה עצמה מבחינה פונדמנטלית.זה אחלה קו תאמין לי, אני מכיר אותו טוב.
תגיד לי אורסוס מרפי מתי פעם אחרונה שמת לנו פה איזה צארט עם קווי מגמה שפתחת לנו פה פרופסורה ? בשבילי קו מגמה/התנגדות יורד זה שני שיאים ומעלה, כאשר האחרון נמוך מלפניו. ולפריצה אפשר לקחת פילטר של 2% + (מי יותר - מי פחות). וכן קו התנגדות, לא חייב להיות יחידי. יכול להיות יותר מאחד (בעליי זוית שונה). לך בבקשה לספרי הלימוד של מרפי ואלדר ומי שלא יהיה, תשתה משהו קר (נטול אמוניה) ותחזור.בית דין לא יעזור קוים על גרפים אתה לא יודע לצייר אבל כפי שכתבתי פה כשעוררתי את המהומה הזו העיקר בדברים האלה זה לא אם זה נכון או לא אלא מה רב השוק מאמין ומאחר ובין כה וכה רב השוק משתמש בגף קוי אזי לגבי רב השוק פרצנו מזמן. וכפי שכתבתי פה פעם אחר פעם סנטימנט במעו``ף הורה לא להכנס לשורט בכל מקרה. קצת קשה לי לראות כיצד זה קורה אבל מצידי שכל הפרוגנוסטיקציות של דון הייז והאליוטיסטים יתקיימו (ומה שיותר מהר יותר יותר טוב כי הרוח להשקעה גדול יותר) רק שהבן של המניה כזה יהיה משהו עוד יותר מטומטם מהמניה עצמה מבחינה פונדמנטלית.
לא לדבר לא יפה על א.רתגיד לי אורסוס מרפי מתי פעם אחרונה שמת לנו פה איזה צארט עם קווי מגמה שפתחת לנו פה פרופסורה ? בשבילי קו מגמה/התנגדות יורד זה שני שיאים ומעלה, כאשר האחרון נמוך מלפניו. ולפריצה אפשר לקחת פילטר של 2% + (מי יותר - מי פחות). וכן קו התנגדות, לא חייב להיות יחידי. יכול להיות יותר מאחד (בעליי זוית שונה). לך בבקשה לספרי הלימוד של מרפי ואלדר ומי שלא יהיה, תשתה משהו קר (נטול אמוניה) ותחזור.
אין לי שום תכנית לשים פה גרפים כי אין לי מושג איך לעשות את זה ולא הבנתי את ההסבר של בן התשחורת (נדמה לי שב24 גם הוא מתקרב לפנסיה בנושא) שמתעסק לי במחשבים. התכנה שהמעו``ף יושב עליה פה היא של אומגה ותאמין לי שלצייר את הקוים זה לא בעיה אפילו פרש בודד צרף לפה גרף עם קו נכון (שערב גבוה לטעמי) שעובר את כל הנקודות בהתאם לכללים שלך. אינני חושב שזה משנה בכלל. אגב סגרנו היום בפעם הראשונה מעל לקו ההתנגדות שלי. השוק רוצה לעלות (אפילו פקידי הבנק מספרים לי ש``יש summer rally``) והשוק יעלה לא משנה מה יקרה בניו יורק עד שהמציאות תתפח על פניו. זה די רגיל בת``א ויוצר תנאים לרווחים גדולים מאד במצבים מסוימים. זה קרה מספר פעמים בעליות וזה קורה גם בירידות.לא לדבר לא יפה על א.ר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.