מדברים פוליטיקה

zomet10

New member
מדברים פוליטיקה

משה גרין החליט לקחת את העניינים לידיים

פשוט חבורת תמהוניים

חברה צריך להתייחס לשתיים הללו שמייצגים את צומת (עירית ומשה) כחבורת תמהוניים שהשד יודע מה הם רוצים כותרת תמהונית כמו "משה גרין החליט לקחת את העניינים בידיים " ממש רק לך חיכינו איפה הסתתרת לנו כל השנים הנה המושיע מגיע אתם פשוט פטטים על גבול השיגעון תעשו טובה ומספיק עם השטויות שלכם אל תגרמו למייסד צומת להתהפך בקברו סגרו את הבסטה ותעשו דברים יותר מועילים לחברה במקום לבזבז כסף יקר שלא שלכם

האמת שעדיין לא החלטתי

עדיין לא החלטתי אבל סביר להניח שזה יהיה משהו בימין , איחוד לאומי,ישראל ביתינו למרות שהמצע החברתי של פרץ קורץ לי בקיצור זה עדיין לא קשור לתגובה שלי לגבי חבורת התמהוניים הזאת בעבר תמכתי בצומת , אבל לא בליצנים האלה אלה ברפול האגדי לצומת ליבך

איתיet

New member
בעברי הייתי בנוער צומת

חייבים איחוד חילוני בימין. צומת לבד לא יכולה לרוץ. בזבוז כסף

כולנו היינו פעם צומת גם אני

איזה צומת יכולה לרוץ לבד משה גרין הזה,,,, מי בכלל מכיר אותו מי זה הבנאדם הזה וראיתי מה כתבו עליו בפורום הזה אז מה אנחנו צריכים עוד איזה מושחת לכאורה במדינה שירצו לבד מקסימום יקבלו מאה קולות חחחחחחחחחחחחחח בדיחה חבל רק על רפול שמתהפך בקבר על השטויות שאנשיו כביכול עושים

yor20

New member
צומת מתמודדת לכנסת ה17

צומת היא תנועה ימנית חברתית צומת מעוניינת ואף הובילה מהלכים לאיחוד תנועות הימין בלי שום דיבור על מיקום וכד'

yor20

New member
נוער צומת

גם היום אנחנו מחזירים את הנוער לצומת עכשו כשיש ראש חדש לצומת משה גרין חקלאי ואיש עסקים התנועה מתחזקת ויוצרת מצע חדש שיכלול בתוכו הרבה פעילויות והטבות לבני נוער

איתיet

New member
בעברי הייתי בנוער צומת

חייבים איחוד חילוני בימין. צומת לבד לא יכולה לרוץ. בזבוז כסף

yor20

New member
אני החלטתי צומת

עכשיו זה ברור כולם מצביעים צומת

yor20

New member
תמהוני מי שכתב את זה ובטוח בור בפול

אתם צריכים להבין שיש אנשים שיש להם את זה כמו לנהל כלכלה נכונה ראיה חברתית רחבה ולמשה גרין יש את זה כי הוא הוכיח את זה ברמה האישית בגדול ובואו נתחיל בעובדות 1)נכון להיום משה גרין יו"ר צומת וזה עובדה 2)משה גרין ראש מועצת מושב בצרה 3)משה גרין משפטן (תואר שני במשפטים) 4)משה גרין איש עסקים מאד מצליח וזה עובדה עכשו בואו ניגש לעיקר כשיש מישהו כמו משה גרין שמוכן להכנס לפוליטיקה זה ברכה לכל מי שאוהב את עצמו ואת הסובבים לו לכל המעוניינים יש לנו (לתנועת צומת) אתר באינטרנט שמעודכן מידי יום www.zomet.net ואתם מוזמנים להכנס ולהביע דעות לתת תגובות רעיונות וכל אשר על ליבכם אם יש אנשים שרוצים לעשות חוגי בית ולהקשיב למה שיש לנו להציע אתם מוזמנים להתקשר לטל 097469001 פקס 097601713 ואימייל [email protected] בכל מקרה אנחנו רוצים שהמדינה תתנהל נכון ולנו יש את הכלים והרצון לעשות את זה משה גרין חקלאי ואיש עסקים שרוצה רק בטובת האזרחים

תפסיקי לספר לנו סיפורים

את מדברת על עובדות יליצנית אלק דוברת בואי נדבר על עובדות יש היום בקופה של צומת בערך חמישה מיליון שח וזה על סמך אחת התגובות שקראתי בפורום שלכם (ראה חמודה וביישנית מאוד) דבר שני משה גרין הוא אדם לא מוכר , איש שהרחיק את כל הטובים בצומת החוצה כי פחד מהם ופחד להתמודד איתם דבר שלישי , משה גרין הפך את צומת לסידור עבודה למקורבים שלו , אנשים מצחיקים וכלומניקים כמוך שאין להם מושג בדוברות אבל הם קרובים לצלחת של גרין. הבעיה שהכסף הזה לא שלכם הוא של המדינה והתושבים, ושלא לדבר על הכסף שיושב בסוכנות היהודית דבר נוסף וחשוב אתם היום בדיחה , הייתם בדיחה ותשארו בדיחה תפסיקו לזלזל בכבוד המת רפול שהיה אדם יקר לכולם תחליפו שם ואל תלכלכו את השם של צומת אתם חבורת אינטרסנטיים שמשחקים בקופה של כסף שהיא לא שלכם תפנימו את זה ואת עירית תמשיכי לקבל משכורות בלי לעשות כלום

