מדברי יוסף שריד

master simon

New member
מדברי יוסף שריד

בראיון למוסף סופשבוע של מעריב אומר שריד את הדברים הבאים: "ברק לא היה חבר שלי וגם לא חבר לדרך. חשבתי שהוא חבר לדרך, אבל עד מהרה הבנתי שזוהי דרך לא דרך. ברק נטל מדורות שלמים, כולל ממני, את חדוות הפוליטיקה. האכזבה הכי גדולה שלי מברק היא לא בתחום המדיני. ברק היה פשוט ראש ממשלה מחורבן. הייתה הזדמנות אדירה לעשות מהפכה בחינוך. הייתה שעת כושר, היה תקציב, דיברתי איתו על זה. הייתה אפשרות לשנות את המדינה, אבל גיליתי שממנו לא איוושע, ועשיתי את הדברים בעצמי". עוד מוסיף שריד:"ערפת הוא הפרטנר הכי גרוע בעולם... אין על זה ויכוח..." אז עם עובדות אסור להתווכח

פאספרטו

New member
שריד הוא כלב כפוי טובה

מי נתן לו להיות שר חינוך "כל כך מוצלח " כפי שהוא מצהיר בכל הזדמנות אפשרית. שריד היה השר המחורבן שפירק לברק את הממשלה בויכוחי סרק עם סגן השר נהרי מש"ס. אהוד ברק היה ראש ממשלה מצוין. הבעיה היחידה שלו שהוא לא היה מוכן ללקק לכל מיני פוליטיקאים מזדקנים כמו שריד. מי פירק את הקונצנזוס המזויף לגבי ירושלים השלמה ? מי ? יוסי שריד ? ברק הקדים את זמנו ואת שריד שלא מתבייש לבקר אותו. פאספרטו

master simon

New member
סליחה רגע

אתה מתגאה בזה שברק כמעט וחילק את י-ם? פשש שיא השפל החדש!!! ציונות לשמה במפלגת העבודה!!! ברק הועף בגלל שרצה לחלק את קודש הקודשים לעם היהודי אם אתה יודע בכלל מהו

EverMan

New member
ברק הסכים להעמיד את ירושלים

על סדר היום הפוליטי. וזה נכון בהחלט. צריך לעשות משטר מיוחד בירושלים. לא לוותר עליה. אבל בהחלט לתת שם אוטונומיה תרבותית בהר הבית למשל. ומה הקשר לציונות ?! שוב הימין מדמגג על ציונות ?!

master simon

New member
ובגלל השטויות האלה

הוא עף עוד לפני שהספקת להגיד שמעון פרס

master simon

New member
ובגלל השטויות האלה

הוא עף עוד לפני שהספקת להגיד שמעון פרס

EverMan

New member
זה לא שטות.

להגיד את המציאות בפנים - זה לא שטות.

master simon

New member
העם היהודי לא רוצה

לוותר על מילימטר מי-ם בגלל זה רק ממשלה יהודית יכולה להבחר ולכן אין כל כך סיכוי שתיבחרו כי הוכחתם שציונות היא לא הצד החזק שלכם

EverMan

New member
אף אחד לא אמר לוותר על ירושלים.

לתת שם אוטונומיה תרבותית - זה בסדר גמור. ומי אתה שתדבר בשביל כל העם היהודי ?! מי שמך לשר ולשופט ?!

master simon

New member
מי אני?

אני מחזיק בדעת רוב העם היהודי אבל מי אתה שתחליט ש"אוטונומיה תרבותית" זה בסדר גמור? אתה הרי המיעוט המינורי להזכירך

EverMan

New member
איך אתה יודע ? ביררת ?

עשית סקר אצל מינה צמח ? נחמד לדעת ... אוטונומיה תרבותית ... אתה בכלל יודע מה זה ?!

master simon

New member
אתה יודע מה זה מציאות בכלל?

חשבתי שאילן רמון הוא האסטרונאוט מסתבר שקולומביה שכחה אותך פה... מפלגת העבודה הולכת לקבל איזה 11 מנדטים לידיעתך ולא נראה לי ש11 מנדטים הוא רצון רוב העם

EverMan

New member
רואים שאתה בחלומות שלך ...

אל תנבא משהו. זה אסור לפי היהדות. ותפסיק לדבר בשם העם. המשטר היחיד בו עושים את זה - זה פאשיסטי.

פאספרטו

New member
סימון הציוני

אם אתה חושב שיהיה אי פעם הסדר בארץ הזו , בלי חלוקת ירושלים אתה נאיבי כמו בתולה בת 30. מה יש לנו בהר הבית : מסגדים ? אתה כל כך שמח לשלוט במסגדים של מוסלמים ? אפשר לחשוב שבית המקדש עומד על תילו או משהו. שיבוא המשיח הוא יחזיר לנו את הכל אל תדאג . הכל בסדר. פאספרטו

master simon

New member
תמשיך עם המחשבה הציונית הזאת

ועוד תהיה ראש הממשלה של פלסטין

סימון החכם אם התעייפת לך לשוייץ

פה נסיגה = חולשה. פה יש צד שני שרוצה להשיג משהו תקשיב לצד השני לפני שאתה מדבר על נסיגה בירושלים ונסיגה ל67 בתקווה שגדר תביא לנו זכות להגנה עצמית.

master simon

New member
מה? על מה אתה מדבר?

אני מתנגד לנסיגה בי-ם מינימום של הבנת הנקרא...

למעלה