מדגדג החשק לשתף

HappilyMarried

New member
מדגדג החשק לשתף

שלום לכולם
.
לאחרונה אני מבקרת בפורום מידי פעם, בעיקר בזכות מנהל הפורום, אשר אותו אני מכירה מפורמים אחרים (כאלו שאינם מוגדרים 18+) ואני מעריכה את דעותיו בתחומים רבים.
הוא גרם לי להבין שרבים מאיתנו, גם אני, נמצאים ביחסי שליטה, גם אם איננו תמיד נופלים להגדרה של BDSM.
בחרתי שלא להשתמש בכינוי הקבוע שלי, למרות שזה אינו סוד ולא באמת משנה לי אם מתישהו הכינויים שלי יתערבבו. אינני מתכוונת לכתוב את שמי במפורש, אבל אם במקרה נמצאים פה משתתפים שמכירים אותי מפורומים אחרים, כנראה תזהו אותי בקלות.
פשוט בכינוי הנוכחי יהיה לי נח יותר לשתף.

אינני בטוחה עד כמה הזוגיות שלי בדס"מית. בכל קריאה בפורום אני מרגישה שהגדרות הן חלק חשוב מעולם הבדס"מ, ואינני חושבת שהזוגיות שלנו מתאימה בדיוק להגדרות.
הוא בהחלט הדומיננטי, אם תרצו- השולט. ולי אין שום גבולות כאשר עליי לרצות אותו.
אבל מחוץ למיטה מערכת היחסים ביננו שוויות ב 100%. בנויה על כבוד הדדי ואהבה רבה.

מדוע החלטתי לכתוב דווקא פה, או לכתוב על זה בכלל?
אני בת 31 ונמצאת בזוגיות נפלאה קרוב לארבע שנים (נשואים כשנתיים) עם גבר מדהים הצעיר ממני בשנה. תמיד הייתי מאוד מינית ונהנתי להתנסות,
ובחודשים האחרונים אני מרגישה מינית מתמיד. אני רוצה את בעלי עד לרמה שגורמת לשנינו כאב פיזי. מתדירות של יחסי מין שלוש פעמים בשבוע, עכשיו אני מסוגלת לרצות שלוש פעמים ביום.
אני חושבת, שבגלל שאנחנו מתכננים להכנס להריון בשנה בקרובה אני פשוט רוצה לעשות ולהתנסות בכל הדברים שאח"כ יהיה לנו פחות חופש לעשות.
מקווה שמילותיי אינן נקראות כאילו אני מתלוננת, אין פה שום בעיה, להפך.
אני מאושרת מהמצב כפי שהוא כיום ומחכה לשינויים שיבואו בעתיד.
אינני חיה בישראל, ולמרות שבעלי ואני מדברים על יחסי המין ועל הפנטזיות שלנו בפתיחות מלאה, בעלי אינו ישראלי ומאוד חסר לי השיח הזה בשפת האם שלי.
החלטתי לכתוב כאן, מפני שאני מרגישה שלעומת פורמים אחרים המיועדים למובגרים בלבד, הדיון פה יותר בוגר ויותר מקבל.
ואולי עוד אגלה שאני יותר בדס"מית מכפי שאני חושבת.
אחת הפנטזיות הגדולות שלי היא, שבעלי יזיין מישהי אחרת בזמן שאני קשורה למיטה ולא יכולה לעשות דבר פרט להסתכל עליהם בעונג מהול במעט קנאה, עד ששניהם יחליטו לענות אותי יחדיו.
אבל אולי זו פנטזיה סטנדרטית של כל אישה שאינה בדס"מית

בבקשה, בלי הצעות למינהן לתיבת המסרים.
אינני מעוניינת בגברים פרט לבעלי, ואינני גרה בישראל
.

HappilyMarried

New member
והבהרה קטנה

אחרי שקראתי את עצמי הרגשתי שזה לא מספיק ברור ועלול לגרום לאי-הבנה.
כאשר ציינתי שמערכת היחסים ביננו בנויה על כבוד ואהבה, זה לא אמור להיות בניגוד למערכות יחסים בדס"מיות,
שידוע לי כי הן בעצם בנויות על אותם פרמטרים כמו מערכות יחסים אחרות.
הכוונה היא שהוא השולט והדומיננטי רק במיטה. בכל תחום אחר אנחנו שווים

A לוןA

New member
כיף שיצאת מהצללים :)

