מדד ה-BMI אינו מהימן

עופר 123

New member
מדד ה-BMI אינו מהימן

כתבה ב-YNET מספרת על מחקרים שמצאו שה-BMI הוא לא מה שחשבנו, ושגם BMI גבוה אינו תמיד סימן מקדים למחלות. השימוש הפזיז שעושים מקומות אינטרסנטיים כגון "המרכז למלחמה בהשמנת יתר - מלב"י" (מלבי זה ממש טעים, במיוחד עם קצת מי ורדים ובוטנים) בנוסחה הזו מראה שעולם הרפואה והפסאדו-רפואה ממהר לשפוט על סמך מספרים שלא תמיד ידועה השפעתם. כך לדוגמא, כשבדקתי את ה-BMI שלי באתר, קיבלתי את התוצאה: "השמנת יתר. רק ניתוח לטיפול בהשמנה יוכל לעזור לך". (כוונת המשורר:ניתוח שיכניס לנו הרבה כסף, ולא ממש משנה לנו המשקל שלך".
עופר

מה שהכי מצחיק זה שעכשיו לדוג'

אני שוקלת 97, וכבר הורדתי 23 קילו, הם כותבים לי, רק ניתוח יעזור לך... ואז יש את סיפורי ההצלחה... שניים במספר.. סרטונים מלווים במוזיקה מרגשת וקורעת לב.. ואת דבר המנכ"ל, האחראית, לא יודעת מה... אני פשוט רואה בעיניים שלה כמה היא רוצה שאני אבוא לניתוח... חחח... כמה צחקתי....

../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif תראו מה רשמו לי../images/Emo23.gif

עוד אצלך היו עדינים ואני רשמתי משקל יותר נמוך משלך "יש לך סופר סופר השמנת יתר חולנית רק ניתוח הרזיה יוכל לעזור לך" למה רשמו לי דאבל סופר?
YYY איך ידעו שאני מצוות דאבל D? נכנסתי לעוד אתרים לחשב את ה- BMI...... השמנת יתר קיצונית ו- השמנת יתר כמחלה מה לבחור?
התייאשתי

../images/Emo23.gifהם שינו את דעתם../images/Emo23.gif

ניסיתי אותם שוב.... על אותו משקל וגובה והפעם רשמו לי: "מסת הגוף שלך מעידה על השמנה, מומולץ לשקול יעוץ תזונתי ותרופות הרזיה" מה יהיה? תחליטו
הרמתי ידיים,

rotemotek1988

New member
../images/Emo210.gifשמנההההההההה אני../images/Emo210.gif

יש לי 38 IBM גמני צריכה ניתוח לטיפול בהשמנה
אוף מזה החרא הזה?! לא יכולים להגיד לי "סתמי ת'פה יא חתיכת דבה"?

אוי גאד נשבר לי מזה

איזה זיוני מוח תסלחו לי על הביטוי! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה