מגפיים: איזה ,למה וכמה?

lady R

New member
מגפיים: איזה ,למה וכמה?

בחיפוש אחר מגפיים לסופרמוטו. איזה דגם מומלץ ,מחירים ,האם כדאי להביא מחו"ל? בתודה מראש

תשובה לשאלה האחרונה:

כן ובגדול. אסתפק בדוגמה האישית: מגפי הטק6 המפארים את כרעי התרנגולת של העמרני מזה חצי שנה נרכשו ב-180$ כולל משלוח בתוך ארה"ב (הובאו ע"י קרוב). בשקלים: 830. המחיר אז באופנועית: 2000 לפני מיקוחים חינחונים ופלירטוטים.

lady R

New member
בעיה קטנה: אין קרובים/חברים אליהם

ניתן לשלוח ,מה שמייקר דרסטית את מחיר המשלוח (בעשרות יורו/דולר ,מן הסתם) ומפקיר את המגפיים לחסדם של פקידי המכס. ה-Tech6 נשקלות ברצינות ,על כל מקרה.

אכן בעיה, מדובר בחבילה כבדה.

אם נסגרת על ה-6 הרי שלדעתי לחץ פיזי מתון והפעלת כל השטיקים יביאו את מחירם לסביבות ה-1500 (באופנועית, אלא איפה?). פחות אבל עדיין כואב.

delta2

New member
מגפי הטק 6 במבצע באופנועית

מביקור ביום שישי האחרון באופנועית גיליתי שהטק 6 במבצע של 30%. מחיר שאי-אפשר לעמוד בפניו, אם אני לא טועה, קצת פחות מ- 1600 ש"ח. כמובן שנקנו זוג.

ransnow

New member
הטק 8 נקנו בארה"ב

ב260$!!! במבצע. עקרונית אין בעיה להשיג ב 280$ ברב האתרים. עדיף לחפש בנרות משהו שמגיע משם מבחינה כלכלית, אבל אולי לא כדי לחכות ופשוט לקנות בארץ דגם אחר. ללא ספק, לצרכי סופר, גם הטק6 מעל ומעבר. ההגנה על הרגל- זה הכי חשוב. השאר זה עוד קצת נוחיות, גמישות ו/או סוליה פריקה. הכל עניין כלכלי. לדעתי עדיף למצוא משהו זול מאשר לחכות למשהו יקר מחו"ל. חפשי גם יד שניה בלוחות של פורום 8/363 או ב EBAY . לכי תדעי מתי הבום יגיע... והוא מגיע! תמיד. ראי חתימתי.

MexMex

New member
סידי סופרמוטו. ולא שופ דבר אחר

אם הסוליה וממונך יקרים לך. אלו בעלי סליידרים שימנעו את השחיקה של האספלט האכזרי בסוליה. 300 דולר למגפיים, 20 דולר לסט סליידרים. לאקסו יש גם כן מגפי סופרמוטו ב200 דולר, אבל אל תתפתה. קניתי לפני שבועיים, ולאחר בחינה של R929, אני מחזיר אותם לחנות כמות שהם. הסליידרים בגובה הסוליה ואינם בולטים ממנה, ויותר גרוע, עשויים מחומר רך להפליא, שישחק במהרה. עוד יותר גרוע? סט סליידרים לאקסו עולה 40 דולר... M.

MexMex

New member
לא יפה להניף אצבעות.

לא אמרו לך שהיית קטן? יאללה, אני יוצא. יש'ך 10 דקות להגיע. מסלול מגניב, אספלט מעולה, מזג משובח, ו5 אופנועים. לחכות לך או לא?? M.

שחרלרט

New member
ואיי אני בא (אייקון של אוכל את הלב)

למרות שרכבנו ביום שבת והיה פצצות.

למעלה