מדברים שרה

אהרן5

New member
מדברים שרה

בנושא שרה נתניהו נשמטו מספר נקודות: (מישהו הרי היה צריך לעמוד על כך, אז אני התנדבתי...) 1. יש הבדל בין להזהיר מסכנות, ובין לגרום לאותם סכנות. (הבדל פעוט אמנם, אבל עדיין קיים...) הדבר קצת מזכיר לי את השמאלנים המאשימים אותי בכך שאני רוצה לגרום לקטסטרופה, בשעה שאני רק נביא המנבא את האסון הצפוי הקרב לבוא (ואף מציע את הצעות שיש בהן להרתיע כדי למנוע את הרעה). המצחיק הוא שכל שלישי וחמישי מישהו אחר מאיים שהאזור הולך להישרף ולהתפוצץ, ועל מי החליטו להתנפל? על שרה... ==== 2. נתניהו אכן גדול על מדינת ישראל. לו הוא היה מגיש את מועמדותו לתפקיד נשיא ארה"ב אני מאמין שהיה לו סיכוי אדיר להיבחר: הוא אישיות טלויזיונית מקסימה. לפחות היה כך לפני שהיה ראש ממשלה והתקשורת הישראלית עשתה לו רצח אופי. חבל, כנשיא ארה"ב הוא היה יכול להיות מצויין בשבילנו... ==== 3. יש הבדל בין אוף רקורד לאון רקורד. אם הייתם יודעים את האמת כולה על כל הבכירים שלנו הייתם מתפלצים. אם הייתם שומעים כל מילה שהם אומרים בינם לבין עצמם הייתם נדהמים. אנשים מדברים אחרת לגמרי בין חברים וכאשר הם נואמים לאומה. אם זה חדש למישהו, אז שמחתי לחדש. אנחנו חיים בנורמת הרושם. היום הכל זה יחצנים. היום לא בוחרים מנהיג אלא תדמית. אבל, כמו בבגדי המלך החדשים: כולם יודעים שהמלך ערום, רק ברגע שאומרים את זה בקול רם, פתאום כולם מתחילים להצביע עליו ולצעוק: הוא ערום, הוא ערום... מי שערום פה זה אתם... טיפשים. המלוכלך הוא כמובן זה שעשה לה מארב, הקליט אותה ופרסם שיחה פרטית כשנתנו בו אמון. מי שמבקר את שרה משחק לידיו ונותן לגיטימציה להתנהגות מכוערת כזו. אם כבר להלשין אז אני אשמח לשמוע את כל הטינופות מלשינים זה על מעשי שחיתות של זה.... משום מה הם לעולם אינם עושים זאת... היחיד שניסה ונכווה היה נמרודי המסכן... (הלשין על ויצמן וחטף אישום ברצח עד שהבטיח לשתוק)...

Deathatred

New member
אכן, התקשורת נטפלת לשרה

מתנפלת עליה ושוחטת את דמה. זה לא בסדר. אבל התקשורת צריכה מישהו מהימין לשנוא... הרבה ישראלים שהם כועסים או נסערים מידי פעם אומרים משפטים בסגנון "לעזאזל עם כולם" "קיבינ** הכל" או "שכולם ישרפו" וכו. הם בדרך כלל לא מתכוונים לזה וזה נאמר רק כדי לפרוק כעסים. לקחו ביטוי מתוך כעס ששרה אמרה וניצלו אותו כדי לעשות על משפחת נתניהו עליהום (לא מוצדק). בכל מקרה, כדאי ששרה תיזהר בדבריה במקומות ציבוריים כי זו לא התבטאות הכי ראויה, בייחוד לאשתו של מי שרוצה להיות שוב רה"מ.

אהרן5

New member
אכן, התקשורת מבצעת רצח אופי

למשפחת נתניהו. גם לביבי וגם לשרה. (טוב שאין להם כלב...) אין לי הסבר להתנהגותה כלפי המטפלת, אבל אולי היה זה רגע של חולשה... גם לי יש רגעים לא נעימים... בוודאי מוטב לה שתשמור על פיה, אני מסכים איתך, אבל קורה שמקשקשים. גם אני לא מדבר הכי יפה כל הזמן... בכל מקרה, כבר שנים ארוכות אני מחכה לדיון ציבורי רציני בשאלה: האם התקשורת שמאלנית? מדוע הדיון הזה לעולם איננו מתרחש?... (במקרה?...) השמאל משתמש בטרור רוחני ומבצע רצח אופי לשרה ולביבי. לשמחתנו אנו בעיצומו של תהליך התפכחות, והשפעת הטרור הרוחני הזה הולכת ודועכת. רק כדי להחישו נקרא: חשבון הנפש של אוסלו - עכשיו!

בעניין המטפלת

זוהי נבזות מדרגה ראשונה לראיין מטפלת שפוטרה כדי שתתן חוות דעת על מעסיקתה. האינטרס והצורך של הנ"ל לנקום לשחרר כעסים מונע ממנה להיות אובייקטיבית. ובכלל ממתי מועסקים פרטיים שאינם בתפקיד פוליטי מוסמכים למסור חוות דעת על אישיות המעסיק שלהם בחדשות לאומה, מילא הצהובונים אבל בטלויזיה ממלכתית ועיתונים רציניים?

למעלה