מגרש (משעמם) ביתי

מגרש (משעמם) ביתי

ראיתי קטעים מעונה 7
והיא פשוט משעממת... הסדרה ממש השתנתה כאילו זה סדרה אחרת, כמובן שיהיו הרבה הפתעות אבל חצי מהדמויות השתנו לגמרי.. חוץ ממשפחת נייתן היילי ג'יימי וקצת ברוק, מאות' ומילי שלא ממש דמויות ראשיות אז הכל כבר שונה.. לגמרי. ואני חושבת שגם סקילס הלך, כבר לא אותה תוכנית כמו פעם, מאמצע עונה 6 הידרדרה לגמרי. מה דעתכם

Noyland

New member
ת'אמת אני לא ממש חושבת ככה...

למרות שבלי לוקאס זה בהחלט לא אותו דבר, לא הבנתי למה החוזה שלו נגמר קודם.. בכל מקרה זאת עוד קפיצה של כמה שנים קדימה והדמויות פה כבר בנות 26 אולי.. לא 22 כמו בעונה 5-6.. וג'יימי כבר בכיתה ג' או משו, לוקאס ופיטון וסויר בעולם אחר.. וכך גם מי שקשור אליהם, לגבי סקילז לא בטוח שהוא יצא אבל יכול להיות, אבל דבר טוב שקרה ברוק נשארה

האמת ההידרדרות החלה בפרק הזה על הקזבלנקה XD

בעונה 6.. עם החלום של לוקאס ודן היה שמה עם שפם
אם אני לא טועה זה היה פרק 11 של עונה 6.. מאז הכל השתנה ת'אמת לא, לא מאז.. מאז שדן "הרג" את אהבת חיי בפרק 16 בעונה 3.. אתם בטח יכולים לנחש מי זה...

WatchMeWatchYou

New member
החוזה שלו לא נגמר קודם

הוא פשוט לא הסכים לחדש אותו. לא תמורת הסכומים שהציעו לתת לו. כנ"ל לגבי הילארי

TaMiRMo

New member
וזה חכם מצידם

אני כשחקן לא הייתי רוצה לשחק 6 שנים באותה תכנית כל שנה כשהיא לא איזה תכנית שכל העולם מדבר עליה. בואו נגיד שבאנטומיה אז ברור למה הם נשארים כי הם בשיא הקריירה שלהם (חוץ מקתרין שהיא נועדה לקריירה מבטיחה גם בקולנוע) אבל במגרש צ'אד בעיקר נהיה מין סלב סוג ב' והוא יכול עכשיו לנסות להתפתח ולנסות לשחק בסרטים או בסדרות יותר חדשות ונחשבות. אני הייתי מציע לסופיה גם לנטוש את הסירה בשלב הזה מבחינה קריירה. כולם שם צעירים והם מתבגרים עם הסדרה. בהוליווד מעל גיל 30 כבר קשה להתחיל לפתח קריירה והם לא כל כך רחוקים מהגיל הזה. בקשר להילרי לדעתי זה היה לא חכם מצידה... היא לא הצליחה לפרוץ כל כך כמו צ'אד וסופיה.

baroosh2

New member
מגרש ביתי היא פשוט לא סדרה מוצלחת

הם ממש מפחדים לפתח דמויות והן משאירות אותן אותו דבר עד שזה מתחיל לשעמם או שזה פשוט כבר לא מעניין וזה ככה מאז העונה השנייה, הכל פשוט אותו דבר. ויש דמויות שאני פשוט לא מבין למה משאירים אותן, יש להם כ"כ הרבה דמויות שפשוט לא עושות כלום ןלא קורה איתן כלום כמו דן, מאות', סקילס ועוד... כל מה שמראים לנו זה כמה טוב לפייטון ולוקאס כבר אין מה לעשות איתם! כמה טוב להיילי נייתן וג'יימי - גם איתם0 אין מה לעשות! הדבר היחיד שעוד מעניין בסדרה הזאת זאת ברוק (שדרך אגב - גם הדמות שלה לא מתפתחת, היא פשוט נשארה אותות דבר בעונה 5-6). והיא תמיד מתיימרת להיות עמוקה כשזה כ"כ ברור שהסדרה הזאת פשוט מונוטונית ולא מתפתחת לשום מקום...

פחות או יותר חוץ מזה ש...

