מדברים שרה

Anne4

New member
העברית שלך...

לא אומרים: "יש לו המון זמן פנוי". הנכון הוא: "יש לו המון פנאי".

מה את אומרת...

אין שום בעייה תחבירית במשפט "יש לו המון זמן פנוי". ייתכן והמילה העברית פנאי (הבאה לתאר זמן פנוי) מוצאת חן בעינייך מהמלה העברית זמן אך אני מוצא את המילה "פנאי" ארכאית. אם יש לך הסבר תחבירי מדוע אסור לכתוב "יש לו המון זמן פנוי", עד אז חיסכי ממני את שיעור הדיקדוק.

אהרן5

New member
האם יש לי המון פנאי או המון זמן פנו

שאלה קשה... האמת: אני פה פשוט משום שאין לי ברירה: אני אדם קטן והתקשורת סגורה בפני. הייתי שמח מאוד לו היו נותנים לי שעה ראיון להביע את דעותי. לצערי אין לי עם מי לדבר, אני לא מהאליטות, אין לי את החברים הנכונים. לכן אני כאן.

אהרן שלום

קראתי את הודעותייך (טוב, לא ממש את הכל אלא כמה מעיקרי הדברים) ואת התגובות כאשר השיא כמובן הוא "האם יש לי המון פנאי או המון זמן פנוי". הייתי ממליץ לך לפנות לקבלת טיפול פסיכיאטרי. באמת. הדבר לא נובע מזלזול חס וחלילה או מהלצה אלא באמת מדאגה אמיתית לבריאות הנפש של גולשי ישראל בפורומים לאחר וקראתי את הודעתך האחרונה אודות השעה בה אתה רוצה לחשוף את האמת בפני עם ישראל. למה שמישהו ירצה לראיין אותך שעה שלמה? למה שמישהו יקשיב לך שעה שלמה? המלצתי אלייך היא להקים בביתך תחנת אינטרנט ביתי (דורש שרת וחיבור עם upload מהיר) בה תוכל לדבר לא שעה אלא עשרים וארבע שעות כל יום וכל מי שיחפוץ יוכל להאזין גם להגיגיך ואולי גם תוכל לזמן לערבי ראיונות כמה מגדולי הפורומים כגון פילוביץ´,דובי,רון סי ושאר ירקות.

אהרן5

New member
דבריך הוחזרו להקשרם

שמחתי לשמוע את עצתך, היא מצאה חן בעיני עד מאוד, ועל כן בצעתי אותה: (תודה לך על ההצעה... אשמח לשמוע גם הצעות נוספות...)

תוספת להצעתי.....

התכוונתי לכתוב את זה בהודעה הקודמת והשמטתי את המילה "רדיו". אני ממליץ לך לשלם קצת כסף על שרת טוב וחיבור עם upload מהיר וכך גם תוכל לשדר רדיו למאות אלפי המאזינים הפוטנציאליים בעזרת טכנולוגיית הstreaming הפשוטה והשימושית. לפרטים נוספים בנושא פנה לפורום רשתות ופס רחב או לפורום תמיכה טכנית.

למעלה