מדד הגזענות

L e s h i y

New member
אבל זו בדיוק הגישה של היהדות...

הרי היהדות היא שהמציאה את "תורת הגזע". היהודים טענו שהם עם נבחר ושהם יותר טובים מאחרים אלפי שנים לפני שעשו זאת הנאצים.

יש הבדל קטן

הנאצים הרגו כל מי שלא בגזע שלהם היהודים לא עשו את זה אף פעם

lithium1914

New member
שגיאה.

"הנאצים הרגו כל מי שלא בגזע שלהם" העמים היחידים שהושמדו בתאי-הגזים ובבורות הירייה היו יהודים וצוענים. אחרים שהושמדו במחנות, כמו שבויי המלחמה והקומיסארים הסובייטים, נרצחו בגלל השתייכותם האזרחית או האידאולוגית (וכך גם מתנדבים לתנועות המחתרת והפרטיזנים), לא בגלל מוצאם האתני. לדוגמא, הנאצים לא רצחו ערבים, רומנים, אוקראינים, צ'כים, מאגיארים, גרוזינים ועוד עמים אחרים שבאו איתם במגע בכיבושים שלהם, למרות שהנאצים ראו אותם כנחותים מבחינה גזעית.

הנצאים רצחו את העמים

שהם חשבו אותם כעמים הנחותים צוענים יהודים נכים הומואים ולסביות

lithium1914

New member
מה זה קשור?

לא רק היהודים והצוענים נחשבו בעיני הנאצים כ"גזעים נחותים". לך תקרא קצת על תורת הגזע, ואז תחזור ותתנצל על התיקון המיותר שלך.

קקטוסץ

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

הומואים, לסביות ונכים הם לא עם. הנאצים רצחו אך ורק יהודים וצוענים על רקע השתייכותם האתנית. הם לא רצחו ערבים שגם שייכים לגזע השמי, למשל. וכפי שנכתב בהודעה מעלייך, אף עם אחר לא נטבח. מה שכן, נטבחו אנשים על רקע אדאולוגי (קומוניסטים, מתנגדי שלטון וכו').

מי שנחשבו הכי נחותים

נהרגו ראשונים מה לעשות שמתישהו הצליחו לעצור את הנאצים.....

ק ש ר

New member
ישנת בשיעורי היסטוריה?

תורת הגזע חולקה ככה, שהנחותים ביותר (היהודים והצוענים) יועדו למות, והנחותים פחות יועדו לשרת את הגזע הארי.

L e s h i y

New member
היהודים לא עשו זאת אף פעם?

על עמלק שמעת? היהודים רצחו את כל בני העמלק אחד אחד כולל נשים וילדים. עם שלם נמחק מעל פני האדמה - היהודים עשו מה שאפילו הנאצים עם כל כוחם לא הצליחו לעשות. כמו כן בתנ"ך לא חסרות דוגמאות איך היהודים טבחו באנשים אחרים רק בגלל שהם לא האמינו באל שלהם ואחרי זה הציגו אותם בתור "פושעים" ו"רשעים" רק כדי להצדיק את הרצח המתועב. ואם לפנאטים היהודים בימינו היה את אותו כח ואת אותה כמות תומכים כמו שהיו לנאצים אני בטוח שהם לא היו יושבים בשקט ובחיבוק ידיים...

כן סליחה בקשר לזה קצת טעיתי

אבל רגע אתה יכול לספר לי מה עמלק עשו ליהודים? ומה היהודים עשו לנאצים?

באמת מה הם עשו?

אני חייב להתחיל להיות ער בשיעורי תנך....אחרי הכל, אני שבועיים אני במילא מסיים לימודים....

למעלה