מאות' יוצא עם מילי, אז יש מה להראות על מאות' ומילי... דן באמת אין טעם את קרן ודב כבר העיפו ממזמן וסקילס אני חושבת שהוא סתם כזה ידיד מהצד לא מיודע מה... פיטון ולוקאס עפו עכשיו וברוק עשו לה שינוי רציני שבהתחלה היא היתה זנותית מופקרת ועכשיו היא בחורה רגישה שאפשר לדבר איתה... היילי נייתן וג'יימי
אולי ישנו דברים מי יודע.. היילי תילד עוד בן (אני לא יודעת זאת סתם השערה
) או בת.. ויוסיפו דמויות חדשות. אגב מה קרה לרייצ'ל
הם כל הזמן מעיפים ומוסיפים ואז מחזירים אותם כמו את צ'ייס... ועכשיו ברוק עם ג'וליאן ומאות עם מילי ולג'ימי יש אחת בשם מדיסון בגילו וסקילס יוצא עם המורה של ג'ימי...

TaMiRMo

New member
אני לא כזה מסכים אתכם

אני מסכים לגבי זה שהסדרה היא לא מה שהיא הייתה בעונות הראשונות אבל העונה השישית אם אתם שואלים אותי ממש טובה. זה לא נכון שהעלילה והדמויות לא מתפתחות. היו המון שינויים: ברוק התפתחה המון, נייתן והיילי התפתחו מתחילת הסדרה ונייתן מהעונה החמישית לזו התפתח משמעותית. מאחד ממורמד הוא נהפך למה שהיה קודם. היילי לאט לאט מתפתחת ומוצאת קריירה בשירה מחדש, היא אמא מסורה שמנסה לתמוך במשפחה וגם למצוא קריירה. אז מורה לא הצליח לה בבית ספר אז היא תחפש משו אחר... זה נקרא להתפתח. לוקאס ופייטון פחות או יותר בינם לבין עצמם אבל פייטון העונה גילתה את אבא שלה האמיתי והיא התמודדה עם זה, היא הרתה בעונה הזו שאם הריון זה לא התפתחות אני לא יודע מה כן... אולי כבר אין הרבה מה לספר כי מה לעשות זאת כבר עונה שביעית אבל יחסית לסדרות אחרות שאי אפשר היה לצפות בהם בעונות הללו מגרש עדיין (לדעתי) מספקת את הסחורה. לא ברמות של העונות הראשונות אבל בכל זאת... אני כבר מזמן אמרתי שלדעתי עדיף שהם היו מפסיקים בעונה השישית או החמישית ומשאירים עוד טעם טוב בפה. לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק אבל מה לעשות שהרייטינג לא ירד כל כך בין העונות השונות וזו סדרה שלא עולה הרבה להפקה ומכניסה יותר כסף לרשת אז יכול להיות שלא יבטלו אותה גם בעוד 4 שנים... אני מקווה שיסיימו את זה בעונה 7 ובפרקים האחרונים יביאו פרקים מעולים שישאירו טעם טוב ויזכירו את מה שהיה בעבר.

baroosh2

New member
זה שיש שינויים...

בחיים של הדמויות זה לא אומר שהם מתפתחות, איך השינויים האלה משנים אותם ומפתחים אותם זה מה שמפתח את הדמויות, הם יכולים לתת את כל העלילות בעולם והם באמת עשו את זה העונה, אבל הדמויות לא מתפתחות, האופי שלהן נשאר אותו דבר, ההתנהגות, מה שהם הולכות לומר. ברוק של עכשיו היא אותה ברוק של עונה 3-4, כנ"ל גם לגבי נייתן, היילי, פייטון, לוקאס, סקילס, מאות' וכו'...הם פשוט מעונה 3 נשארו אותן דמויות, עם אותו אופי וצפויות ומשעממות שכבר אין כ"כ מה לעשות איתם. ויש סדרות מעולות שהדמויות כן מתפתחות, כן מתבגרות, כן עוברות שינויים. ופה זה לא ככה וזה מה שהופך את הסדרה לסדרה בינונית. וגם זה שהם חייבים לתת כל הזמן ציטוטים עמוקים שלא קשורים לכלום ולהתפלצן עם משפטים כמו "לאפלה אין תשובות" וכו'...סתם התיימרות להיות עמוקים ולהעביר מסר שלא כ"כ עובד להם ואין פה שום מקוריות!!!

