מגרד את עצמי

הבוס

New member
מגרד את עצמי

שורט עד זב דם מכה על חטא שלא קרה מעולם משלם חשבונות של אגו נפוח פוגש אותה ובורח נס עד עמקי נשמתי מפליג בים של רגשות מטורף נושף אש מהאף כמו דרקון כמו פחדן בלב ים הבוס (ואללה לא יודע)

הבוס

New member
שדיי הלילה

ואדון ירח מארחים לי לחברה בקבוק ויסקי פתוח זנוח חצי מרוקן קלפים פתוחים על השולחן העגול מישחק שעוד לא הסתיים מביט מסביב ובוהה בקלף אחד הקלף בוהה בחזרה הקלף הוא הג´וקר הבוס (מביס את שדי הלילה)

בוא

אלקק את פצעיך, אנשק את הצלקות, אפליג איתך עד קצה עולם בים של נשיקות אשקע איתך במצולות ויחד נעלה לשאוף אוויר בהיר של ים ואהבות שלא כבות

הבוס

New member
פוקח עיניים, חושך בחוץ

מסתנוור מפנס שדולק במרחק מתאושש משינה שכבר יותר מנמשכת נמשכת כמעט משנה שעברה לובש את בגדיי נזדקף ומביט ממצמץ, מתאמץ מסתכל מסביב פותח בקבוק ולוגם רק טיפה הויסקי עוזר לראיה את יודעת חש את הרוח מלטפת אותי סודקת כמעה את שפתי אני חושב שנרדמתי על המחצלת במרכז הדשה שיבולות מסביב מסתנוור מפנס שדולק במרחק מתאושש משינה שכבר יותר מנמשכת נמשכת כמעט משנה שעברה הבוס (מנסה לאתר)

זיוי בת

New member
בוס

יקר, אתה שמח לפעמים? רוצה בלון, אולי? זיוי [קצת מדוכאת מהעצב שלך]

פוקחת עיניים, מתבוננת סביב

אנשים אומרים לי "תראי הגיע אביב"! אבל בחוץ ובפנים וגם מסביב עלים של שלכת בריקוד מסחרר מסתירים את הבהוב הפנס הבוער כמו גחלת של אש שאין בה ניצוץ של שפיות, כמו מעופו של הנץ באי של בדידות........

הבוס

New member
לבשתי בגדים והתחלתי ללכת

צועד במורד כביש משובש הרוח נושבת מולי ובולמת כן הרוח היא זו שבולמת אותי ממולי פוסעים אנשים זרים שאני בכלל לא מכיר חלקם מרימים את הכובע חלקם פשוט זורקים שלום לאויר מטלטל את הראש מתפנק מהבריזה בוהה במורד הכביש המשובש נערה יפה חולפת מולי מסב את הראש אחריה ותוהה אולי אולי זו את הבוס (מסטול מהרגע)

כשתתעורר

אני אדליק לך נר שיאיר לך את המחשבות של מישהו אחר ואוביל אותך לאט בתוך סמטאות צרות למקום אחר בלב שם יש אלפי נרות

למעלה