כמו בכל עניין- יש כאלו שצריכים הגדרות וחוקים- ויש כאלו שיותר זורמים עם העניין, וההגדרות פחות חשובות להם וזה לא ממש חשוב להם להכניס הכל למקום זה או אחר.
אם בדסמ מוגדר כמערכת יחסים בה מתבצעת העברה מודעת של כח תחת SSC- אני מניח שאתם שם, גם אם לא קראתם לילד בשמו, וגם אם זה מוגבל רק לסקס.
בדסמ בתוך מערכת זוגית הוא (לטעמי) יותר עניין של state of mind מאשר באיזה חבל/שוט/מצבט נשתמש היום.
&nbsp
בקשר לפנטזיה ה"סטנדרטית"- המממ.... אני מניח שהיא פחות נפוצה בקרב כלל הציבור כי היא מערבת שני נושאים- גם נושא של הכנסת צלע שלישית (שהוא טאבו אצל חלקים גדולים ממנו) וגם נושא של כניעה, קשירות וכו'- שהוא טאבו אצל חלק נוסף- אבל אני לא אגיד לך שלא שמעתי על הפנטזיה הזו מעולם... :))
&nbsp
&nbsp
וכמובן- ברוכה הבאה!

HappilyMarried

New member
תודה, כיף להיות פה

וידוע לי שהפנטזיות שלי לא באמת כ"כ סטנדרטית

הרבה אנשים גילו שיש שם

למה שתמיד הרגישו שהוא חלק מהמהות שלהם.
&nbsp
לגבי הפנטזיות והדברים שאת רוצה להתנסות בהם-
זו הפנטזיה היחידה?
לא הייתי אומרת שכל אישה מפנטזת על זה, אפילו ממש לא. אני אישית דווקא מאוד מבינה אותה וקנאה במידה טובה מגרה אותי מאוד!
הייתי מתחילה "בקטנה", לראות איך את מגיבה לזה- כי לפעמים המציאות קצת שונה מהדימיון.
נגיד הולכים למועדון של חילופי זוגות ומחליטים שהוא מתנשק עם מישהי מולך. שמים את הגבולות הרבה לפני מה שאת חושבת שאת רוצה- ומתקדמים לאט. לומדים מה נכון לכם ומה לא.

HappilyMarried

New member
זו אינה הפנטזיה היחידה

אך מאז שהתעוררה אצלי, היא מככבת בראשי לעיתים קרובות.
&nbsp
ברור לי שההתקדמות היא איטית. איש מאיתנו עדין לא חווה צלע שלישית, אך הרעיון מבשיל אצלנו מתחילת הקשר שלנו, ורק בתקופה האחרונה הבנו, שאנחנו מוכנים לקחת את הצעד הבא. ברור לנו שהמציאות תהיה שונה מהדמיון, שאולי לא נהנה מזה במידה שאנחנו חושבים, או אפילו בכלל.
אך יש לנו כ"כ הרבה בטחון אחד בשניה ובקשר שלנו, ואנחנו מוכנים לקחת את הסיכון הזה.
&nbsp
במועדון סווינגרים בקרנו פעם אחת ואינני חושבת שניתן לזה הזדמנות נוספת.
היינו הזוג הצעיר ביותר במועדון (היחידי בכל המחוז בו אנו גרים) ושאר הזוגות עטו עלינו כמו על טרף טרי.
שנינו מעוניינים בצלע שלישית נשית ולא בשום מגע עם גבר אחר. אנחנו כן פתוחים לרעיון של אישה על אישה וגברים רק מסתכלים, אבל עדין לא בשלב זה. כרגע אינני רוצה לעשות דבר שבעלי לא לוקח בו חלק פעיל.
אז במועדון, שלא מכניס כלל גברים רווקים, רק זוגות ונשים רווקות, תשומת הלב הגברית שקיבלנו היתה גדולה מידי.
בשלב מסויים אחד הגברים דיבר אל בעלי ובאותו הזמן הוא ניסה לשלוח ידיים אליי.
ראיתי את הוריד במח של בעלי עומד להתפוצץ, ואמרתי לו "הולכים, עכשיו!" לפני שהוא יפוצץ לגבר השני את הפרצוף.
אף פעם בחיי לא ראיתי אותו כ"כ כועס

אני חושבת שלראות אותו מנשק אישה זרה במועדון לא יעשה לי טוב, אנחנו צריכים לבסס קודם איזושהי תקשורת בין שלושתנו לפני שארגיש עם זה נוח.
&nbsp
ויש מישהי על הכוונת

עדין לא קרה ביננו כלום, אבל היא הביעה את רוצנה באופן ישיר לגמרי.
אני מקווה, שבתקופה הקרובה תהיה לי סיבה לספר לכם עליה יותר

את כותבת מרענן.

וכיף לעבור על הפוסטים שלך.
איך אמרו הגשש?!
" לך זוג צעיר, תהיה מאושר"
&nbsp

מעולה!