yor20

New member
תגובה לארקדי

ארקדי יקר מי שמוסר הודעות בעילום שם ולא עומד מאחורי דבריו כמו חמודה בישנית שאני יכול לומר גם שקרנית בכדי לדייק בפרטים מאחר ונראה שזה מעניין אותך א. צומת עומדת ועמדה בהצלחה בכל ביקורת שהיא ב. את הבחירות האחרונות הוביל רפאל (רפול)איתן ז"ל כשביקש ממשה גרין לעמוד בראשה ועובדה שהוא גם הצטלם ועזר בבחירות אלו . ג. משה גרין הגיע לצומת אחרי שכל הטובים הורחקו כדברך ואף ביקש מכל מישרוצה לחזור לצומת עירית לא עובדת בצומת ולא דוברת צומת. אני מזמין אותך תיהיה אשר תהיה לפגישה אם תרצה ותוכל לקבל תשובה לכל שאלה מה שאני בספק אם מי שמלכלך מסוגל לתת משה גרין אדם מכובד בקהילת העסקים והחקלאות ובצומת לא מועסק אף אדם למעט פקידה ובטח שהיא לא מקורבת לידעתך שמי יורם

בו נדייק

אז גם אני איש צומת לשעבר וגם אני הערכתי ואהבתי את רפול ואם עירית אינה דוברת צומת מדוע היא חותמת בשם דוברת צומת ורפול לא הוביל בעבר את הבחירות האחרונות הוא קבע את הרשימה והכתיב לגרין מה תהיה הרשימה וזאת היהת הטעות שלו יקירי כי בפועל קיבלנו אפסים וכלומניקים כמו חיים עדיני שלא שווה את הבוקר טוב שלו . אנני יודע איזה יורם אתה ומה משפחתך אבל היה כבר יורם אחד בצומת ואני לא רוצה להגיד לך במה הוא היה מעורב משה גרין בפעם הקודמת חיסל את סיכויי צומת לתקווה מסויימת וקלושה להיכנס לכנסת וזאת לאחר שדחק את הדור הבא של צומת והשאיר את הזקנים והמאוסים של צומת כמו חיים עדיני את חמודה וביישנית אנני מכיר ואת כל הפרטים שהיא אומרת אנני מכיר אך את צומת ואת אנשיה כיום אני פחות או יותר מכיר ולכן אין עשן בלי אש ולדעתי ביישנית לא בדיוק שקרנית יש לכם אולי סיכוי להצליח אבל זה ברגע שתסתכלו טוב במראה שלכם ושל עצמכם ותסתכלו סביבכם ותראו שבעצם כרגע אין אף אחד מלבד הסביבה הקרובה שלכם גרין מבחינתו צודק הוא רוצה להוסיף לרזומה האישי שלו ולאגו המנופח שלו עוד תואר וזה ח"כ וזה לא הולך כל כך מהר וזה גם לא ילך ואתה יודע זאת דרך אגב היורם שאני דיברתי עליו קודם הוא יורם טרבלסי , וכנראה שאת הביקורת הכספית שנעשתה על צומת לא בדיוק בדקה על יורם טרבלסי שאותו הביא משה גרין . אז אל תספר לי סיפורים שהכל כשר ותקין בצומת כיום כי זה רחוק שנות אור ממה שאתה אומר אשמח לדעת מה שם משפחתך ותגבותך אכבד ואשמח

yor20

New member
אנו מדייקים ארקדי

לצומת יש היום סיכוי גדול להצליח מהסיבה הפשוטה משה גרין איש ישר מאד שעבד קשה מאד עד שהגיע למה שהגיע והיום אנחנו רצים אם העניין של לתת אדמה חינם לכל חייל משוחרר ואתה מוזמן להכנס לאתר שלנו ולראות את המצע שלנו ואולי אפילו תצטרף אלינו למהפכה ארקדי פה בצומת בכל מקרה אוהבים אותך ונשמח לשמוע ממך עוד תגובות

כמו פוליטיקאי משופשף לא התייחסת

כמו פוליטיקאי משופשף שמקבל הנחיות מהבוס , לא התייחסת לעיקר דבריי וכך הנהם מצטיירים בדיוק כמו השאר דרך אגב אדמה לכל חייל משוחחר חינם בנגב ובגליל הצעתם גם בבחירות האחרונות שלכם ורצתם עם זה בשלטי חוצות בכל רחבי הארץ מה יצא לכם ??? 2000 קולות שוב לא התייחסת לכל דבריי ושאלתי דרך אגב אם מדובר ביורם טרבלסי וגם על זה לא מצאת לנכון לענות אנא ענה על דבריי כפי שנכתבו ואל תאהב אדם שאינך מכיר כלל

ונקו

New member
משה

ארקדי צודק כמאה אחוז.הוא רוצה שם רק את הכסף אדם מסוכן מאוד

yor20

New member
מצביעים לצומת ומצטרפים למהפכה

עכשיו זה ברור די עם הדיבורים מתחילים להזיז דברים צומת בראשות משה גרין

למעלה