מגר

jacob67

New member
מגר

האם מישהו יכוך להסביר לי את ההבדל בין מגר לבין מולטימטר ? האם יש המלצות למגר טוב לצורך רכישה

lekner

New member
מגר זהו מכשיר

לבדיקת בידוד המגר מספק מתח חשמלי 250/500/1000/5000 וולט תלוי בסוג המגר ע"י כך שהוא מספק מתח אתה יכול לדעת אם יש פריצה בבידוד המוליכים או בצרכנים כגון גופי חימום שנאים וכו.... מולטימטר זהו מכשיר למדידת מתח התנגדות זרם וכיו"ב לי אישית יש מגר של TES1600 והוא מעולה ראה קישורים שים לב שאם אתה רוצה למדוד זרם הכי טוב זה צבת אמפרמטר

lekner

New member
דרך אגב לי יש צבת של

איוקי 3280 ממליץ מאוד נוח קל צבתות דקות ועד 1000 אמפר

jacob67

New member
מגר או פלוק

האם כדי למצוא תקלות כדוגמת תופעה של הקפצת פקק בלוח חשמל אני צריך מולטימטר או מגר. ראיתי מכשירים של פלוק ושל מגר: פלוק 189 מגר 220 אשמח לקבל חוות דעת בעל מקרה מודה על התשובות עד עכשיו הן עזרו לי להבין.

satman

New member
לדעתי מולטיטסטר

כדי שתוכל לבדוק זרם במעגל איזה פקק? אם זה נגד התחשמלות אולי אתה צריך לבדוק באמת זליגה במעגל או בידוד.... רובם פועלים רק בזליגה של מעל 30MA. אני אישית משתמש בפלוק ולדעתי הוא אחלה.

jacob67

New member
בדיקת מכשיר

לדוגמא כיריים חשמליות מקפיצות את הממ"ז בלוח החשמל. סביר להניח שהבעיה בגוף החימום. איזה מכשיר ייתן את התשובה - מולטימטר או מגר ?

lekner

New member
בעיקרון משתמשים במולטימטר

לבדוק מתח ורציפות/התנגדות ושאר מיני ירקות כדי לבדוק צריכה באמפרים משתמשים בצבת אמפרמטר ניתן להשיג צבת מולטימטר כדי לבדוק צריכה ב וואטים משתמשים ב וואטמטר כדי לבדוק תקלות במכשירים כגון קפיצת הפחת/מאמת כאשר מחברים מכשיר לחשמל או בדיקת בידוד מוליכים לביקורת או לאיתור תקלה במתקן חשמלי בודקים עם מגר או בשמו העברי "בודק הבידוד"

מאגר

New member
מגר שמה של חברה בריטית המיצרת ציוד

מדידה חשמליים ומאחר והם היו הראשונים שהיגיעו לארץ ניכנם בשרגון המילה מגר סה"כ מדובר במכשיר שמודד מגה אומים ע"י הזרמת מתח למערכת ולפי זה נמדדת ההתנגדות הבידודית. עוד רבים הם המושגים שבשוגג קיבלו את שם החברה הראשונה שיצאה איתם לשוק כמו קלמאפ קונגו וכו'

רשר

Well-known member
מנהל
מגר - מד התנגדות במתח גבוה

בגלל המתח יכול למדוד התנגדות של בידוד וזה עיקר השימוש בו. השימוש בו התחיל כבר ב 1905 ושמו נובע מתפקידו מודד מגה אום, מולטיטסטר - מד התנגדות במתח נמוך להתנגדויות נמוכות, מולטי - כי ניתן למדוד איתו גם זרם נמוך ומתח נמוך מגר טוב - מנסיוני כולם טובים והשאלה מה הצרכים שלך, אני אישית מסתדר מצוין עם מכשיר שמצולם בקישור המצורף, את מבחר המכשירים תוכל לראות בגוגול תמונות "MEGGER"

אני בדיוק מחפש לקנות מיד שניה

אם אפשר למי שיש את המגר הישן של פעם עם העימנאולה , למי שיש אשמח אם יצור איתי קשר או שאני יחזור אליו .

למעלה