אז אתם יודעים שהכיוון שלכם אינטימי ואפילו יש מישהי.
אני חייבת לומר לך שאחד הדברים שהכי מדליקים אותי זה לראות את בן זוגי מזיין או יורד למישהי אחרת, והיו לנו הרבה חוויות מעולות עם "נוספות" שהצטרפו אלינו.
הדברים שגורמים לי לקנאה קשורים יותר לחשש שמתפתח רגש או שהיא מקבלת יותר תשומת לב ואני נשארת בצד.
&nbsp
ממליצה לכם להחליט על גבולות ברורים בקשר עם הפוטנציאלית ולהנות מכל רגע!

HappilyMarried

New member
אלו בדיוק החששות שלי

ובן-זוגי מבין זאת.
לכן הוחלט שאם אנחנו נצרף מישהי, אני אצטרך להיות זו שיוזמת ושמובילה את הקשר,
וכנראה בגלל זה זה עדין לא ממש קרה.
אף פעם לא התחלתי עם אף אחד.
&nbsp
עם הבחורה הזו אין לי שום חשש שיתפתח משהו רגשי. זה לא מה שהיא מחפשת, לפחות לא עם איש מאיתנו. בעלי מכיר אותה היטב. הוא מחבב אותה כידידה, אך לא מחבב אותה מספיק בכדי להיות מאוד קרוב אלייה רגשית. אם אני לא הייתי בתמונה כנראה שאף פעם לא היה קורה בינהם דבר.
אני יודעת שהיא רוצה לשכב עם בעלי, אבל עד יותר מאשר איתו, היא רוצה לשכב איתי.
ויודעת שהיא היא קינקית בטירוף וגאה בזה. היא נותנת את הרושם שהיא לגמרי הדומיננטית במיטה, ומרתקת אותי המחשבה שהיא ובעלי כנראה יאלצו לאבק בינהם על השליטה.
בקיצור, היא חד-הקרן המושלם עבורנו, כבר שלוש שנים שההזדמנות להיות איתה עומדת מול עיניי
ורק בשבועות האחרונים הודתי בפני עצמי ובפני אהובי שאני רואה את ההזדמנות הזו, ושתמיד ידעתי שהיא שם.
אולי כי תמיד פינטזתי על מישהי זרה, לשים עליה פנים של בחורה אמיתית שאנחנו כבר מכירים הפך את זה לאמיתי מידי.
וכאמור, עכשיו אנחנו מוכנים לדבר האמיתי..
רק שאני צריכה להיות זו שתזמין אותה לשחק, ואני טיפה מתביישת

אשמח לעצה

&nbsp

תשבו ביחד בערב נעים כזה

על כוס יין או מה שטעים לכם.. וברגע הזה שאת מרגישה שמשו משתחרר פשוט תשאלי אותה אם אפשר לנשק אותה.. אין איזה נוסחת קסם.. היא פשוט צריכה לדעת שאפשר להתחיל כבר...

מתביישת שמה?

תשובה שלילית כנראה לא תקבלי ממנה.
אני רק ממליצה לכם להתגבר על המבוכה ולדבר איתה על הגבולות שלכם.
מבוכה קטנה בהתחלה מונעת הרבה בכי בסוף..

HappilyMarried

New member
זה לא שאני חוששת מתשובה שלילית

גם אם היא פתאום שינתה את דעתה וכבר לא רוצה, לא אפגע עד עמקי נשמתי מדחייה.
אפילו אנשים שמכירים אותי לא כ"כ מאמינים כשאני אומרת את זה, אבל אני בחורה די ביישנית, ולפעמים מוותרת דברים
כאשר נדרש ממני לעשות את הצעד הראשון ולגשת לאנשים...
לא רק מבחינה מינית או זוגית.
למשל, קנינו שולחן וכסאות חדשים לפינת האוכל לפני כחודשיים,
מאז אני חושבת על להזמין כמה אנשים לארוחת ערב, ועדין לא הרמתי טלפון והתקשרתי אלייהם.
לא בגלל שאולי הם לא רוצים או לא יכולים לבוא, אלא בגלל שאני אמורה להזמין אותם....
אני עד כדי כך גרועה בזה.
אבל כאשר נפגש עם אותם חברים, אהיה הכי חופשיה ומצחיקה, ואצטרך להזכיר לעצמי לסתום את הפה לפעמים

אז הנה הזדמנות להתבגר ולהתגבר

על ה"גרועה בזה"!
&nbsp
אגב, זה משהו שתלמדי לעשות כשתהיי אמא-
כי אין מי שיעשה את זה בשבילך..

למעלה