מדברי צ'אנג טסה

• פותח הנושא or1
  • פורסם בתאריך

or1

New member
מדברי צ'אנג טסה

"המכמורת קיימת עבור הדג משתפסת את הדג- אתה יכול לשכוח את המכמורת המלכודת קיימת עבור הארנב משתפסת את הארנב אתה יכול לשכוח את המלכודת. מילים קיימות עבור משמעות משתפסת את המשמעות אתה יכול לשכוח את המילים ומי יתנני אדם ששכח את המילים כדי שאוכל להחליף איתו מילה…" ליל מנוחה
OR1

אור מבוקשתך התקיימה והתגשמה

הנה עומדת מולם אדם שכבר שכת ואיבד מילים עד כדי כך שאיני יודעת האם מחשב הוא בן או בת?

ראית כמה שכחתי ואיבדתי מילותי

עד כי ממש ממש תבלבלתי הייתי צריכה לכתוב עומדת מולך ואין לי מושג למה רשמתי מולם. שכח=שכח וחוץ מזה עד אשר אסיים ללמוד את הלשון ולהבין אם המחשב הוא בן או בת,ואמצא שנית את מילותי אז לבטח הכל כבר יחזור לקדמותו.

or1

New member
חוטאת, במיוחד עבורך ...

ניתן להכביר מילים על משמעות המילה הנה על קצה המזלג ... יש ומילה עבורם קלה כנוצה התעופפה ונשכחה יש הופכים והופכים ומקפידים בבחירה יש השומעים מילים וכאלה החשים כל אות ותו יש הנוטים לפזר מילים .. ומאבדים ויש המעבדים אותן ומפנימים. בוקר טוב לך וכולם
OR1

or1

New member
בחרתי מילים ...

מתוך האתר "מילים שמנסות לגעת"
מילים,
אוסף של אותיות בעלות משמעות. יכולה היא המילה להיות חדה כתער, יכולה היא המילה לחמם לב כואב. אינכם משערים עד כמה המילים, שאותם מהפה אנו מוציאים, משפיעים לטוב ולרע. כבר אמרו חז"ל: "חיים ומוות ביד הלשון".

or1

New member
מוסיפה מילים ...

מתוך משהו שכתבתי בעבר על משמעות המילה מילה בונה, מילה הורסת מילה נאמרת .... נשמעת ... אך בעיקר .. מובנת או .... לא. מילה מקפלת בתוכה עולם ומלואו אהבה ושמחה, כעס ועצב .. מילה מלטפת .... מפרגנת מילה מביעה אכזבה על שלא הובנה כהלכה... המשך יום נפלא
OR1

kessem

New member
אור יקרה,קפצתי לרגע ומצאתי את

מילותייך..... נשיקות עבור כל מילה

חופשה נעימה לך נסיכה../images/Emo140.gif

שימי על עצמך טרינינג ובוא לכוס קפה ועוגה עם דייג
ועם כל החוטאים והחוטאות הגולשים והגולשות.

אור1 ממש ממש ריגשת אותי במילותיך

במיוחד במילים פרי עטך. מה לא נאמר על מילים ועל כוחן של מילים. ועוד משהו על כוחן של מילים כוחן של מילים. מילים שמנסות לגעת מילים המצליחות לדעת, מילים היוצאות מהלב והנשמה, מילים המבטאות אהבה. מילים היודעות לשמוח מילים שגורמות לשכוח. ישנם מילים הנאמרות בהגיון, ומילים הפוגעות כפיגיון.

למעלה