מג"ב

totahal86

New member
מג"ב

היה לי פרופיל 97 ביקשתי אז מג"ב ואז הורדתי ל 72 ועדיין שלחו לי תאריך של מג"ב, האם זה הגיוני שאני אתגייס לשם?

אתה מפנה את השאלה הזו אלינו

ואתה עוד מתיימר לחפש רציונאל? לא פלא שאתה רוצה להתגייס למג"ב.

קפת

New member
רציונאל

זה סוג של סחבת ספונגה סופגת, עשויה מסיבים תזונתיים ומועשרת בחומצה פולית. ערבים נוהגים לאכול ממנה בימי צום הראמדאן. מסייעת לשמירה על פעילות מעיים תקינה, ותורמת לתחושת שובע. (מודעה פירסומית).

softy

New member
מעניין

אני תמיד חשבתי שזה התאחדות בינלאומית של ארגוני פועלים.

opoli

New member
תותחעל יקר

הריני פותח בזו עצומה בה אנו המגלומנים, הגרפומנים ושאר פשוטי העם, נותנים כתף איתנה ובמה מקושטת בפשתן, בתמיכה לבקשתך. אנא צרף חתימותינו אלו לפנייתך הבאה אל צה"ל, צבא העם ואני סמוך ובטוח שכל משאלותיך יתגשמו חיש קל. על החתום. 1. רב גונדר (בדימוס) אופולי

צ פ ו נ ה

New member
2. צפונה יקרה

מי יתן ואטימות ליבם של הגורמים הצה"ליים תתרכך מעט למראה מחמם הלב של אדם המעוניין מבחירתו שנעשתה בדעה צלולה לשרת במג"ב, כך שמשאלת ליבך (התמוהה במקצת אך הפטריוטית למדי) תתגשם. במג"ב יש פלורליזם מבחינות רבות, מדובר בזרוע מגוונת ובה קשת רחבה מאוד של... (טוב נו לא אהיה מרושעת, צינית, אכזרית וקרה כטבעי), אולי יקבלו גם אותך.

כנראה בגלל

הניסוי הממשלתי הסודי, החשאי, המוצא מהקשרו ופרטיו הוצאו מהקשרם - רוצים לאמן אילות בעזרת התקנה עדינה של פצצות זמן מארכות בפי הטבעת שלהן, כך שיהוו פצצות חכמות. הבעיה היא שצריך לאלף אותן להתכונן לכיוון הנכון ובדרך כלל, זה נורא קשה כשיש לך 850 קילו בחלצייך (מכירים את התחושה?) - לכן, בשלה זה, הן עדיין רק קופצות בעיניים מזוגגות ומבוהלות תוך קריאות ואני - מצטט - "במה חטאתי?! ממאמאמא!"

למעלה