אני לא יודעת מה אתם רוצים
בעיני מגרש ביתי היא סידרה נהדרת. מהתחלה היא היתה טובה. היא אחת הסדרות היחידות שזורמות ועוברות בלי שמרגישים בכלל. העונה הראשונה שלה היתה טובה, אבל תחילת העונה השניה היתה מאוד משעממת, אני מודה. הייתי צריכה להכריח את עצמי לראות את הפרקים הראשונים של העונה השניה, אבל זה השתלם ובגדול, כי הסדרה רק השתפרה מפרק לפרק והפכה לממש מרתקת. לא, אני עוד לא ראיתי את העונה השביעית כי למרות שיש לי את הפרקים על המחשב, אני מחכה וצופה בסידרה דרך יס (זה לא PSYCH, אז אני לא ממש לחוצה לראות מיד כל פרק שמשודר בארצות הברית), אבל כמה נוראים הם יכולים להיות. אז נכון, הדמויות הראשיות שלהם עזבו, אבל האמת - פייטון ולוקאס הפכו לדיי משעממים בעונה השישית. כלומר, הם היו מיותרים למדי. הסיפור שלהם היה דיי משעמם. הסיפור של נתן, ברוק והאחרים היה הרבה יותר מעניין מפייטון ולוקאס, כך שאני לא ממש חושבת שאני ארגיש בחסרונם, למרות שלא ממש הבנתי את העזיבה שלהם. אם לשפוט לפי איך שנגמרה העונה השישית, העזיבה של הדמויות הללו לא היתה מתוכננת. כנראה קרה משהו עם חידוש החוזה של השחקנים, הם רצו יותר כסף ולא קיבלו כנראה, כי לפי סיום העונה הם לא היו אמורים לעזוב לתמיד. אבל שוב - כשהעונה השביעית תעלה, אני אדע עם כולם אם באמת הגיע הזמן לעבור לסידרה אחרת ולעזוב את טרי היל מאחור...