מדאיג אותי

ILEVY

New member
מדאיג אותי

קיימתי יחסי מין לא מוגנים והבטן כואבת לי כבר כמה ימים (הבטן התחתונה) ולפעמים גם מרגישה גרד, זה בא בהתקפים, הלכתי לבדיקה גניקולוגית במיון נשים שבודקת באולטראסאונד אבל לא נראה לי שזו בדיקה שיכולה למצוא האם יש לי מחלת מין . האם אני צריכה לעשות עוד בדיקות ואילו בדיוק? ואיפה? אודה לך מאוד.

כאבי בטן וגרד

כאבי בטן וגרד (לא רשמת היכן הגרד) אינם בהכרח סימן למחלות מין. סביר שלא. גם אין זה בטוח שיש קשר בין הרגשתך לבין יחסי המין.לדעתי רצוי שתבדקי על ידי רופא המשפחה שלך בקופת חולים והוא יחליט אילו בדיקות מומלץ שתבצעי או אםפ יש צורך להפנותך לרופא מומחה. יתכן שאין צורך בשום בדיקה או הפניה.

ILEVY

New member
לד"ר רשפון

קודם כל כבר הייתי אצל רופא המשפחה והתלוננתי על כאבי בטן אך הוא לא קישר את זה עם נושא מיני כלשהו. דבר שני זה גרד בנרתיק אבל שבא לעתים ,לא קבוע ולמען האמת נראה לי שקצת עבר אך יש גם עקצוצים קלים יותר עמוק , העניין הוא שכן הלכתי להבדק אצל גניקולוג שטען שהוא לא רואה שום בעיה באולטראסאונד ובבדיקה. השאלה אם לסמוך על זה או שבכל זאת יש צורך לעשות בדיקות מסוג שונה (איך בכלל מזהים מחלות מין? רק ע"י התבוננות? כי זה לא נשמע לי הגיוני.... תודה שוב.

למעלה