מגרש ביתי מה אתם חושבים על הפרק במגרש ביתי? היה פרק מדהים כרגיל אהבתי את הקטע עים ההצגה
T timor014 New member 28/7/06 #1 מגרש ביתי מה אתם חושבים על הפרק במגרש ביתי? היה פרק מדהים כרגיל אהבתי את הקטע עים ההצגה
ה היידי היידי היידי New member 28/7/06 #2 דווקא את ההצגה.. לא הכי אהבתי.. אני מתה על הסידרה פשוט הדבר היחיד שמפריע לי בה זה שהשחקנים כל כך גדוליםם! אין מצב שמישו מהם יהיה בתיכון.. זה פשוט כל פעם גורם לך לחשוב על כמה כל מה שקורה שם לא מציאותי
דווקא את ההצגה.. לא הכי אהבתי.. אני מתה על הסידרה פשוט הדבר היחיד שמפריע לי בה זה שהשחקנים כל כך גדוליםם! אין מצב שמישו מהם יהיה בתיכון.. זה פשוט כל פעם גורם לך לחשוב על כמה כל מה שקורה שם לא מציאותי
T timor014 New member 28/7/06 #3 אני יודעת זה באמת מפריע שמראים את ברוק או פייטון והם אומרות שהם בנות 16 אבל גם בThe o.c זה אותו סיפור
אני יודעת זה באמת מפריע שמראים את ברוק או פייטון והם אומרות שהם בנות 16 אבל גם בThe o.c זה אותו סיפור
H HaDaSoOsA New member 28/7/06 #4 נכון, אבל באו.סי../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif הם נראים פחות גדולים... כאילו.. יותר מתאימים לתיכון, למרות שהם כן גדולים מידי
נכון, אבל באו.סי../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif הם נראים פחות גדולים... כאילו.. יותר מתאימים לתיכון, למרות שהם כן גדולים מידי