מדברים על האופל.....

מדברים על האופל.....

אולי תשלח לי את ההיסטוריה של האופל? אם אתה מתכוון לייצג כוח כה גדול במשחק צריכה להיות לך היסטוריה דיי מרשימה, נכון?

evil me

New member
נכון אבל

אתה בטח שלא צריך לדעת אותה. המחוזות הצמודים אלי יקבלו את המידע הרלוונטי,וחלק ייכתב בתאום עמם ובהסכמתם. השאלה המעניינת היא: מי רוצה להיות שכן שלי? מי רוצה להיות חבר שלי? מי רוצה להיות אויב שלי?

daddy!!!

איני חושב כי אתה מבין

אנוכי מרכז את ההיסטוריה של הקבוצות הפועלות במסגרת ה"דבר הבא" אינך חייב כמובן לעבוד איתי אך אם אנו רוצים ליצור היסטוריה משוטפת והגיונית, זה מומלץ.

הוא לא חייב להסכים איתך.

הוא לא חייב להסכים איתך. יכול להיות שהוא לא יהיה בכלל בRegion שלך, ומכיוון שאינך מנהיג עיר, זה גם לא ביידיים שלך, אלא בידיים של מנהיג העיר בו אתה יושב, ובידיים של מנהיג עירו של האפל (האפל, מן הסתם). כאשר שתי מדינות מתקיימות יחד, על שני המנהיגים להסכים על מערכת היחסים בין שתי הממלכות, וזה אומר גבולות, הסטוריה משותפת, וכו´. מעבר לכך, לקחת על עצמך לרכז את ההסטוריה כמקור אחד, וזה יפה. אך אין הכרח שזה יהיה כך. את היכול לעבוד רק עם מי שמסכים לעבוד איתך. קח גם בחשבון, שיכול להיות שלאפל יש הסטוריה היוצאת מגדר הבנתם של אנשים במגדל, ממש כפי שלאנשי המגדל יש סודות.

אתה חוזר על מה שאמרתי.

אתה חוזר עלי רק שזה ארוך יותר. אמרתי שאין הוא חייב לעבוד איתי. אבל כפי שזה נראה כרגע, יהיה רק אזור משחק אחד, כפי שכבר רבים ציינו. כמו כן, אני אישית איני יודע על שום קשר שהאופל יצר עם הקבוצות האחרות לתאום עמדות. בנוגע לסודות, שוב צריך להבחין בין INPLAY ל OUTPLAY. אני יודע דברים רבים מאוד מחוץ למשחק על קבוצות שונות ויש רבים היודעים עלי דברים מחוץ למשחק כי אני יודע שהם שחקנים טובים מספיק בכדי להבדים בין המשחק למה שהם יודעים כהם עצמם.

5נדב

New member
הקטע הוא

העניין הוא שאם הוא קיים, אנחנו צריכים לדעת עליו, והיינו צריכים לדעת עליו כל זמן שהוא קיים (ואל תגידו לי שיכול להיות שהוא היה נסתר, או התחבא. לפי מה שהבנתי, הוא לא). גם אם אנחנו לא ארצות סמוכות, או חברות, הרי מצרים ידעה על אנגליה לא??? צריכה להיות לו היסטוריה. יכול להיות שההיסטוריה שלו היא א´, אבל אנחנו חושבים שההיסטוריה היא ב´ (לדברים כאלו צריכה להיות סיבה). לכן, אנחנו צריכים לתאם עמדות. מה כל אחד חושב על השני, יחסים דיפלומטיים, מסחר, מלחמות עבר, יחסי עבר, גבולות. כל אחד מהדברים האלה, גם אם לא קיים, חייב להיות מתואם. בקיצור, את הרעיון הכללי של אמור אני מקווה שכולם כבר הבינו. חלק ממהיסטוריה כבר נכתב (בחלקים ובפיזור אני יודע). שליץ, כתוב אליי, או אל אריק. אחרת זה לא יעבוד.

למעלה