מדאיג....

shmezz

New member
מדאיג....

מישהו עכשיו סיפר לי את הנורא מכל..... אני אכין אותכם נפשית...שבו ... יש מצב גדול שלא ייצא הטומב ה-3 בגלל שהשני לא הרוויח משו.... נכונה השמועה...שמעתם משו בסגנון
אההה....ומיקי שיכנעה אותי...אני אבוא במיוחד למפגש מנתניה

dilan angel

New member
../images/Emo12.gifחחחחח מה לא ידעת?!../images/Emo55.gif

השני היה בהפסדים ~די גדולים~ אבל הוא לא היה איזה נפילה... חפפפפפייייייייייףףףףףףףף...
לאנג'י השנה יוצאים 3 סרטים חדשיםםםםםם למי אכפת מטומב ריידר(לא להתנפל עליי,בבקשה) אני בעיקרון יותר אוהבת את צורת המשחק שלה שהיא לא איזה סופר אירו כמו לארההה...יאאאאיייקקק ועוד עם המבטא הבריטי הזה
...בבעעעע

shmezz

New member
את האמת יש משו בדברייך...

אבל...אורלע תסקול אותך על זה... ויש עוד כמה נראה לי, בכל אופן.. אני מאוד בדעה שלך, אני מעדיפה פי 100 את נערה בהפרעה וג'יה.... אבל זה משו שנוגע לפורום ולאוהבים בטירוף את טומב (אורלע...
) אז שיתפתי... אז מה שלומך בלילה יפה שכזה
ראיתם את הירח היום..איזה יפה ומלא הוא
ממש אהבתי...

Im The Sun

New member
אני לא מסכים! אני אני! אני בתור!

אני הכי אהבתי את טומב ריידר מכל הסרטים... נו כמה כבר ראיתי? אתם מאמינים שלא ראיתי גיה עדיין? הורדתי ויצא בלי קול!

Ma E

New member
מה? היא כל כך סקסית עם המבטא הזה

כמו שבטומב ריידר 2 המפשט הראשון שלה היה: Hello Boys, You All Wet.. גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר היא סקסית כל כך עם המבטא הבריטי הזה!!!!!!!

Ma E

New member
ועוד משהו

תאמת מצידי שלא יצא 3 למרות שאני מאוד אוהבת את המשחק שלה בטומב ריידר עם כל האקשן והפעלולים.... (למרות שזה לא כזזזזזזה משחק טוב בסרט הזה) אבל אני מעדיפה שתוציא 1-2 סרטים בשנה ושהם יהיו מצליחים וטובים.. ולא שיפסידו בקופות וכולם יקטלו אותו...

shmezz

New member
לא מחורבן ולא נעליים.....

הכל טוף...הירח זורח...אין עננים (וככה הטיול בוגרים שלי ביום שבת לא ייתבטל) ולי כרגיל יש חיוך.. ועוד יותר טוף...שוויצי באה לשעשע אותי עכשיו... ניפגש שם בובים
can't wait.... רונצ'י

למעלה