TaMiRMo

New member
אולי אין הרבה מקוריות אבל כן יש התפתחות

זה שברוק המתהוללת של עונות 1-4 פתאום רוצה לאמץ זה מראה על בגרות, התנהגות שונה.. זו לא ברוק המתהוללת של עונה 3. היילי התבגרה יותר מהעונות הראשונות למרות שהייתה מבוגרת. פייטון יותר חייכנית וקצת יותר חיה מהעונות הראשונות שהייתה עסוקה באפלה. נייתן הבין שיש לו משפחה צריך להתחשב בה ולעשות הכל בשבילה שזה התפתחות רבה מתחילת העונה החמישית... ואין מה לעשות לשנות את האופי של הדמויות 10 פעמים בסדרה אחת זה בלתי אפשרי... יש שינוי עיקרי בעונות הראשונות ושינויים מזעריים בהמשך. אני לא מכיר בחיים האמיתיים או בעולם המדיה הדיגיטלית סדרה או סרט שכל פעם הדמות מתפתחת או משתנה כל הזמן בקביעות. זה לא נורמלי ולא הגיוני. אז כן, אין הרבה שינויים אבל זה רק בגלל שלדעתי סדרה שכזו לא אמורה להמשיך ל7 עונות. דרמות נעורים צריכות כמה עונות בלבד. אפשר להגיד ש4-5 ולא יותר כי אז זה נהרס ומתמסטק. ודווקא התמודדו עם זה לא רע בכלל במגרש.

בהחלט ../images/Emo45.gif

ודבר נוסף, שמתי לב שכבר לא מראים את דב, קרן, דן קצת (לא הרבה
) וקיתושששששלי

לדעתי העונות הטובות הן 2-4

5 בינונית ו6-7 משעממות פחד. באמת שאני לא מבין למה אני עדיין צופה.

riktal

New member
אני לא יודעת מה אתם רוצים

בעיני מגרש ביתי היא סידרה נהדרת. מהתחלה היא היתה טובה. היא אחת הסדרות היחידות שזורמות ועוברות בלי שמרגישים בכלל. העונה הראשונה שלה היתה טובה, אבל תחילת העונה השניה היתה מאוד משעממת, אני מודה. הייתי צריכה להכריח את עצמי לראות את הפרקים הראשונים של העונה השניה, אבל זה השתלם ובגדול, כי הסדרה רק השתפרה מפרק לפרק והפכה לממש מרתקת. לא, אני עוד לא ראיתי את העונה השביעית כי למרות שיש לי את הפרקים על המחשב, אני מחכה וצופה בסידרה דרך יס (זה לא PSYCH, אז אני לא ממש לחוצה לראות מיד כל פרק שמשודר בארצות הברית), אבל כמה נוראים הם יכולים להיות. אז נכון, הדמויות הראשיות שלהם עזבו, אבל האמת - פייטון ולוקאס הפכו לדיי משעממים בעונה השישית. כלומר, הם היו מיותרים למדי. הסיפור שלהם היה דיי משעמם. הסיפור של נתן, ברוק והאחרים היה הרבה יותר מעניין מפייטון ולוקאס, כך שאני לא ממש חושבת שאני ארגיש בחסרונם, למרות שלא ממש הבנתי את העזיבה שלהם. אם לשפוט לפי איך שנגמרה העונה השישית, העזיבה של הדמויות הללו לא היתה מתוכננת. כנראה קרה משהו עם חידוש החוזה של השחקנים, הם רצו יותר כסף ולא קיבלו כנראה, כי לפי סיום העונה הם לא היו אמורים לעזוב לתמיד. אבל שוב - כשהעונה השביעית תעלה, אני אדע עם כולם אם באמת הגיע הזמן לעבור לסידרה אחרת ולעזוב את טרי היל מאחור...

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שזו סדרה נהדרת. אמנם לא ראיתי עדיין את העונה השביעית (לא סגורה על איך יכול להיות שאני לא אראה את הפרקים מיד עם אפשרות ההורדה הראשונה
) ככה שאני לא יכולה להעיד על העונה הזו.. אגב, כששודר הפרק האחרון לעונה השישית בארה"ב זה כבר היה ברור שצ'אד והילארי לא יחזרו לעוד עונה, ובכל זאת הם לא סגרו את הפינה של העזיבה שלהם כמו שצריך. כנראה שמארק קיווה שהם בכל זאת יחזרו או משהו. וכמו שאמרת, הם לא חידשו חוזה כי צ'אד רצה יותר ממה שהרשת הייתה מוכנה לתת לו, והוא רצה להתפתח בקולנוע. הילארי רצתה לפנות זמן לניהול ופיתוח החברה שלה, וראתה בעזיבה של צ'אד הזדמנות לעזוב גם כן.

יכול להיות ש"מגרש ביתי" תהיה כמו הסדרות האלה

לחיות את החיים, ימי חיינו, היפים והאמיצים, צעירים חסרי מנוח, קרוב רחוק, בית חולים כללי וכל אלה... יהיו לה עוד עשרות עונות.. אולי אפילו מאות. זה סוג של אופרת סבון אמריקאית, יכולים להיות לה מעל 3000 פרקים.

למעלה