מגרש כדורגל

גיל1971

New member
מגרש כדורגל

היום (יום שישי) היינו בטורניר כדורגל ברמלה, לילדים שם יש מגרש כדורגל חדש מדהים עם תאורה עובדת, מקומות ישיבה והכי חשוב דשא סינטטי. החוויה שהיתה לילדים היתה אדירה שכן הם משחקים או על בטון או על מגרש ללא דשא. למה אצלינו בעיר שאמורה להיות עיר העתיד הילדים שלנו משחקים כמו ששחקו במעברות??? מה כל כך קשה לשים קצת כסף ולסדר מגרש נורמלי??? יש לציין כי במגרש ברמלה יש גם מערכת אזעקה המחוברת למוקד אמון והמגרש נעול ושמור מאוד. חבל שכאן אין לי לאן לקחת את הילדים שלי למגרש כל כך יפה ומשקע... אולי יש למישהו תשובות העירייה למה?????

yoelth

New member
תשובת דובר העיריה לשאלתה של גיל

גיל1971 - אין צורך לפנות לעיריה, מאחר ותגובת דובר העיריה מצויה אצלי. אני מצטט: "אנחנו שמחים מאוד שגב' גיל פונה אלינו בנושא החשוב הזה. אין ספק שראש-העיר ואנשיו המופלאים עושים כל שביכולתם לטובת פיתוח הנושא וזאת בכפוף לסדרי עדיפויות, לאילוצים, ולמגבלות התקציב. הנושא האמור מצוי באחריותו של משרד הבינוי והשיכון ולא של העיריה הנפלאה שבראשה הוא עומד. כמו כן ניתן לפנות לקידום הנושא לרשות הספורט שבמשרד החינוך, למשרד ראש-הממשלה, לאיגוד השופטים, ולמשרד החקלאות".

גיל1971

New member
האם תהיה מוכן לעזור לי ?

להפנות את הנושא על מנת שגם לילדינו יהיה מגרש טוב למשחק ?

yoelth

New member
אם לא הבנת התשובה שלי היא בהומור

שכן, העיריה מתנערת מכל אחריות בכל תחום ובכל נושא אפשרי וזורקת את כל האחריות על אחרים. קראי את הדברים החכמים של דושניק בשרשור שכותרתו "מה היינו רוצים לשנות בפורום לקראת"... יש שם שורה שלו (של דושניק) שמתחילה ב"עם העיריה זה אבוד לדעתי"....קראי טוב ואז תביני עד כמה מצבנו חמור וקשה.....

Yuval I

New member
מגרשי כדורגל במודיעין

כמו הרבה דברים אחרים גם נושא הספורט במודיעין מזדחל לו לאיטו.מגרש הכדורגל בעמק בית שאן איננו מתאים לייעודו בגלל מגבלות גודל ובגלל שאי אפשר על מגרש דשא לקיים שגרת אימונים ומשחקים לאורך כל השבוע.מגרש דשא מיועד למספר שעות מוגבל.התובנית הנוכחית של העירייה היא להקים מגרש חדש מערבה מהמגרש הקיים.יתכן ובמגרש הנוכחי יונח דשא סינטטי ואז הוא ישמש כמגרש אימונים.היה לאחרונה נסיון של כל גורם מסויים לקבל לחסותו את המגרש, לשפצו ולמעשה מאותו רגע לשלוט בנעשה בו.העירייה מתכננת הוצאת מכרז להקמת המגרש החדש ובהמשך ינתן מענה גם למגרש הקיים.הבעיה היא שוב, לוחות זמנים ותקציבים.כולי תקווה שחבר המועצה שמונה בימים האחרונים להיות האחראי על תיק הספורט ישנס מותניים ויחדש את הפעילות בנושא בעיר לרווחת התושבים ולתפארת העיר.

גיל1971

New member
אולי אפשר ליצור קשר

עם מועדוני הכדורגל פה בעיר כמו הפועל ת"א או ביתר ולראות עם הם יכולים ליזום את הבניה או ליצור קשר עם מפעל הפיס שתורמים המון בערים שונות לדברים מסוג זה הייתי עושה את זה רק אין לי מושג איך עושים ולמי פונים

Yuval I

New member
יש סיכוי, לא להתיאש

ההצעות של ליצור קשר עם מועדונים מחוץ לעיר שיש להם שלוחות כאן הם לא אקטואלים מכיון שהם אלו שרוצים להשתלט על המגרש, כל אחד בנפרד כמובן. כפי שכבר כתבתי יש לאחרונה התקדמות מסויימת. מי שרוצה לתרום לקהילה ולעזור בקידום הסםורט יכול לפנות למתנ"ס ולדבר עם מנהל מחלקת הספורט שלהם שאחראי על מרבית מתקניהספורט בעיר.

גיל1971

New member
תודה

אני בהחלט יפנה לשיפור התנאים לבן שלי ולילדים אחרים בעיר.

למעלה