מגרש משחקים

liranelkayam

New member
מגרש משחקים

שלום לכולם אני מעוניין לבנות לתוכונים שלי מגרש משחקים(כמו בתמונה) רק יותר גדול... דבר ראשון האם בכלל התוכונים! שלי יהנו ממנו? הם מספיק גדולים (חכמים?) כאילו הם ירצו וישחקו בו? אם כן אפשר רעיונות למה לשים? תמונות אפילו של מגרשים לקנייה כדי לקחת רעיונות, מחר אני יעבוד על זה הרבה. ואם אפשר טיפים תודה לירן

liranelkayam

New member
../images/Emo99.gif ?

talkk

New member
תבין משהו...

אנשים שנמצאים פה כל יום אולי לא יודעים את התשובה... ויש אנשים שלא נמצאים םה כל יום כל היום, אלא פעם בכמה ימים ועונים. אנחנו לא יושבים ליד המחשב 24 שעות... ואין לי מושג לגבי מגרש משחקים, אני קונה לתוכי שלי צעצועים, ליתר דיוק, החנות נותנת לי, כי אני לקוחה ממש טובה וותיקה, אז מדי פעם מביאים לי צעצועים. אני מספקת לתוכי שלי צעצועים שהם חבלים/שרשראות עם חרוזים ופעמונים עליהם, או שרשראות שמושחלים עליהם כפתורים,חרוזים,חישוקים קטנים, וכל דבר שיש בו חור והוא חזק מספיק. מבחינת סולמות, אין לי כרגע סולמות, אולי אני אבנה, אבל אני מוציאה את התוכי שלי הרבה החוצה, כדי שיתרגל לסביבה, וזה למעשה ימנע ממנו להבהל בעתיד (אני מקווה). ובחוץ יש ענפים שמסודרים כמו סולמות (ליתר דיוק, אני סידרתי אותם) והוא מטפס לו בכיף! אמממ, מקווה שעזרתי במשהו, טל

liranelkayam

New member
הנה מגרש המשחקים שבניתי כולם להגיב

אוקיי אז ככה אני ואח שלי עבדנו על זה שעה וחצי ככה בנינו 3 סולמות, פינת אוכל קטנה, שני חבלים והכנה לקומה שלישית שנבנה בימים הקרובים. על החבלים אני יקנה מחר פעמונים ומשחקים קטנים, שגם בקומה הראשונה יהיה מה לעשות. אז מה דעתכם?

למעלה